Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bad vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bad vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bad vervangen

Badkamerrenovatie: tegelwerk, vervangen badkamermeubel, maken inloopdouche

Op dit moment hebben we een douche in het bad. Dit willen wij veranderen naar een inloopdouche van 90 cm bij 2.10 m. Nieuwe wastafelmeubel en toilet moeten ook vervangen worden en blijven op dezelfde plek. Gaat om nieuwbouwhuis uit 1999. Mogelijk vloerverwarming, als dit mogelijk is. Tegelwerk moet ook gedaan worden, vloer en wanden. Graag als optie dat het sloopwerk door u wordt uitgevoerd. De badkamer is ongeveer 2.72 m bij 2.05 m breed.

Bad vervangen

Wij willen graag ons vrijstaande, normale bad laten vervangen door een (vrijstaand) bubbelbad. We horen graag of dit bij u mogelijk is.

Verbouwing badkamer

Badkamer 2 x 2,5 m vernieuwen, bad en douchecabine verwijderen. Muurtje bouwen voor inloop douche, tegels muur en vloer vervangen voor platen.

Renoveren bestaande badkamer

We willen een renovatie van de badkamer. Het gaat om een ruimte van 2,07 x 2,09 meter. We willen een nieuwe soort tegel op de wand en vloer, een nieuw bad (al dan niet met deur voor lage instap douche) of, wanneer mogelijk een inloopdouche en kleiner bad (ivm ruimte). Wanneer dit financieel, of qua ruimte niet mogelijk blijkt blijven we douchen in bad. nieuw toilet, een nieuwe wastafel en opbergruimte. Er is vocht gemeten achter de douche aansluiting, hier moet waarschijnlijk ook de aansluiting vervangen worden.

Badkamer renovatie

Wij willen de badkamer van onze woning laten renoveren. Het betreft een badkamer van 2,75 * 2,10 m2, waarbij de douchecabine moet worden verwijderd en vervangen door een wastafel, het bad wordt vervangen en uitgebreid met een scherm, waardoor er kan worden gedouched in de badkuip, de radiator wordt vervangen door een designradiator boven het bad en de tegels volledig moeten worden vervangen. Het nieuwe sanitair en de tegels zal zelf worden aangeschaft. Zie foto voor een indicatie van de huidige situatie.

Badkamer vernieuwen en geiser vervangen

Renovatie van een kleine badkamer, incl vervanging van een (gas) geiser voor een boiler. De badkamer moet leeggehaald worden en daarna moeten er nieuwe badkamer elementen in geplaatst worden. Dus tegels, nieuw bad, douche, wasbak etc. De badkamer is 2,45 x 2 meter.

Het renoveren van een badkamer

Ik zoek een badkamerspecialist die mijn gehele badkamer kan renoveren. De badkamer is 215 bij 260 cm groot en bevindt zich op de eerste verdieping. Het betreft de tegels, WC, bad, inloopdouche en raam wat vervangen moet worden.

Badkamer renoveren

Graag bad vervangen door douche, toilet vervangen , radiator vervangen, wand en vloertegels. Oppervlakte badkamer 7,5 vierkante meter . Oud materiaal verwijderen en afvoeren.

Badkamer renoveren

Ik ben op zoek naar een badkamerspecialist die mijn badkamer van 2.70 bij 2.25 kan verbouwen. De bedoeling is dat de tegels vervangen worden, het bad vervangen wordt door een inloopdouche en dat het toilet en de wasbak vervangen worden.

Badkamer verbouwen

Wij willen onze badkamer verbouwen. Bad eruit. Die staat in een nis van 2.70 bij 1.65. Doucecabine vervangen ( nieuwe aanwezig) Toilet is inbouw en zwevend. Kan waarschijnlijk blijven. Plafond vervangen ( materiaal nog niet aanwezig graag advies) Tegels wand vervangen. ( zijn reeds aanwezig afmeting 31,6 bij 60) tegels vloer vervangen. ( nog niet aanwezig. ) verwarming vervangen( nieuwe verwarming aanwezig).