Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Zaandijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Zaandijk heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Zaandijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Zaandijk of directe omgeving.

104 klanten uit Zaandijk bevelen een bij Casius in Zaandijk aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Zaandijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: verbouwen van woning, verbouwing badkamer met extra toilet, muurdoorbraak en meer, complete nieuwe badkamer en toiletruimte realiseren in bestaande woning, badkamer en 2 aparte toiletruimtes realiseren, badkamer verplaatsen naar grotere ruimte, verbouwen van een badkamer, verbouwing badkamer, studeerkamer ombouwen tot badkamer, renovatie badkamer, badkamer + WC, badkamer creeren tussen twee kamers op de verdieping, plaatsen badkamer nieuwbouw, kastruimte compleet renoveren naar toiletruimte, badkamer/toilet renovatie, badkamer verbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Zaandijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Zaandijk:

Installatie en verbouwen van badkamer

Plaatsen nieuw sanitair (douche, wasbak en toilet). Designradiator. Smaller maken van kast, plaatsen wanden van inloopdouche. Plaatsen ventilatiesysteem. Betegelen wanden en betegelen vloer. De badkamer is ca. 3.40 meter bij 1.75 meter.

Toiletreservoir vervangen en tegelwerk herstellen

In verband met lekkage in ons inbouwreservoir moet deze zo snel mogelijk vervangen te worden. Tegels verwijderen, reservoir vernieuwen en opnieuw tegelen. Als mogelijk de muur (triplex met tegels) zo herstellen dat het inbouwreservoir beter bereikbaar is.

Badkamer renoveren

Ik wil graag in de badkamer de volgende zaken laten uitvoeren: 1. Verwijderen van de tegels van de wanden en vloer en afvoeren. 2. Aanhelen en betegelen. 3. Plafond witten-isoleren. 4. Plaatsen nieuwe radiator. 5. Plaatsen douche wand van glas. 6. Plaatsen nieuw toilet. Dit mag staand of zwevend zijn. 7, Dichtzetten van een raam met trespa of mdf (hierin plaatsen van een ventilator en rooster) Afmetingen: 2440 x 2000 x 2500 mm.

Complete badkamerverbouwing

Onze badkamer moet helemaal leeggehaald worden. Alles moet vernieuwd worden: de wc, douchecabine radiator, kraan, meubels, bad en alle tegels moeten weg en op nieuw worden geplaatst. We zorgen zelf voor de materialen. De badkamer is ongeveer 180 cm bij 180 cm en 2.40 meter hoog.

Tegelwerk en toilet vernieuwen

Toilet. Tegelwerk en toilet vervangen

Douchebak uitbreken en nieuwe plaatsen

Mijn douchebak lek al een tijdje, moet gekit worden elke 3 maanden, de bak komt te veel in beweging, moet andere oplossing komen.

Renovatie van 2 toiletten

Verwijderen van wc boven en beneden. Verwijderen van de vloertegels. Totaal is dit ongeveer 3 m2. Plaatsen van 2 zwevende toiletten inclusief ombouw. Tegelen vloeren. Opnieuw tegelen muren ongeveer 12 m2 totaal. Het liefst de offertes via de mail. De tegels en het sanitair zijn al aangeschaft.

Doucheruimte verbouwen

Muur verplaatsen en betegelen, vloer en wand tot aan plafond. Nieuwe put maken. Aan kant van woonkamer is een ingebouwde kast van 50 cm diep, kastdeur dichtmaken en bij doucheruimte betrekken. Doucheleiding wordt daardoor verplaatst. Doucheruimte nu is 80 x 70 cm. Wandtegels leveren in overleg. Voor vloer heb ik al tegels.

Badkamer renovatie

Ik zou graag de badkamer renoveren, waarbij de wandtegels, de douchecabine, de verwarming en de wastafel verwijderd dienen te worden. Plaatsen van nieuwe wand- en vloertegels en/of wandstucwerk en montage van douchecabine, verwarming, dubbele wandtafel met kranen en eventueel een stopcontact aanbrengen. Afmeting van de badkamer is ongeveer 4 bij 3 meter. Sanitair en materiaal lever ik zelf aan, eventueel in overleg.

Bad plaatsen

Het plaatsen van een bad in een niet al te grote badkamer (3x3). Ik heb nog geen bad, ik ben van plan het zelf te kopen, zou eventueel door de vakman geleverd kunnen worden.

Ontwerp maken badkamer en later uitvoering

Wij denken erover om de badkamer te verbouwen en willen graag een ontwerp laten maken voor een nieuwe badkamer zodat we op basis daarvan kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn in onze woning. Uiteraard daarna ook uitvoering van e.e.a.

Het betreft een badkamer die volledig ...

