Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Wormer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Wormer heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Wormer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Wormer of directe omgeving.

195 klanten uit Wormer bevelen een bij Casius in Wormer aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Wormer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: badkamer en toilet verbouwen, inclusief krachtstroomgroep, badkamer + toilet, badkamer en toilet renovatie, badkamer verbouwen, badkamer renoveren, badkamer verbouwen, badkamer renoveren, keuken afbreken en technische installatie, renovatie 1e verdieping, nieuwe (extra) badkamer op tweede verdieping, badkamer verbouwen, badkamer verbouwen, badkamer vernieuwen, badkamer verbouwen, nieuwe badkamer, douche hoek renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Wormer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Wormer:

Badkamerrenovatie uit laten voeren

In onze badkamer moet een aantal klussen uitgevoerd worden. Er moet een douchecabine geplaatst worden (inclusief oude verwijderen). Met een drain (infrezen) en een dorpel erbij. En een badkamermeubel moet geplaatst worden (aansluitingen zitten er al). Verder nog 2 inbouw wc's plaatsen (inclusief de oude verwijderen). Nieuwe vloertegels in badkamer leggen (ik denk over de huidige heen). Afmeting is 270 x 158 cm. Materialen aanwezig.

Thermostaatkraan monteren

Ik wil graag mijn thermostaat laten monteren. Momenteel zit er een "gewone" kraan op een S aansluiting gemonteerd. Deze aansluiting zit zo vast waardoor de thermostaat niet erop past. De S koppeling moet waarschijnlijk vervangen worden.

Badkamermeubel en nieuwe kraan installeren

Ik will een nieuw badkamermeubel kopen en een nieuwe kraan en de oude weghalen. En dat door jullie laten doen. Hoeveel gaat dat kosten?

Badkamer meubelset ophangen

Het plaatsen van een badkamerset (Monta) bestaande uit een meubel, spiegel, planchet en een kolomkast. Graag willen willen wij dat de vakman ook ons oude badkamermeubel verwijderd (wasbak en een spiegel) en weggooit. Tevens wilt de klant graag dat het water wordt aangesloten en de elektriciteit wordt aangesloten.

Badkamer verbouwen

Wij willen onze badkamer verbouwen. De oppervlakte is 2.10 bij 2.20 meter. De oude badkamer dien te worden verwijderd en het puin te worden afgevoerd. De indeling veranderd en de leidingen dienen dus te worden verlegd. In de nieuwe badkamer komt een radiator, een wastafel, een douchegedeelte en een aansluiting van de wasmachine.

Douchecabine plaatsen

Ik wil graag een douchecabine laten plaatsen, het gaat om de Bruynzeel compact kwartrond als getoond in uw vestiging Noorderveld, compleet met douchebak. De bestaande situatie is vlakke vloer met alleen een afvoerputje.

Toilet in de badkamer inbouwen

Wil graag een extra toilet inbouwen in de badkamer boven. Er is wel al een toilet op de eerste verdieping. In de badkamer nog niet. Om het toilet te plaatsen wil ik overleggen wat het meest handig is om ruimte voor het toilet te maken. Graag een offerte op maat, ik sta open voor een kosteloos afspraak om te bekijken wat er allemaal gedaan dient te worden.

Ibiza hoekinstap douchecabine plaatsen

Ik heb de Ibiza hoekinstap douchecabine gekocht en deze moet gemonteerd worden in mijn badkamer. Het betreft een nieuwe badkamer dus er hoeft niets verwijderd te worden. De cabine kan rechtstreeks op de vloer geplaatst worden.

Douchebak en -wand plaatsen

Na lekkage wil ik graag een nieuwe douchebak en douchecabine laten plaatsen. De oude moet verwijderd worden, wat eventueel ook door mijzelf gebeuren kan, maar liever door de vakman. Daarna nieuwe bak plaatsen met douchewand.

Ravana douchecabine monteren

Wie kan voor mij een douchecabine plaatsen? Het betreft een Ravana cabine, vierkant, 90x90 cm. Graag zo spoedig mogelijk.

Badkamer betegelen en toilet vervangen

Betegelen van badkamervloer, vloer is ongeveer 2.00 bij 2.40 meter. Tevens toiletpot vervangen in de badkamer. Materialen koop ik bij de Praxis.

