Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor badkamer verplaatsen naar een andere ruimte:

Badkamer verplaatsen naar een andere ruimte

Wij willen de badkamer verplaatsen naar andere kamer voor meer ruimte de nieuwe kamer is 2.89 x 2.16 De vloer 6.24m2 willen wij getegeld hebben met 60 x 60 cm tegels. De wanden moeten worden gestuct! In de badkamer willen wij een douche met douche wand en een deur. Een bad, wastafel en een design radiator. Graag ontvangen wij materiaal kosten, arbeidskosten en montage kosten op een aparte factuur. Bij het aanleggen van de badkamer zit de cv ketel er vlak boven. De kraan, wastafel, radiator. douche deur, wasbak en tegels zullen al aanwezig zijn.
Onze klant uit Zwanenburg (Noord-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor badkamer verplaatsen naar een andere ruimte uit heel Nederland:

Kamer boven ombouwen tot badkamer

Wij willen de badkamer uitbreiden of verplaatsen. Daarnaast willen we ook dat er een toilet boven komt. Wij twijfelen of we de muur doorbreken tussen de oorspronkelijke badkamer en slaapkamer of de badkamer verplaatsen naar de andere kant van de bovenverdieping. Het gaat om ongeveer om een ruimte van 8- 10 m2, waar bij we een aparte douche en bad willen. Een wastafel en toilet.

Wasmachine verplaatsen van keuken naar badkamer

Ik wil graag mijn wasmachine laten verplaatsen van keuken naar de badkamer. Er zijn wat leidingen beschikbaar in de badkamer, maar er is geen stopcontact dus die moet wel aangemaakt worden. Graag ook beoordelen of de leidingen die aanwezig zijn de capaciteit hebben om dit aan te kunnen.

Verplaatsen stopcontact in badkamer en elektra checken

Stopcontact van de wasmachine verplaatsen in een badkamer op de begane grond. Het huis heeft een kruipruimte en de vloer in de badkamer is zwaluwstaart betonvloer. Daarnaast zou ik graag de elektra-bedrading in de badkamer laten checken. Toen ik met mijn vader de ventilatie aangesloten heb (een aantal jaren terug) concludeerden we dat de blauwe en bruine draad ergens zijn omgedraaid (of verkeerd-om aangesloten). Zelf hebben we de oorsprong echter nooit gevonden.

Badkamer betegelen

Ik wil graag de badkamer opnieuw laten betegelen en eventueel wat leidingen verplaatsen, maar dat is optioneel. Het liefst over de oude tegels, behalve bij het bad. We zorgen zelf voor de tegels. Gaat om tussen 25 en 35 m2.

Onderkelderen van woning Rotterdam noord

Onderkoelder nodig voor bestaande bouw. Pand uit 1936 beneden woning 60m2 Opzoek naar een partij voor de verbouwklus van het volledige pand Aanleg kelder met licht inval aan twee kanten. Wenteltrap Nieuwe badkamer Nieuwe keuken Wanden verplaatsen Twee nieuwe toiletten

Complete renovatie

Betreft een aan te kopen woning. Gebouwd 1991. Compleet gedateerd, circa 140m2. Uit te voeren: - boven badkamer realiseren plus dakkapel - boven 1 kamer opsplitsen in 2 kamers - boven vide dichten en kamer creeren plus dakkapel - boven slaapkamer inbouwkast realiseren - boven nieuwe vloeren - beneden nieuwe keuken (eiland) - beneden bijkeuken inbouwkast maken - beneden nieuwe vloeren - alles opnieuw schilderen (incl plafonds) - veranda buiten (ipv serre) - 10 ramen plus kozijnen vervangen - beneden wc verplaatsen onder trap en daar muren voor gang realiseren Te verwijderen: - badkamer beneden - meerdere muren beneden om 1 ruimte te creëren - beneden serre (plastic platen) - beneden oude keuken - vloeren - behang

Wateraansluiting verplaatsen

Ik wil graag mijn wateraansluiting die momenteel in de keuken zit verplaatst hebben naar een andere kamer. Echter zit de badkamer en hal ertussen. Het is de bedoeling dat er een wateraansluiting voor de wasmachine terecht komt.

Dakraam verplaatsen, dichten, dakdoorvoer enz

Verplaats 1 dakraam op zolder van de achterzijde naar de voorzijde en maak het dakgat dicht. Verplaats 1 dakraam van de achterzijde op de eerste verdieping naar de zolder aan de voorzijde en plaats een nieuw Veluxraam in het oude dakgat. Vervang 1dakraam aan de achterzijde op de eerste verdieping door een nieuw veluxraam. Verwijder 1 klein dakraam aan de achterzijde op zolder en dicht het dakgatr. Verplaatst/vervang de mechanische ventilatie naar de voorzijde met dakdoorvoer. Maak oude ventilatie dak doorvoer dicht. Repareer/vervang ontluchting afvoer badkamer in het dak aan de achterzijde. Verder dient alles weer netjes afgewerkt te worden. Mechanische ventilatie en de nieuw te plaatsen dakramen zijn tegen de tijd op locatie.

Verbouwing 2-onder-1-kap woning

Wij zijn bezig met het aankopen van een 2-onder-1 kap woning in Lijnden. Van de naastgelegen carport willen wij een geïsoleerde garage laten maken, het trapgat naar het souterrain verplaatsen (betonnen vloer) en huidige trapgat dichtmaken. Tevens van 4 vaste grote raamkozijnen aan de achterzijde de middelste 2 wijzigen in openslaande deuren. Keukenvoorbereiding aanleggen vlgs. tekening van keukenzaak. En huidige badkamer verbouwen (mogelijk zelfs verplaatsen) en op de zolderverdieping een 2e badkamer aanleggen. Graag een indicatie van een aannemer die dit allemaal zelfstandig kan uitvoeren.

Wasmachine aansluiting verplaatsen

Ik wil graag de wasmachine die momenteel in de badkamer staat, verplaatsen naar de kamer er naast. De aansluitingen moeten dus ongeveer 2 meter plaatst worden naar de andere muur. (De roze stip in de badkamer op het plan is waar de aansluiting nu is en de stip in de slaapkamer is waar deze moet komen)

Partners

Partners van Casius