Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bad in een badkamer plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bad in een badkamer plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bad in een badkamer plaatsen

Badkamer veranderen

Ik wil onze badkamer verbouwen. Op dit moment een bad willen graag een inloopdouche.

Renovatie van de badkamer

Renovatie badkamer. Bad blijft. Nieuwe douche wastafel met spiegelkast. Radiator vervangen. Vloer en tegels nieuw.

Complete badkamer renoveren

Wil graag badkamer renoveren. 240 bij 230 ongeveer, leidingen blijven op zelfde plek. Wanden en vloer tegelen, plaatsen inbouw toilet, inloopdouche, bad en wasmeubel en alles afwerken. Spullen leveren wij zelf aan ( meubel, bad, toilet, tegels, inloopdouche)

Badkamer renoveren

Ik wil het bad eruit en een inloopdouche laten plaatsen en ook een badmeubel. De badkamer is 1,70 bij 2,5 meter. Bij de wanden moet een gedeelte eventueel ook betegeld worden. De vloer moet sowieso betegeld worden in verband met een barst.

Badkamer laten verbouwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen. De afmetingen zijn ongeveer 2. 30 bij 2. 10. Ik wil een inloopdouche laten maken en mijn aparte bad behouden. Ook een nieuwe wastafel.

Badkamer renoveren

Wij zitten in het aankooptraject van een tussenwoning uit bouwjaar 1974. De badkamer is daar verouderd en moet gerenoveerd worden. De ruimte is 176 x 300 cm groot. Er zit nu een ingebouwd bad in, een hangend toilet en een wastafel. We willen alles opnieuw laten betegelen, een nieuwe wastafel en hangtoilet en een inloopbad met douche gecombineerd. Daarmee bedoelen wij een douche met deurtje, zodat je er gemakkelijk in kunt stappen om te douchen. Er staan foto's van de woning op Funda. Wij ontvangen graag uw prijsindicatie.

Badkamer renoveren

Ik wil mijn badkamer graag laten vernieuwen. Ik wil het bad, staande toilet en de tegels laten verwijderen. Daarna moet het plafond schimmelvrij gewit worden en diverse leidingen verlegd. Er moeten nieuwe tegels worden geplaatst, een hangend toilet en een inloopdouche en wastafel. Ik wil de materialen zelf aanschaffen. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te bespreken en sta open voor uw advies. Ik ontvang graag uw gedetailleerde offerte.

Badkamer verbouwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen. Deze is ca. 2. 5 x 3. 0 m. Er komt een bad, douche, wandmeubel en bidet in. Ook moeten vloer en wanden opnieuw betegeld worden.

Verbouwing van de badkamer

Ik wil het bad vervangen voor een inloopdouche. Ik weet niet wat voor type inloopdouche ik wil hebben. Dit wil ik graag bespreken met de vakman. Er moet ook tegelwerk uitgevoerd worden.

Badkamer laten verbouwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen. Tegels, plafond, bad eruit en douchen erin, nieuwe radiator, wc en wastafel, de ruimte is nog 3 bij 2,3 meter