Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Zaandam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Zaandam heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Zaandam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Zaandam of directe omgeving.

1186 klanten uit Zaandam bevelen een bij Casius in Zaandam aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Zaandam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: 8 Toiletten renovatie, badkamer renoveren en (dakterras)balustrade aanleggen, leidingen leggen voor 8 badkamers, badkamer verplaatsen naar een andere ruimte, badkamer en toilet in garage bouwen, badkamer 2e verd. renoveren en toiletruimte beneden, badkamer en wc bg verbouwen, nieuwe badkamer plaatsen, 2 x Inloopdouche installeren en afwerken (BG en 1e verd), een badkamer uitbouwen en opnieuw inrichten, renovatie badkamer en toilet beneden, nieuwe badkamer realiseren, hangtoilet plaatsen en badkamer renoveren, een oude badkamer renoveren, badkamer en 2 toiletten installeren en tegelen & BG tegelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Zaandam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Zaandam:

Badkamer compleet verbouwen

Wij willen onze badkamer verbouwen. Ongeveer de gehele huidige badkamer eruit halen en nieuwe erin plaatsen. Het bad verwijderen en dan een inloopdouche plaatsen. Graag het toilet verplaatsen over dezelfde wand (ongeveer een meter naar de hoek toe). De badkamer willen e laten afwerken met tegels en eventueel deels stucen. De badkamer is 2,15 x 2,66 meter. Vanaf 1 december zouden we willen beginnen, we hebben de sleutel nog niet.

Badkamer verplaatsen

Badkamer verplaatsen naar slaapkamer. Badkamer wordt +/- 4 m2. Indeling:douche,wastafel en toilet. Houten vloer. Woning uit 1939. Tevens ontkoppelen leidingen en goot ‘oude’ badkamer. Gaarne offerte voor badkamer vloer met goot plus aansluitingen voor douche en wastafel en complete toilet opbouw.

Badkamer geheel renoveren en vergroten

Wij willen onze badkamer geheel laten renoveren en laten vergroten. Er dient 1 wand verplaatst te worden. Oude badkamer dient gesloopt en afgevoerd te worden. Graag willen wij een inloopdouche met inbouwdouche. Ook willen wij een nieuwe vloer met vloerverwarming. Wij willen ook graag een nieuw deurkozijn en een nieuwe deur in de badkamer. Leidingen dienen te worden vernieuwd en verlegd. In het vernieuwde plafond willen wij 4 inbouwspots. De tegels en meubels zullen wij zelf aanschaffen. Er dient een wc geplaatst te worden, deze zit er op dit moment nog niet. In het plafond dient ook nieuwe afzuiging geplaatst te worden.

Wasbak verwijderen + afvoeren

Graag laat ik een wasbak verwijderen uit een slaapkamer. Graag laat ik de wasbak ook afvoeren. En graag de leidingen afdoppen.

Gootsteen in toilet, muur openbreken en tegels opnieuw zetten

Ik wil een gootsteen laten instaleren in mijn toilet, deze ga ik zelf aanschaffen. Zoals op de foto's te zien is, gaat het om een toilet en zijn er geen leidingen aanwezig. Om een leiding aan te leggen zal de grijze muur waarschijnlijk moeten doorgebroken worden, vervolgens kan de leiding worden getrokken. Daarna is het wel de bedoeling dat deze muur met nieuwe tegels betegeld wordt. We have a small toilet in our house which has no sink. The toilet is located under the stairs and there's no water pipe where we want to put the sink on. So I believe we need to pull from the sanitary vase. I'm looking for someone to do this job. I can share pictures and videos if needed.

Lekkage oorzaak achterhalen in de badkamer en repareren

Vermoedelijk is de vloer van de douche niet goed gemaakt, waardoor er een lekkage is. De douche is op de 1e etage. En nu na 4 jaar zie ik op de begane grond op t plafond een stukje verf die los gaat. Ik heb op dat stukje met een vochtmeter gemeten dat t inderdaad vochtig is. Er moet dus een lekkage zijn. Ik wil graag dat er naar gekeken wordt naar de oorzaak van de lekkage en als het moet de vloer van de douche open breken en douche opnieuw bevloeren.

Een badkamer in een lege ruimte creëren

Ik zoek een badkamerspecialist die ons kan helpen met het indelen van de badkamer. De vakman moet dit ook kunnen uitvoeren. Het is een casco ruimte van 7 m2. We willen in ieder geval wel een gietvloer met vloerverwarming. De meeste leidingen liggen al op de juiste plek.

Verbouwen badkamer

Mijn badkamer (4m2) is oud en mag vervangen worden. Dwz, alles eruit (wandbekleding (hout en tegels), douche, toilet en wastafel, tegelvloer en dat wat eronder zit, houten plafond). Plaatsen van bad, inbouwtoilet, wastafel, nieuwe elektra, radiator, tegels op twee wanden, plafond en rest wanden gestuct, kranen, leidingwerk aanleggen en aansluiten op bestaand al vernieuwd netwerk. Ik wens graag een offerte waarin apart het strippen van de badkamer is vermeld en al het materiaal.

Badkamermeubel plaatsen

Ik wil een nieuwe badkamermeubel plaatsen. Ik zal het zelf kopen, dus het hoeft alleen gemonteerd te worden.

Badkamer vernieuwen

Wij willen de badkamer vernieuwen. Badkamer ongeveer 2 x 3 meter. Vernieuwen: inloopdouche of lage douchebak plaatsen, we willen tegels op vloer & wanden (vochtbestendige voegen), nieuwe badkamermeubel, badkraan plaatsen, leidingencheck, handhaven bestaand bad & toilet (wel nieuw tegelwerk). In principe eigen inkoop tegels en badkamermeubel. Eventueel anders op basis van nader adviesgesprek.

