Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor douche ruimte bekleden met renodeco platen:

Douche ruimte bekleden met renoDeco platen

Ik wil mijn douche ruimte renoveren en douche bak , het gaat om een douche bak van nl. 88x 84 (vreemde maat) . Deze huidige douche bak bestaat uit een opstaande muurtje (Rand) van ongeveer 20 cm en is betegeld . De wanden zou ik willen laten bekleden met RenoDeco als mogelijk en douche shuifdeuren laten plaatsen ,wat zou dit kosten en wanneer zou het kunnen ??
Onze klant uit Wormerveer (Noord-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor douche ruimte bekleden met renodeco platen uit heel Nederland:

Douche cabine inzetten

Ik heb een douche cabine gekocht bij praxis. Graag zou ik een klusjesman willen die het netjes kan in elkaar zetten. Het is een kale ruimte, de bak staat er al.

Badkamer verbouwen

Mijn badkamer (1,5 x 1,8 meter) bestaat momenteel uit een douche en toilet, beide verouderd. Het toilet wil ik verplaatst naar een andere ruimte dus de riolering moet worden verplaatst (kruipruimte aanwezig) verder wil ik in de badkamer een badkuip en mooie wastafel. De badkuip wil ik aan de achterwand (zie foto).

Badkamer renoveren

Badkamer vergroten (ruimte is reeds gerealiseerd). Nieuwe beteugeling vloer,wanden en nieuw sanitair (waaronder instapbad), Inloop douche etc.

Inloop douche plaatsen nieuwe badkamer

Ik wil graag wat verbouwingen in mijn badkamer laten plaatsvinden. Ligbad moet eruit en inloopdouche mag worden geplaatst. Toilet eruit en er moet een hang toilet in. Wasbak en spiegel houd ik alleen een nieuwe kraan en de leidingen in de muur. Verder moeten alle tegels van de hele ruimte en de vloer vervangen worden. 1,65m breed lengte 1,96m hoogte 2,37m.

Badkamer geheel vernieuwen

Ik wil de badkamer verbouwen, de ruimte is 2x3 meter. Demontage van sanitair, bad en douchewand. Verzorgen van leiding werk voor het plaatsen van het wasmeubel incl 2 wasbakken. Stroom-int maken achter de spiegel, plus een stroomlijnt naast de wastafel. Leidingwater verzorgen tbc de douche bestaande uit opbouw regendouche en drain. 1x een nis in de douche wand. Leidinggeef tbc het toilet en monteren inbouw reservoir. Leiding werk tbv radiator. Gipsplafond plaatsen, sturen doen we zelf, spots monteren we zelf. Betegelen van vloer en zijwand, over bestaande tegels heen. Aanbrengen dekvloer. Afkitten van sanitair en tegelwerk. Badkamer is gelegen op de 2e verdieping.

Badkamer verplaatsen/aanleggen

Graag zou ik advies willen inwinnen of het mogelijk is om mijn badkamer te verplaatsen of te verbouwen. Op dit moment heb ik een aparte douche en WC. Ik zou willen overleggen of het mogelijk is om hier één ruimte van te maken, of de badkamer naar de gang te verplaatsen (en dan de WC te laten). De bovenburen hebben de badkamer ook verplaatst naar de gang. Ik zou dat ook willen, maar op die plek in mijn huis zit de meterkast en een inbouwkast. Ik kan foto's sturen van de gang waar de badkamer zou moeten komen, en van de oude badkamer. Ik heb de bouwtekeningen bijgevoegd. Bij voorbaat dank!

Badkamer renoveren

Renovatie van bestaande badkamer op de 1e verdieping. De ruimte is nu circa 2,60 meter x 2,40 meter met een uitstulping van 1 m2 voor de douche. De badkamer heeft 2 deuren, waarvan 1 naar een balkon. Wij willen betoncire op de wanden en een nieuwe indeling. Tegels verwijderen en afvoeren. Badkamermeubel verplaatsen, dus leidingen verleggen en de vloer ophogen met een zandcementdekvloer ivm huidige slechte afschot van de douche. Er komt later een gietvloer in.

Badkamer verplaatsen naar een andere ruimte

Wij willen de badkamer verplaatsen naar andere kamer voor meer ruimte de nieuwe kamer is 2.89 x 2.16 De vloer 6.24m2 willen wij getegeld hebben met 60 x 60 cm tegels. De wanden moeten worden gestuct! In de badkamer willen wij een douche met douche wand en een deur. Een bad, wastafel en een design radiator. Graag ontvangen wij materiaal kosten, arbeidskosten en montage kosten op een aparte factuur. Bij het aanleggen van de badkamer zit de cv ketel er vlak boven. De kraan, wastafel, radiator. douche deur, wasbak en tegels zullen al aanwezig zijn.

Douche opnieuw voegen en kitten

In het voegwerk in de douche zitten scheuren, dit moet opnieuw gevoegd worden en daarna opnieuw gekit. Het is een ruimte van ongeveer 1 meter breed en 2 meter hoog. Het gaat alleen om de achterwand van de Douche. De tegels zijn vrij groot zie foto's. In de breedte zitten er 2 tegels en in de hoogte gaat het om ongeveer 5 a 6 tegels. Echter niet op alle plekken op de wand is het voegwerk gescheurd.

Badkamer op zolder maken

Wij willen een badkamer op zolder laten maken. Ruimte is ongeveer 7 m2 groot. Inloop douche, toilet, badmeubel, elektra, verlichting, vloerverwarming, tegelen. Wij zouden alle inbouw materialen aanschaffen.

Partners

Partners van Casius