Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Zandvoort te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Zandvoort heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Zandvoort u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Zandvoort of directe omgeving.

201 klanten uit Zandvoort bevelen een bij Casius in Zandvoort aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Zandvoort bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: nieuwbouw 2 badkamers en 2 toiletten, volledige badkamer plaatsen in nieuwbouw woning, verbouwing badkamer, verbouwing badkamer en toilet, complete badkamerrenovatie, verbouwen badkamer, badkamer en toiletruimte verbouwen, toilet beneden uitbreiden, renovatie badkamer en toilet, badkamer renovatie, badkamer en toiletten installeren, renovatie badkamer, badkamer installatie/renovatie, doucheruimte en toiletten renoveren, gehele badkamer renovatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Zandvoort staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Zandvoort:

Douchecabine plaatsen

Ik zoek een partij die een douchecabine Handson Cibla kan plaatsen. Dit moet gebeuren om een bestaande douchekop heen. De woning is goed bereikbaar per lift.

Renoveren van de badkamer

Betreft het renoveren van de badkamer. De indeling van de de badkamer blijft het zelfde, leidingwerk zit dus op de juiste plek. Het toilet, douchebak (met wand) en badkamermeubel moet worden vervangen. De nieuwe gesloten douchecabine (incl. kraan en douchebak) van 85 bij 85cm plaatsen. Badkamermeubel is 60cm breed, bestaat uit een wastafel, onderkast, spiegel en kolomkast. Op de vloer van 3 vierkante meter moeten nieuwe tegels worden geplaatst (20x20cm), ook op de wanden (16m2) nieuwe tegels (20x30cm) plaatsen. Het betegelen kan over de bestaande tegels. Tevens afval afvoeren. Graag ontvang ik een offerte.

Staande toiletpot vervangen door een verhoogd model

Ik wil mijn oude staande toiletpot laten vervangen door een nieuwe verhoogde pot. Ik heb deze inmiddels bij Praxis gekocht. Ik ontvang graag uw offerte.

Badkamer tegelen en een nieuw bad en hangend toilet installeren

Betegelen vloer en wanden badkamer met grote tegels (45 m2 tezamen). Er dient over de bestaande tegels heen betegeld te worden, dus hoeft er niet verwijderd te worden. Verwijderen oude badkuip en installeren en rondom betegelen van nieuwe. Scheidingswand maken en betegelen tussen nieuw ligbad en inloopdouche. Installeren glazen douchedeur. Installeren ingebouwd hangtoilet (nu normaal toilet). Installeren badkamerkasten en wastafel. Alles afkitten. Tussen 15 en 29 december dit jaar.

Werk in badkamer en toilet

Ik wil mijn kranen van de wastafel en bad vervangen door Gamma kranen en de gasgeiser afkoppelen, koof weghalen en een nieuw ventiel in afzuigsysteem. Toiletpot en het fonteintje vervangen door Gamma duo toiletblok en een nieuw ventiel in het afzuigsysteem plaatsen. De tegels hoeven nog niet vervangen te worden. Ik heb namelijk een bepaald budget en wil weten hoeveel ik kwijt ben voor de eerste twee klussen.

Hangend toilet vernieuwen

Ik heb een hangend toilet met bedieningspaneel. Dit wil ik graag vernieuwd hebben (zowel toiletpot als het bedieningspaneel). Het reservoir hoeft niet vervangen te worden. De materialen schaf ik bij Gamma aan. Kunt u op korte termijn even komen kijken? De uitvoering mag over een paar maanden zijn.

Douche renoveren

Graag zouden wij onze pre historische badkamer willen laten opfrissen. Inclusief het wegwerken vd waterleidingen en vervangen van tegels . Max oppervlakte is totaal 10-12 m2

Douchecabine laten plaatsen

Ik wil de huidige douchecabine en bak laten vervangen. Ik wil de handson cibia douchecabine, deze is kwart rond. Ik wil dit ook laten inmeten zodat het past. Indien mogelijk de cabine ophalen bij de winkel, ik wil in principe alles uit handen geven. Graag ontvang ik een offerte.

Staande toiletpot vervangen

We zijn net verhuisd naar Zandvoort en willen de toiletpot (beneden) vervangen. Het betreft een toilet dat op de vloer is aangesloten. We willen een nieuwe toiletpot, waarvan de afvoer eveneens op de vloer is aangesloten. Kunt u voor ons een geschikte toiletpot leveren en die aanleggen. Graag zo snel mogelijk.

Badkamers strippen

Wij zijn een installatiebedrijf uit Zandvoort en willen AL onze badkamer-sloop-klussen gaan uitbesteden en zoeken daar een betrouwbare partner voor. Deze badkamer is in Amstelveen 2 x 2.50 meter vloeroppervlak (Granito vloer op de houten balken gestort). Deze vloer moet tot op de balken verwijderd. Verder wandtegels en sanitaire toestellen. Graag twee opties in de offerte: inclusief container en exclusief container, want wij hebben zelf ook een container nodig, dus kunnen deze eventueel ook zelf aanleveren. Voorlopige uitvoeringsplanning is rondom 15 december. Bij wederzijdse tevredenheid, volgen er meer opdrachten!

Plaatsen van een wc op de eerste verdieping

Wc plaatsen en aansluiten

Douchedeur en zijwand plaatsen

Het plaatsen van deur en zijwand van een douche van de Doucheserie Euro van Karwei Verspronckweg Haarlem

Badklapwand installeren

De oude badwand dient te worden verwijderd en afgevoerd. Daarna kan de GW S105 Badklapwand 100 x 140 cm, 2DL decor geplaatst worden door de vakman. Deze wand heb ik al aangeschaft bij de Karwei en staat klaar om te installeren.