Voegen vervangen in de badkamer

Hi, We have been advised to replace the sealants in the bathroom with waterproof sealants. The bathroom is not that big. There should be about 80 tiles that need resealing. Thank you.

Badkamer renovatie

Ik heb net een huis gekocht te Zaandam vlakbij station. Badkamer als toilet word casco geleverd. Begane grond afmeting = 1.20 cm lang en 1.05 breed hoogte 2.50 meter Moet hangtoilet ook geplaatst worden , en kast erom heen en aangesloten worden. Betegelen van 60x40 tegels stukje loodgieters werk en voeg en kit werk. 1e verdieping = 2.30 bij 2.10 cm hoogte 2.50 meter Moet hangtoilet ook geplaatst worden , en kast erom heen en aangesloten worden. Betegelen van 60x40 tegels stukje loodgieters werk en voeg en kit werk. De werkzaamheden kunnen per 20-04-2019 beginnen.

Badkamer in nieuwbouwwoning

Wij willen in onze nieuwe woning graag een 2e badkamer voor op zolder. Leidingen zijn meegenomen in de bouw. Electra zal hier en daar verlegt moeten worden. Er staan nog geen wanden, de zolder is nu nog een grote open ruimte. In de badkamer zouden we ook graag een dakraam willen. Het gaat om een douche, meubel met 2 wasbakken en een toilet. De afmeting zal ongeveer 3 m x 2 m zijn.

Oud staand toilet vervangen door nieuw staand toilet

Het oude staand toilet eruit, het nieuwe staand toilet geïnstalleerd. Het oude toilet staat nu 22,5 cm van de muur omdat de afvoerbuis tussen de muur en toilet inzit. De spoelbak boven het toilet is met een ander hals verbonden aan het toilet. We willen graag het toilet wat dichter tegen de muur met moderner toilet, waarvan de spoelbak ook vast zit aan het toilet (complete set). Bijvoorbeeld het Plieger Pack Duoblok van Gamma.

Badkamermeubel en badkraan vervangen

Badkamermeubel demonteren en ophangen plus een kraan en badkraan vervangen.

Inloopdouche in de badkamer laten maken

Wij hebben een douchecabine en zouden graag ee inloopdouche willen. Wat kost het om de vloer waterdicht te laten maken incl afvoer plaatsen? Slopen en plaatsen van een wand kunnen we zelf.

Douchecabine plaatsen

Wat is de prijs voor het plaatsen van een nieuwe douchecabine.

Badkamer slopen

Het gaat om het verwijderen van een badkamer met bad, douche en toilet. Inhoud 12 m3 (vloeroppervlakte 5,38 m2). Verwijderen van vloer en wandtegels. Plafond van gipsplaat en één wand van gipsplaat.

Muur achter de douchecabine tegelen en douchecabine monteren

Wij willen een deel (hoek) muur (ongeveer 6 m2) achter de douchecabine laten betegelen. Wij willen hier graag een offerte voor inclusief het monteren en demonteren van de douchecabine. Er zitten nu al wel tegels op de muur, wij zouden graag geadviseerd willen worden of deze eerst verwijderd moeten worden of dat de nieuwe tegels hier overheen geplaatst kunnen worden.

Badkamerruimte renoveren

Ik wil graag een toilet laten vervangen, ik wil graag tegels tot aan het plafond voor de gehele badkamer maar eerst moeten alle schimmels verwijderd worden en het plafond daarna opnieuw geschilderd en ook voor de toekomst een verf gebruiken die niet beschimmeld kan worden graag mailen en niet bellen. Alleen het stuk wat niet betegeld is moet opnieuw betegeld worden en dat is ongeveer 6 m2.

Installatie douchecabine

Inbouwen douchewand/draaideur (Zanzibar 80 x 80 x 190) plus douchebak. Aansluiten op bestaande afvoer. Omleggen van enkele waterleidingen (liggen bovenop bestaande tegelwand). Douchewand/draaideur/douchebak bestellen we zelf, douche is aanwezig, er zijn wel extra kosten in verband met het aanschaffen van leidingen.

Bad, wastafel en douchepaneel en deur plaatsen

Heer/mevrouw, Ik en mijn partner krijgen een standaard nieuwbouw badkamer opgeleverd waar wij het 1 en ander aan willen wijzigen. Alles is betegeld en al de aansluitingen zijn aanwezig. Wij kopen zelf een wastafel, bad, een glazen wand voor de douche en een glazen deur voor de douche. De ombouw van het bad moet betegeld worden. Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van deze onderdelen. De opleverdatum is derde kwartaal 2018. Graag een prijs per mail.

Douchecabine laten plaatsen

Ik wil graag een doche cabine laten plaaten. En wou graag weten wat de kosten zijn. Gaat om een flat woning

Bruynzeel Solid douchecabine monteren

Ik wil een douchecabine laten installeren. Het gaat om douchecabine Bruynzeel, Solid, kwartrond 90R55. Er moet ook een oude douchecabine verwijderd worden. De douchebak kan behouden blijven.

Toilet verbouwen

Huidige toiletruimte is verouderd. Er moeten nieuwe wandtegels worden geplaatst tot ongeveer 1.20 meter hoogte (kunnen over de bestaaande tegels worden gelegd). Nieuwe vloertegels. Van staand naar hangend toilet en inbouwreservoir plaatsen en wegwerken achter tegels. Werkzaamheden moeten echt op korte termijn worden uitgevoerd. Het toiletsysteem schaf ik zelf aan. De tegels kunnen in overleg geleverd worden. Vooraf alles eruit halen en de afvoer verleggen.