Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bad douchecombinatie plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bad douchecombinatie plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bad douchecombinatie plaatsen

Bad-/douchecombinatie plaatsen

Wij hebben een bad-douche combinatie gekocht en willen deze laten monteren. Wij hebben niet de kennis en spullen maar kunnen wel meehelpen. De combinatie bestaat uit een bouwpakket. De handleiding is in het Duits. Het bad moet dus gemonteerd worden, aangesloten op de afvoer en voorzien worden van elektra (lichtjes in de douche). Het bad is 1.70 meter breed. Momenteel zitten er enkel een stang en een kraan die gedemonteerd dienen te worden.

Badkamer professioneel laten reinigen

Doordat wij niet goed kunnen ventileren in onze badkamer, is er helaas schimmelvorming ontstaan in de voegen. Ik wil hier heel graag vanaf, maar de huis-tuin-en keuken-middeltjes helpen me onvoldoende. Daarom zou ik onze badkamer graag professioneel schimmelvrij laten maken. De afmetingen zijn 2,90 x 2,00 meter en de badkamer is volledig betegeld met tegels van 32 x 24 cm. Er zit een bad-douchecombinatie, badmeubel en toilet in onze badkamer.

Badmeubel, bad/douchecombi en radiator plaatsen

Ik wil graag een bad-douchecombinatie van 170 x 90 cm geplaatst hebben. Het betreft dus GEEN losse douche en bad. De bad/ douche combi heeft een radio, LED verlichting, bodyjets,stort- en handdouche en een mengkraan. Daarvoor zal er dus ook leiding ten behoeve van de verlichting getrokken moeten worden. Verder moet er een hangend badkamermeubel compleet met hoge kast 190 x 40 cm en spiegelkasten led verlichting Godmorgen van Ikea geplaatst worden waarbij de bestaande leidingen/ afvoeren zijn. Mijn afvoer nu loopt tot de grond, dat blijf zo, 80 cm brede badmeubel en spiegelkast. Ik wil ook op de plek waar een bestaande radiator is een handdoek radiator plaatsen van 160 x 40 cm. De producten heb ik al. Zelf moet u alleen voor werkmateriaal zorgen. Ik wil graag prijs voor de gehele klus!

Badkamer afbouwen in nieuwbouwwoning

In onze nieuwe woning willen we op de 2e verdieping een 2e badkamer laten aanleggen. Uitvoering augustus 2017 in verband met overdracht van de woning in augustus 2017. Plattegrond en foto's bijgevoegd in document. De voorbereidingen voor de badkamer zijn voor een deel al gedaan (zie foto's), namelijk: - Leidingwerk toilet (basis aanvoer en afvoer); - Reservoir en frame toilet; - Leidingwerk douche, wastafelkranen en bad (basis in wand/vloer voor aanvoer en afvoer); - Leidingwerk radiator (basis in vloer aanvoer en afvoer); - Elektra (basisvoorzieningen). Wat moet er nog gebeuren (voor alle nog aan te brengen zaken geldt: leveren, aanbrengen en bedrijfsvaardig opleveren): Toilet: - closet, softclose bril: Merk V&B, type Subway 2.0 wit - bedieningspaneel: Geberit Omega 20 Wit-Chroom Wastafels: - Ben Vitra Meubelwastafel dubbel 160x51,5cm Beton -2x Hansgrohe Metris Wastafelkraan 110 waterbesparend Chroom - Chromen sifons en muurbuizen Bad: - Ben Solid vrijstaand bad 180(L)x85(B)x52(H)cm mat wit - Hansgrohe Ecostat Comfort Care badthermostaat met s-koppelingen chroom met douchegarnituur Douche: - Easydrain Compact TAF Verlaagd douchegoot rooster 100cm voor tegeldikte 3-13 mm RVS - Hansgrohe Raindance Select E 120 / Ecostat Select douchecombinatie 900 wit/chroom Radiator: Vasco Iris Radiator 112,2x45 cm White Fine Texture Vloer: - de afvoeren zijn deels in de bestaande cementdekvloer opgenomen. Om afschot te creëren (en de afvoeren dekking te geven) dient de vloer te worden verhoogd. - voor de vloerafwerking dient uit te worden gegaan van tegels van 60x60 van Mosa, serie solids. Wanden: - wanden zijn behangklaar. De wanden dienen te worden afgewerkt met een waterbestendige coating/stucwerk. Ter plaatse van de douchehoek waterdichte wandcoating. De douchehoek dient (uiteraard) waterdicht te worden afgewerkt.

