Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Afvoerputje repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: afvoerputje repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: afvoerputje repareren

Afvoerputje repareren

De afvoer van de douche zit verstopt, en bij het ontstoppen met een veer is het putje in de vloer losgekomen. Daardoor is er lekkage naar de vloer eronder. Het putje zit in de tegelvloer van de douche.

Badkamerlekkage en gevolgschade repareren

Badkamer afvoerputje lekt vermoed ik, als gevolg daarvan wil ik graag de gipsplaten op het plafond van de begane grond laten vervangen. Ik wil de lekkage ook graag laten verhelpen. Het zal gaan om ongeveer 3 platen. Er komt geen stucwerk aan te pas.

Lekkage bij de afvoer repareren

In de inloopdouche zit in de tegelvloer een afvoerputje van 10 x 10 cm vermoedelijk zit daar het probleem. Ik denk dat de kit niet meer goed is. Dit veroorzaakt in het plafond van de gang een natte plek. Dit zou met spoed moeten worden gerepareerd.