Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Badkamer aanpassen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: badkamer aanpassen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: badkamer aanpassen

Muurtje bouwen en leidingwerk aanpassen in de badkamer

Ik wil in de 1e week van februari starten met de renovatie van mijn badkamer. Ik wil een muurtje slopen en een nieuwe muur bouwen, waardoor de ruimte 250 x 300 cm groot wordt. Wij kunnen een groot deel van de werkzaamheden zelf verzorgen, maar ik zoek een vakman die alle leidingen kan aanpassen, o.a. voor een inbouwtoilet. Misschien laat ik ook het muurtje dan opbouwen. Ik wil de klus graag even bespreken en ontvang daarbij graag uw advies en een prijsopgave.

Badkamer en separate douche aanpassen

Wij overwegen onze douche bak en glaswand in de badkamer te vervangen inclusief wandtegels. Daarnaast willen we eveneens de 2e douche laten aanpassen.

Badkamer aanpassen

Ik wil de badkamer aan laten passen. Er staat nu een bad in die moet worden vervangen door een inloopdouche. Slim meubilair om de ruimte optimaal te benutten. De afmeting is 3,15 mtr. Bij 1,72 mtr.

Badkamer aanpassen

Wij zijn op zoek naar iemand die alle werkzaamheden in een badkamer kan doen. Wij willen graag advies over wat het goedkoopste. Het werk heeft geen haast (binnen nu en een jaar) offerte wel, want dan zien we of we al genoeg gespaard hebben. We kunnen de badkamer zelf leegmaken en we hebben ook geen 2 linkse handen. De klant wil graag dat de vakman eerst even langskomt om met de klant door te nemen wat er precies allemaal mogelijk is. De klant wil graag in onderling overleg met de vakman besluiten wat er precies gaat gebeuren in de badkamer.

Badkamer aanpassen

Ik zou graag een douchewand en deur geplaatst hebben, inclusief douche-mengkraan. Eventueel een nieuw badmeubel, maar dat is afhankelijk van de prijs.

Toiletruimte en badkamers aanpassen

Wij hebben een 3 jaar oude tussenwoning gekocht en krijgen op 8 december de sleutel. We zoeken een vakman die daar voor ons de toiletruimte en badkamer kan aanpassen naar onze wensen. We willen in beide ruimtes het staande toilet laten vervangen door een hangend toilet. Ook willen we er nieuwe tegels laten plaatsen. Op de zolder wordt ook een badkamer gemaakt. Daar moet tegelwerk en een bad worden geplaatst. Er staan foto's van de woning op Funda. Het is onze wens om nog in december te laten starten met dit werk. We willen bedrijven die nog ruimte in de agenda hebben graag uitnodigen voor een gesprek en het maken van een gedetailleerde offerte.

Cementdekvloer verwijderen en leidingwerk aanpassen

Een aannemer heeft in de badkamer een retourlus neergelegd in plaats van vloerverwarming (zoals aangegeven was in de offerte). Ook heeft hij geen krimpfoam aangebracht in verband met uitzetten. 1: 7.5 m² dekvloer 10 cm dik. De inmiddels betegelde vloer moet worden verwijderd en een nieuwe vloerverwarming met isolatie foamrand aangelegd. En er moet weer een afvoer voor de wasmachine komen en eventueel dienen ook weer de tegels worden aangelegd. Graag een offerte.

Aanpassen van de badkamer

Het gaat om de volgende werkzaamheden in een bestaande badkamer: Verwijderen urinoir. Verwijderen cellenblokken muurtje van 40 x20 x190 cm. Plaatsen ligbad 190X 90 cm met aansluiten op de afvoer, afwerking met cellenbetonblokken en tegels. Aanleggen badkraan. Tegelen op plekken van verwijderde muur en urinoir. Spiegelkast ophangen. Wij leveren bad met afvoer en poten, spiegelkast, tegels en badkraan.

Leidingwerk aanpassen en tegelwerk in nieuwbouw badkamer

In een nieuwbouw woning willen we de casco badkamer aanpassen. Hiervoor zal leidingwerk moeten worden omgelegd en zal er uiteraard betegeld moeten worden.

Badkamer renoveren en twee ramen aanpassen

I would like to entirely renovate the bathroom that is around 4 square meters. I need someone that speaks a good English. I would like also to change two windows. Thank you. I can send you some pictures. De badkamer renoveren: vloer, Leidingwerk, sanitair en tegelwerk vernieuwen. Misschien ook stucwerk, in overleg met u. Het leidingwerk moet via het plafond verlegd worden. Materialen in overleg. Badkamer van 4 m2. En twee ramen moeten worden vervangen. Ik zoek iemand die goed Engels spreekt.