Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Afvoerputje in de douche vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: afvoerputje in de douche vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: afvoerputje in de douche vervangen

Afvoerputje repareren

De afvoer van de douche zit verstopt, en bij het ontstoppen met een veer is het putje in de vloer losgekomen. Daardoor is er lekkage naar de vloer eronder. Het putje zit in de tegelvloer van de douche.

Badkamer maken in de garage

Ik wil een invalide badkamer bouwen in de garage. Douche met invalide stoel, wc met beugels en een aangepaste wastafel. In de garage is water (warm en koud) voorhanden. Is er ook een afvoerputje. Afmetingen zijn variabel, maar ik denk een 2 bij 3 meter. Het hoeft niet super-de-luxe. De te plaatsen wanden kunnen betegeld worden, maar wellicht kan het ook met glad plaatmateriaal zoals bij camping-douches. De aanvraag bij WMO is nog niet gedaan.

Nieuwe badkamer installeren

In mijn appartement wil ik de huidige badkamer vernieuwen. Het is een badkamer van 2 x 3 meter, hier staat een bad, douche en wastafel die verwijderd en afgevoerd mogen worden. Vervolgens moet er een inloop douche en een andere wastafel geplaatst worden. De inloop douche moet inclusief afvoerputje en dergelijke. Graag materialen in overleg.

Afvoerputje in de douche vervangen

Bij het doortrekken van de WC in de badkamer gaat het afvoerputje van de douche ruiken. Waarschijnlijk wordt er teveel vacuum gezogen, waardoor het putje bij doortrekken van de WC droog komt te staan. Bij het vervangen van het putje zullen waarschijnlijk 1 of 2 tegels vervangen moeten worden. De tegels kan ik bestellen. Graag een prijsopgave hiervoor.

Badkamer met douche opknappen

Badkamer moet opnieuw betegeld worden (vloer en wanden). Afloop van douchedeel is nu tegenovergesteld aan afvoerputje (het water loopt de verkeerde kant op). Nieuwe kranen zowel wastafel als douche. Oppervlak ongeveer 2 meter bij 1.50 meter. Graag ook advies voor aanschaf materialen. Kleine afwerkklussen ook verwacht (voegen, ophangen spiegel). De huidige tegels moeten ook verwijderd worden, graag in overleg. Er zit onder de tegels een granieten bak.

WC verplaatsen en drain vervangen

Ik zou graag een prijsopgave ontvangen voor het verplaatsen van het hangend toilet (van de ene muur naar de andere), het afvoerputje van de douche vervangen door een drain tegen de wand aan en het verschuiven van de afvoer van het bad, ongeveer 20 centimeter. Dit alles moet in de badkamer gebeuren.

Douche moderniseren

Ik zou graag douchebak willen verwijderen, een afvoerputje veranderen in een afvoergoot en de huidige douchekoppen vervangen door een regendouche + handdouche. Ook wil ik graag de huidige aangeslagen douchedeur vervangen door een nieuwe.

Badkamer betegelen en renoveren

Ongeveer 28 m2 tegelen vloer, 10 m2, rest wanden met dezelfde goede kwaliteit tegel, 60 x 60 cm. Wandje plaatsen met itongblokken van ongeveer 180 x 180 cm. Leidingen bad aanleggen, alle andere leidingen zijn al aangelegd, dorpel deur naar slaapkamer ophogen, afvoerputje douche nog aan te leggen, drain, leiding allemaal vlakbij/aanwezig, stucwerk boven het tegelwerk, plafond, ongeveer 22 m2 totaal.

Badkamer renoveren

Wij willen een compleet nieuwe badkamer met inloop douche/grote cabine inclusief stortdouche, handsproeier en douche jets en de ruimte voorzien van nieuwe tegels. Plaatsen van een zwevend toilet en een radiator met handdoekstangen en badmeubel met spiegel. Onze badkamer is 2,47 x 2,67 met een opendslaand raam. Wij hebben nu een staand toilet, de leidingen zullen hiervoor omgelegd worden. Er zit middenin de vloer een afvoerputje, deze moet dichtgemaakt worden. Voor de rest hebben wij een douche, met bak en een bad, dit moet er allemaal uitgesloopt worden.

Douchebak laten plaatsen

De huidige hoekdouche met hoge instap vervangen door een hoekdouche zonder of met lage instap. Het wordt een litho-douche van 90 x 90 centimeter grondoppervlak met een toegangsdeur 3/4 rond. Er moeten een paar vloertegels toegevoegd worden. De aansluiting van de huidige douche op de muren is bij mij niet bekend. Afvoerputje is aanwezig.