Badkamer en toilet verbouwen

Ik wil de badkamer en het toilet verbouwen. De badkamer is ongeveer 3.2 m2 en het toilet 1,4 m2. Toilet: vervangen staand toilet en fontein voor wandcloset en fontein, op dezelfde plaats, en vloer en wandtegels tot standaard borsthoogte. Badkamer: vervangen bad/douchecombinatie en wastafelmeubel + kranen en vloer en wandtegels.

Badkamer installeren

Vanwege een verhuizing willen wij een nieuwe badkamer laten aanleggen in ons nieuwe huis in Gouda. Wij zijn benieuwd wat u daarin voor ons kunt betekenen. - Wij hebben een strakke deadline, vanwege de komst van ons eerste kindje: half april krijgen wij de sleutel van het huis, op 1 juni moet alles af zijn. Zou dit mogelijk zijn bij u? - Wij hebben al één en ander aan sanitair uitgezocht. Is het mogelijk bij u dat wij bepaalde spullen aanleveren? Of werkt u alleen met eigen ingekochte materialen? - Wij zijn benieuwd naar een globale schatting van de prijs voor de hele badkamerverbouwing. Kunt u een inschatting maken hiervan? Het gaat om de volgende zaken: - Alles verwijderen, inclusief het tegelwerk. - Leidingen wegwerken. - Installeren toilet, bad-douchecombinatie, wastafelmeubel. - Tegelen vloer en wanden tot schouderhoogte. - Aanbrengen verlichting (eenvoudig, geen verlaagd plafond met spotjes). - Afmetingen badkamer 180 x 270 cm en normale hoogte.

Bad-/douchecombinatie door inloopdouche vervangen

In mijn nieuwe woning wil ik graag de bad/douche combinatie vervangen door een inloopdouche. Dus bad eruit slopen, nieuwe tegels er tegenaan en een mooie glas of ander afscheiding en een goede afloop naar de afvoer en vervolgens een nieuwe luxere douche kop plaatsen. Aansluitingen liggen er al. De rest van de badkamer hoeft niks mee te gebeuren. Betreft ook het leveren van alle materialen. Graag wil ik het begin mei laten uitvoeren. 5 mei krijg ik de sleutel. In april zouden we al wel in het huis kunnen kijken.

Bad-/douchecombinatie vervangen

We hebben een bad-/douchecombinatie staan die we willen laten vervangen.

Badkamer en toilet plaatsen

Badkamer 3x3 meter en toilet 1x1,5 meter. Spullen zijn al besteld: • Montage wastafel incl. leidingwerk en accessoires • Montage douchecombinatie incl. leidingwerk, nieuwe kleine muur (30x200cm), zitje en accessoires • Montage bad combinatie incl. leidingwerk en accessoires • Toilet - bidet - urinoir • Complete toiletruimte (gebaseerd op tegel over tegel) • Elektrawerkzaamheden tbv meubel / whirlpool • Radiator (incl. elektra) • Tegelwerkzaamheden (gebaseerd op tegel over tegel) • Plafondwerkzaamheden (incl. elektra) • Bouwen van een nieuwe muur voor derde slaapkamer

Badkamer vernieuwen

Plaatsen hangend toilet + extra kraantje voor wc douche. Plaatsen badmeubel+ kraan + spiegelkast. Plaatsen inloopdouche + douchecombinatie en drain. Slopen en verwijderen bestaand bad. Bevestigen van 20 m2 muurtegels 30 x 60 cm, 5 m2 vloertegels 60 x 60 cm, kan op bestaande tegels gelijmd worden. Tegels en sanitair hebben we zelf gekocht.