Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor badkamerrenovatie uit laten voeren:

Badkamerrenovatie uit laten voeren

In onze badkamer moet een aantal klussen uitgevoerd worden. Er moet een douchecabine geplaatst worden (inclusief oude verwijderen). Met een drain (infrezen) en een dorpel erbij. En een badkamermeubel moet geplaatst worden (aansluitingen zitten er al). Verder nog 2 inbouw wc's plaatsen (inclusief de oude verwijderen). Nieuwe vloertegels in badkamer leggen (ik denk over de huidige heen). Afmeting is 270 x 158 cm. Materialen aanwezig.
Onze klant uit Wormer (Noord-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor badkamerrenovatie uit laten voeren uit heel Nederland:

Badkamerrenovatie uit laten voeren

De oude badkamer verwijder ik zelf. De vakman dient dan een muur te plaatsen voor het zwevend toilet. De leidingen dienen verlegd te worden, elektra aanpassen en de wanden en vloer betegelen. De badkamer is 2 meter en 3.50 meter lang.

Badkamerrenovatie uit laten voeren

De werkzaamheden die moeten gebeuren zijn: 1.) Systeemplafond met spotjes creëren. 2.) Nieuwe strips aan douchedeur monteren. 3.) Badkamermeubel leveren, plaatsen en afwerken. 4.) Douchekraan en douchekop leveren en plaatsen.

Badkamerrenovatie uit laten voeren

Badkamerrenovatie: tegels, verlichting plafond, douche, bad, kastjes, wastafel, wc, radiator, plafond en losse elementen verwijderen.Tegels vloer en wand, plafond met led-verlichting, radiator, legkast(en), ombouwkast wasmachine, twee wastafels en spiegel(s), wastafelkasten, wc hangend en inloopdouche plaatsen. Ontwerp en materiaal in overleg vakbedrijf. De badkamer is ongeveer 2,5 m breed en 4,5 m lang.

Totale badkamerrenovatie. De badkamer ...

Totale badkamerrenovatie. De badkamer wordt vergroot door een (niet-dragende) binnenmuur te verplaatsen. Sloopwerk evt. zelf uit te voeren. Betreft verder leidingwerk, tegelwerk, sanitair plaatsen etc.