Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Badkamer aanpassen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: badkamer aanpassen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: badkamer aanpassen

Verbouwing van de badkamer

Wij willen onze badkamer gaan verbouwen en daarbij horen de volgende werkzaamheden: - volledig demonteren oude badkamer. - oude tegels verwijderen en afvoeren. - badkamer volledig stucen. - afvoeren en elektra aanpassen aan nieuwe wensen. - volledige badkamer tegelen, voegen en kitten. - afmonteren sanitair. - plafond verlagen en voorzien van spots met dimmer (door u te verzorgen). - plafond glad stukadoren en sausen. - afvoeren afval inclusief afvalcontainers. Aanschaf tegels en sanitair (enkele wasbak, cv, hang toilet en inloop douche met glaswand van ongeveer 1 meter) door ons zelf te verzorgen.

Badkamer aanpassen

Graag wil ik een douchedeur (vouw) - douche muur is iets scheef boven 88,3 cm breed onder 89 cm breed - laten installeren. Ook graag een nieuwe wasbak, met luxe mengkraan en ingebouwde onderkast installeren. Installatie thermostatische mengkraan voor in de douche. En 1-2 stopkranen bij de wastafel aanleveren en installeren.

Badkamer aanpassen

Graag willen wij een badkamer laten aanpassen. Het gaat om de vloer, douchehoek en de toiletpot. Er ligt een drempel in de deuropening van de badkamer. Vloertegels kunnen zo gelegd worden. Er hoeft niets gesloopt te worden. En beneden dient een radiator in het toilet te worden geplaatst en aangesloten op het systeem. Het materiaal dat moet worden geïnstalleerd, wordt door ons geleverd. Het klein materiaal dat voor de aansluiting dient moet in het uurtarief worden verrekend. Kortom het gaat dus alleen om de uren. Tevens wil ik weten wat het kost om 16 m2 wandtegels te laten plaatsen, ook hier geldt alleen de arbeidsuren.

Badkamer vervangen

Ik wil een badkamer laten verbouwen, inclusief compleet slopen van de huidige badkamer, installatie van een toilet, douche en wastafel-double, plus het in zetten van 2 nieuwe ramen en aanpassen van de metsel werk om heen.

Badkamerrenovatie

Gehele badkamer strippen inclusief alle tegels. Nieuwe tegels plaatsen, alsmede aanpassen leidingen en afvoeren verplaatsen. Plaatsen van een bad/ douche met een scheidingsmuurtje van 1 meter diep en een wastafel. Afmeting van de badkamer is circa 6 m2. Wandtegels aanschaffen In overleg met de vakman.

Badkamer renoveren

Ik wil de badkamer laten renoveren, het oude tegelwerk van de wanden en de vloer moet eruit. Electra, water verleggen/aanpassen. Vloer en wanden tegelen, plafond voorzien van Agnes platen. Plaatsen van kranen badmeubel en douche. Waarschijnlijk is er ook een nieuw deurkozijn nodig. Afmeting van de huidige deur is 78 cm breed. De afmeting van de badkamer is 1.10 breed x 2.30 lang. en 2.45 meter hoog.

Badkamer aanpassen

De klant wil graag haar gehele badkamer laten verbouwen (vloertegels, bad en de douchewanden). De klant vermoedt dat er onder het bad het een en ander fout zit. Nadat alles is verwijderd moeten er nieuwe vloertegels (5 vierkante meter) worden gelegd en op de oude plek van het bad wil de klant een inloopdouche laten maken. Al het materiaal worden door de klant aangeschaft.

Badkamer aanpassen

Wij willen onze badkamer aanpassen. De huidige badkamer is verouderd. De maten zijn 2.80 meter bij 2.70 meter. We willen een inloopdouche. Wij willen ook graag een WC plaatsen, zit er nu niet. En als er nog plek is ook nog een bad. De klant wil in overleg met de vakman graag overleggen hoe er van de ruimte optimaal gebruik kan worden gemaakt. Daar komt ook de materiaalkeuze bij kijken.

Plaatsen van een douchecabine

Wij willen een kant en klare douchecabine laten monteren van het merk Aurlane, type Pure Square. Dit is een douchecabine welke opgebouwd word zonder siliconen (kliksysteem). Op het moment staat er een soortgelijke douchecabine in de badkamer. Alle aansluitingen in de vorm van elektra en water zijn op dit moment voor onze huidige douchecabine aanwezig. De oude douchecabine demonteren wij zelf en wij leveren een schonewerk plek. De afvoer laten wij in tact, zoals deze er op dit moment ligt, zodat u deze kunt controleren en deze naar eigen behoefte kunt aanpassen voor de nieuwe cabine. Deze cabine behoeft geen tegelwerk of iets dergelijks. Het gaat er dus om dat de cabine opgebouwd wordt, aangesloten wordt en dat de afvoer aangepast wordt zodat deze passend is voor de cabine. Graag ontvang ik een offerte.

Badkamer aanpassen

Ik wil een nieuw toilet en een nieuwe douche plaatsen in de badkamer. De leidingen hoeven niet verplaatst te worden maar wij willen wel de inham waar buizen zitten laten verkleinen. Daar moet het wel zonder betegeling. Het is een staand toilet en ik wil daarvoor in de plaats een nieuw staand toilet. Ik wil van de opstandjes af in de badkamer dus bij de douche moet deze ook verwijderd worden en er moet een nieuwe instap cabine geplaatst worden.