Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Afvoerputje in de douche vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: afvoerputje in de douche vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: afvoerputje in de douche vervangen

Afvoerputje in de douche vervangen

Bij het doortrekken van de WC in de badkamer gaat het afvoerputje van de douche ruiken. Waarschijnlijk wordt er teveel vacuum gezogen, waardoor het putje bij doortrekken van de WC droog komt te staan. Bij het vervangen van het putje zullen waarschijnlijk 1 of 2 tegels vervangen moeten worden. De tegels kan ik bestellen. Graag een prijsopgave hiervoor.

Badkamer met douche opknappen

Badkamer moet opnieuw betegeld worden (vloer en wanden). Afloop van douchedeel is nu tegenovergesteld aan afvoerputje (het water loopt de verkeerde kant op). Nieuwe kranen zowel wastafel als douche. Oppervlak ongeveer 2 meter bij 1.50 meter. Graag ook advies voor aanschaf materialen. Kleine afwerkklussen ook verwacht (voegen, ophangen spiegel). De huidige tegels moeten ook verwijderd worden, graag in overleg. Er zit onder de tegels een granieten bak.

WC verplaatsen en drain vervangen

Ik zou graag een prijsopgave ontvangen voor het verplaatsen van het hangend toilet (van de ene muur naar de andere), het afvoerputje van de douche vervangen door een drain tegen de wand aan en het verschuiven van de afvoer van het bad, ongeveer 20 centimeter. Dit alles moet in de badkamer gebeuren.

Douche moderniseren

Ik zou graag douchebak willen verwijderen, een afvoerputje veranderen in een afvoergoot en de huidige douchekoppen vervangen door een regendouche + handdouche. Ook wil ik graag de huidige aangeslagen douchedeur vervangen door een nieuwe.

Badkamer betegelen en renoveren

Ongeveer 28 m2 tegelen vloer, 10 m2, rest wanden met dezelfde goede kwaliteit tegel, 60 x 60 cm. Wandje plaatsen met itongblokken van ongeveer 180 x 180 cm. Leidingen bad aanleggen, alle andere leidingen zijn al aangelegd, dorpel deur naar slaapkamer ophogen, afvoerputje douche nog aan te leggen, drain, leiding allemaal vlakbij/aanwezig, stucwerk boven het tegelwerk, plafond, ongeveer 22 m2 totaal.

Badkamer renoveren

Wij willen een compleet nieuwe badkamer met inloop douche/grote cabine inclusief stortdouche, handsproeier en douche jets en de ruimte voorzien van nieuwe tegels. Plaatsen van een zwevend toilet en een radiator met handdoekstangen en badmeubel met spiegel. Onze badkamer is 2,47 x 2,67 met een opendslaand raam. Wij hebben nu een staand toilet, de leidingen zullen hiervoor omgelegd worden. Er zit middenin de vloer een afvoerputje, deze moet dichtgemaakt worden. Voor de rest hebben wij een douche, met bak en een bad, dit moet er allemaal uitgesloopt worden.

Douchebak laten plaatsen

De huidige hoekdouche met hoge instap vervangen door een hoekdouche zonder of met lage instap. Het wordt een litho-douche van 90 x 90 centimeter grondoppervlak met een toegangsdeur 3/4 rond. Er moeten een paar vloertegels toegevoegd worden. De aansluiting van de huidige douche op de muren is bij mij niet bekend. Afvoerputje is aanwezig.

Lekkage bij de afvoer in de badkamer

Lekkage douche rondom afvoerputje op woonschip. Tevens wellicht opnieuw aansmeren 2 badkamervloeren, samen 10 m2. Spoed in verband met werkend bedrijf. Graag snel contact opnemen.

Douche in de badkamer maken

Ik ben op zoek naar iemand die mij kan helpen bij mijn badkamer van 15 vierkante meter. Daar wil ik heel graag een douchecabine of muurtje voor een inloopdouche in hebben en dan moet waarschijnlijk het afvoerputje verplaatst worden. Die zit nu te dicht bij de badkamerdeur. Ook wil ik heel graag een schuifdeur in plaats van een openslaande deur naar de badkamer ivm ruimtegebrek.

Ligbad in de douche installeren

Ik wil op de plaats waar nu de douche is een ligbad plaatsen. Een granito vloer met afvoerputje. Afmeting van het bad nog niet bepaald, we willen hierover advies en dan het bad mogelijk ook door u te leveren.