Bestaande badkamer verbouwen

Het betreft een verbouwing van de badkamer van een woning uit 1997. De maten zijn ongeveer 230 x 200 x 240 cm. Mogelijkheid 1: Douche in breedte achterzijde, twee muren betegeld, 50 cm breed, glazendouche deur. Hangend toilet tegenover wandmeubel met laden, 130 cm breed. Vloerverwarming plaatsen en verlaagd plafond met led spots en regen douche. Deur moet verplaatst worden. Douche goot. Sanitair en tegels zoeken wij zelf. Mogelijkheid 2: In lengte muur verplaatsen 30 cm t.l.v. slaapkamer. Wandmeubel 230 cm, hangend toilet tegenover wandmeubel achterin. Douche 140 x 90 naast toilet, douchegoot, scheidingswand 90 x 10 x 240. Verlaagd plafond en vloerverwarming plaatsen. Gevraagd offerte voor beide mogelijkheden. Installatie en tegelzetter volledig. Eventuele sloop kunnen wij zelf uitvoeren. Aansluitingen zijn aanwezig.

Blad van het badkamermeubel repareren of vervangen

Ik wil mijn aanrechtblad in de badkamer vervangen of opnieuw laten plastificeren want het is beschadigd door een flinke laag bleek. Mijn huishoudster dacht het lekker te gaan schoon maken met bleek maar dat kan niet op kunststof. Ik denk tenminste dat het kunststof is. Het aanrechtblad is onderdeel van de gootsteen en een ombouwkast. Het is dus geen eenvoudig klusje. Maar het mag maar weinig kosten. Hopelijk heeft u een geweldige oplossing voor mij.

Douchewand voor een inloopdouche plaatsen

Ik wil een inloopdouche laten plaatsen. Artikelnummer Douchewand: A3 W 195 van de Gamma. Alleen de wand plaatsen. Tegen een betegelde wand aan, op een betegelde vloer. Wanneer kunt u dit doen en wat zijn de kosten hiervoor?

Tegelwerk douche/toilet met plaatsing douchebak

Douche en toilet betegelen en plaatsen douchebak. Totaal 30m2 aan wanden en vloeren in de badkamer en toilet. Leveren zelf de tegels en douchebak. Appartement in Zandvoort(3 hoog). Zelf woonachtig in het oosten des lands. Begin januari willen we dit laten doen.

Bad verwijderen en tegelen

In een appartement dient het bad verwijderd te worden en de ontstane ruimte, vloer en muur, betegeld te worden met de reeds aanwezige tegels. Bij de afvoer moet een afvoerputje komen daar wij zelf een douche cabine willen plaatsen. Het ligbad heeft een standaard afmeting.

Badkamer beoordelen en alles installeren

Kleine badkamer van 2,15 x 1,80 meter willen we vernieuwen. Slopen kunnen we zelf. We hebben alleen iemand nodig die van te voren komt beoordelen wat wel en niet mogelijk is. Dus kunnen de tegels blijven zitten en wat moeten we allemaal aanschaffen? En daarna het plaatsen van nieuwe tegels en installeren van alle meubels. Gaat om badmeubel, douche, radiator en toilet. Wellicht leidingwerk aanpassen. Materialen als sanitair en tegels kopen we zelf.

Toilet vervangen

Ik wil een hangend closet en het toilet laten betegelen. Is een klein toilet, ik weet niet precies hoe groot. Aangezien er een buis loopt wil ik eerst iemand laten komen om te zeggen welke toilet ik bij Praxis kan kopen.

Badkamerradiator vervangen

Huidige badkamerradiator vertoont ernstige roest. Een nieuwe plaatsen. Nieuwe radiator ook leveren, gaat om een designradiator. Afmeting 60 bij 120 cm. Leidingen zitten er, dus moet precies passend zijn.

Badkamer vernieuwen

Badkamer vernieuwen. Het huis moet aangepast worden: ligbad gecombineerd met douche erin verwijderen. Hiervoor in de plaats een doucheruimte maken, wastafel verplaatsen en tegelwerk aanpassen en/of vernieuwen. De badkamer is 1.70 bij 2.30 meter. Materiaal in overleg.

Badkamer renoveren

De badkamer en de wc die er nu inzitten zijn niet goed. Wij zorgen zelf voor de tegels en sanitair. U moet alleen tegelen en sanitair ophangen en aansluite. De afmetingen van de badkamer zijn ongeveer 3 x 2 x 2,5. De wc is een beetje ongelukkig schatten i.v.m. schuinplafond.

Vergroten van badkamer door tuin te ...

Vergroten van badkamer door tuin te verkleinen. Ongeveer 2,5 diep; breed 1,50 ongeveer. Van 1 kamer 2 kamers maken en een soort van terras bij de badkamer (wanden van glas). Lichte bouwvergunning waarschijnlijk nodig. Met vriendelijke groet , B. Roos

De badkamer (vloer 3 m2, wanden 21 m2) ...

De badkamer (vloer 3 m2, wanden 21 m2) moet gerenoveerd worden: oude tegels verwijderen, leidingen infresen, geheel betegelen, nieuwe douchkraan en douchedeur. Uitvoering in overleg. Wastafel en wc blijven staan.