Het betreft een badkamer die volledig casco is, ligt wel een vloer in en staan wat muurtjes. moet een bad-douche in komen en een wastafel.

Badkamer v.v.ligbad (190x90 cm), zwevend ...

Badkamer v.v.ligbad (190x90 cm), zwevend toilet, badkamermeubel (niet breder dan 1 meter met spiegelkast en verlichting), design radiator (voldoende voor 5 m2), opnieuw betegelen wanden tot aan het plafond en vloer.Indien mogelijk een verlaagd plafond met inbouwspots. De ruimte is 4.68 m2. BxD= 210 x223 cm. Hoogte is +/- 245 cm. Sloopwerk zoveel mogelijk zelf, behalve aan- en afvoer (kranen, toilet e.d.)Deur badkamer draait naar buiten open (scharnieren rechts). Aan de linkerwand designradiator en kastje, aan de achterwand een ligbad met douche, aan de rechterwand een zwevend toilet en aan de wand rechts van de deur een badkamermeubel. Aanschaf van materiaal + kosten voor plaatsing mag niet meer bedragen dan EUR 15000,-. 1 mei krijgen we de sleutel!

Een badkamermeubel van Gamma gemonteerd ...

Een badkamermeubel van Gamma gemonteerd en geplaatst worden samen met een radiator.

We willen graag de badkamer verbouwen. ...

We willen graag de badkamer verbouwen. Tegelvloer vervangen, nieuwe tegelwanden, 2 muurtjes van glazen bouwstenen, tevens douchebak plaatsen, een ligbad vervangen en op andere positie plaatsen, aansluiting voor was/droogzuil en een hangend toilet. (nog geen toilet aanwezig dus nog geen doorvoer) Tevens wastafel verplaatsen. ruimte 1m67x2m74x2m50 Direct naast de badkamer is een toiletruimte waar we het staande toilet willen vervangen door een hangend exemplaar (de doorvoer moet dan verplaatst?) en tevens willen we de muren opnieuw betegelen en een tegelvloer laten aanleggen. Ook nieuw wastafeltje met kraan, maar op dezelfde plaats als het huidige. ruimte 1m19 x 0m9 x 2m50

we hebben een huis gekocht waar zich een ...

we hebben een huis gekocht waar zich een ernstige lekkage in de badkamer bevindt. vorige bewoner heeft in de granieten vloer geboord, waardoor deze lek is. vloer willen we er het liefst uit, maar we weten niet of dit veel werk is/veel kost en dus haalbaar is. tegels kunnen wij zelf van de muur slopen maar de vloer dus niet. verder willen we graag een toilet, maar er bevindt zich nog geen geschikte afvoer voor. verder willen we de wastafel aan de andere kant van de badkamer, daarvoor zullen er leidingen moeten worden aangelegd. ook het betegelen willen we graag door een professional laten doen.

Er moet een binnenmuurtje gesloopt ...

Er moet een binnenmuurtje gesloopt worden van ongeveer 1,40 m breed. Er moet een binnenmuur met deur geplaatst worden van ongeveer 3 m breed. Het sanitair moet geinstalleerd worden hiervoor moeten enkele leidingen verplaatst worden. Het sanitair bestaat uit: ligbad, toilet, wastafel, douche. Gehele badkamer moet getegeld worden. Daarnaast moet een inloopkast worden gerealiseerd en de gehele begaande grond moet voorzien worden van glad stucwerk.

Wij willen een nieuwe badkamer in ons ...

Wij willen een nieuwe badkamer in ons nieuwe huis. We hebben nog geen sleutel. Dat gebeurt in juni/juli. We zullen zelf de oude badkamer slopen. We willen de spullen kopen bij Praxis. En de klus laten uitvoeren door een bedrijf. We willen een bad, douche in bad met een glasscherm, wasbak en meubel en een toilet. Verder moet er een radiator in komen;tegelwerk aan wand en vloer;verlichting. Samen met klusbedrijf een ontwerp maken;wij kopen de spullen;klus laten doen door bedrijf. Ik zou graag alvast wat mogelijke bedrijven willen weten.

badkamer, wegens slecht aangelegd en te ...

badkamer, wegens slecht aangelegd en te zwaar (draagbalk zakt door) opnieuw. tegelen,nieuwe vloer maken, leidingen opnieuw, kranen aansluiten, bad installeren, doucheruimte, verlichting en stopcontact.

De badkamer en het toilet zijn 2 aparte ...

De badkamer en het toilet zijn 2 aparte ruimtes en ik wil er 1 van maken, dus de muur moet eruit. Ook wil ik het bad eruit halen en er een douchecabine inzetten.

oude toilet werkt niet goed meer. Moet ...

oude toilet werkt niet goed meer. Moet waarschijnlijk een nieuw toilet ingebouwd worden