Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor toiletreservoir vervangen en tegelwerk herstellen:

Toiletreservoir vervangen en tegelwerk herstellen

In verband met lekkage in ons inbouwreservoir moet deze zo snel mogelijk vervangen te worden. Tegels verwijderen, reservoir vernieuwen en opnieuw tegelen. Als mogelijk de muur (triplex met tegels) zo herstellen dat het inbouwreservoir beter bereikbaar is.
Onze klant uit Zaandijk (Noord-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor toiletreservoir vervangen en tegelwerk herstellen uit heel Nederland:

Toiletreservoir vervangen en tegelwerk toilet herstellen

In verband met lekkage in ons inbouwreservoir dient deze zo snel mogelijk vervangen te worden. Tegels verwijderen, reservoir vernieuwen en opnieuw tegelen.

Loshangend toiletreservoir monteren

Wij hebben een toilet met waterreservoir aan de muur bevestigd (geen inbouw), die kapot is. Wij zouden graag het reservoir laten vervangen. De hoogte van de buis tussen de wc-pot en het reservoir is ongeveer 75 cm. De aansluiting zit rechts (buis loopt van vloer omhoog naar deze aansluiting).

Binnenwerk vervangen van toiletreservoir

Vervangen binnenwerk hang toiletreservoir. Ik wil het binnenwerk van een Plieger hang toiletreservoir laten vervangen. Deze lekt constant en het binnenwerk is oud. Het vervangende binnenwerk is niet aanwezig. Graag prijsopgave inclusief materiaal.

Toiletreservoir laten vervangen

Toilet reservoir demonteren en nieuwe installeren.

Vervangen binnenwerk toiletreservoir

Ik wil het binnenwerk van een toiletreservoir laten vervangen. Het vervangende binnenwerk is aanwezig.

Toiletreservoir vervangen

Ik heb een nieuw toilet reservoir bij Praxis gekocht. Ik kan het zelf niet aansluiten.

Kleine opknapbeurt van de badkamer

Ik ben op zoek naar een vakman voor een kleine opknapbeurt van mijn badkamer. Ik heb nu een oude douchecabine met een geïntegreerde douchebak die versleten is en vervangen moet worden. Eventueel wil ik een douchebak met een enkele wand. De badkamer moet opnieuw gekit worden en ik wil het toiletreservoir laten nazien. Ik maak graag een afspraak om de klus hier te bespreken en ontvang daarna graag uw offerte.

Binnenwerk van een toiletreservoir vervangen

Na het doorspoelen blijft het water doorlopen. Het betreft een hangend toilet met waterreservoir type Schwab type 180.000. Graag gedetailleerde offerte.

Plieger reservoir vervangen

Toiletreservoir: Plieger-Mosel laag 6 - 7,5 L boven de toiletpot aan de muur van de badkamer monteren. Op dezelfde plek als de huidige. De huidige verwijderen en afvoeren. Wat zou dat gaan kosten? Bij voorkeur tussen 12:00 en 16:00 uur bellen.

Nieuw toiletreservoir installeren

Ik heb een laaghangend waterreservoir welke ik wil laten vervangen. Dit reservoir is ongeveer 17 jaar oud en heeft aan de voorkant een (hangende) deksel waarmee het reservoir geopend kan worden, dit vind ik niet handig en wil het daarom laten vervangen door een reservoir met de deksel er boven op. Ik zoek iemand die deze kan monteren. Graag ontvang ik een offerte.