Douchecabine plaatsen en vloer betegelen

Er dient een douchecabine te worden geplaatst inclusief het plaatsen van een profiel om één van de twee douchewanden aan op te hangen. Douchecabine staat niet in een hoek. Dorpel op wandtegels lijmen en drain een cement vloertje storten en tegels leggen. De tegels en de douchecabine zullen wij zelf aanschaffen.

Vervangen douchedeuren en douchebak

De deuren van mijn douchecabine zijn aan vervanging toe. Ik wil ook de bak vervangen voor een lagere. De vraag is echter of dat laatste mogelijk is i.v.m. de afvoer. Ik wil een nieuwe douchecabine bij de Praxis gaan kopen, maar dat moet wel passen natuurlijk. De thermostaatkraan werkt ook niet goed meer. Bovendien wil ik in de keuken de kraan vervangen. Ik heb er geen haast mee, maar de vraag is of ik de aanbieding bij Praxis wel of niet koop. De aanbieding is deze week nog geldig voor de douchecabine. Ik heb foto's bijgevoegd.

Renovatie badkamer

Vervanging douchecabine en douchebak. Vervanging glijstang en douchekop. Vervanging thermosstaatkraan. Vervanging radiator Plaatsen spiegelkast Vervanging ventilator Vervanging plastic schrootplafond voor gestucd plafond en aanpassing electra. De badkamer meet 1.70 x 1.97 meter. Materialen kopen we zelf.

Opknappen badkamer

Opknappen badkamer 15m2: Bad verwijderen, douchecabine plaatsen, opnieuw tegelen wand en vloer en wastafel vervangen. Spullen kopen we zelf, eventueel in overleg.

Badkamer aanleggen

Het installeren van een badkamer in een huidige slaapkamer van 2 x 2,5 meter met houten vloer. Bestaande uit douche, al dan niet met douchewanden, toilet en wastafel. Uiteraard met toebehoren als kranen, afvoeren, leidingen en tegelwerk. Betreft dus het aanleggen van een complete badkamer in een slaapkamer. Materiaal in overleg.

badkamer vernieuwen

Badkamer vernieuwen: nieuwe douchebak, nieuwe WC (op andere plek), badkamermeubel plaatsen, mogelijk ook tegelen.

Het bad in de badkamer moet opnieuw ...

Het bad in de badkamer moet opnieuw getegeld worden aan 2 zijkanten, en afgekit worden. Maar eerst moeten de bestaande tegels verwijderd worden. +/- 2 m2 totaal.

Badkamer wand en vloer betegelen en ...

Badkamer wand en vloer betegelen en badmeubel paatsen.

het verwijderen van een bad en het ...

het verwijderen van een bad en het plaatsen van een nieuw bad (ivm met lekkage problemen)

Hoekbad plaatsen van ongeveer 135/135 cm ...

Hoekbad plaatsen van ongeveer 135/135 cm en op hoogte brengen tot ongeveer 75 cm. Kraan zit in muur al op juiste plaats. Naast het bad een vloer afvoer aanbrengen op aanwezige afvoer (van voorheen wastafel). Indien mogelijk wc + stortbak stukje verplaatsen.

Het uitbreken van de bestaande badkamer ...

Het uitbreken van de bestaande badkamer naar een geheel nieuwe. Bedoeling isom alles uit te besteden en geen zelfwerkzaamheid te doen.

- zorgdragen dat de wanden haaks en de ...

- zorgdragen dat de wanden haaks en de vloer waterpas wordt opgeleverd (het is nieuwbouw) - tegelwerk wanden 31 m2, waarvan 1 rij met tegelstrips 50 stuks - tegelwerk vloer 8m2 (de badkamer wordt opgeleverd met een ruwe betonvloer) - plaatsen en tegelen bubbelbad - plaatsen en tegelen hangend toilet - verplaatsen leidingwerk water/ afvoer/ electriciteit voor badkamermeubel - idem ter voorbereiding plaatsing douchecabine, afvoer in en gelijk met de vloer (cabine hoeft niet geplaatst te worden) - radiator is reeds geplaatst