Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Velserbroek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Velserbroek heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Velserbroek u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Velserbroek of directe omgeving.

225 klanten uit Velserbroek bevelen een bij Casius in Velserbroek aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Velserbroek bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: volledige badkamer plaatsen in nieuwbouw woning, verbouwing badkamer, verbouwing badkamer en toilet, complete badkamerrenovatie, badkamer en toiletruimte verbouwen, toilet beneden uitbreiden, renovatie badkamer en toilet, badkamer renovatie, badkamer en toilet renovatie, badkamer verbouwen, badkamer installatie/renovatie, doucheruimte en toiletten renoveren, gehele badkamer renovatie, badkamer verbouwen, kleine badkamer maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Velserbroek staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Velserbroek:

Badkamer en toilet renoveren

Wij willen de badkamer en het toilet renoveren. Momenteel zit er een bad in, hangend toilet op een nog veel te breed hangmuurtje, wastafel met onderkast en spiegel en 1 grote kast links en kleine kast rechts. De deur is naar buiten draaiend. Er zit een klein raampje boven het toiletmuurtje. Ongeveer 50 x 50 cm. De meubels en tegelwerk vloer en wand tot aan het plafond moet er helemaal uit (toilet beneden dito hangtoilet op veel te diep muurtje, wastafeltje. Tegelwerk tot circa 1,20 meter hoog). Dan willen we in de badkamer een inloopdouche met wand die bij de inloop een kleine buiging heeft, een draingoot, een doucheslang/kopset, thermostaat mengkraan, panelenverwarming met handdoekenrekken, goede warmte inhoud, hangtoilet waar een bidetfunctie in zit, wastafelmeubel breed met grote lade eronder en spiegel erboven, hoge kast links en lagere kast rechts, houtlook, tegelwerk, donkere op de vloer (grote) en witte op de wanden plafond (grote), plafond nagelopen op stucwerk aanhelen en gesausd alsmede verlichting. Toilet beneden hangtoilet met wastafeltje en tegelwerk tot 1. 20 circa enkel wand grote witte tegels (vloer wordt gelijk met woonkamer pvc). De badkamer is 2 x 2,5 meter, en het toilet 1 bij 1 meter ongeveer.

Badkamer vernieuwen

Nieuwe platen plaatsen over bestaande tegels, nieuwe douchecabine en vloertegels. Materialen schaffen we zoveel mogelijk zelf aan. De badkamer is 5 vierkante meter.

Douchewand plaatsen en afkitten

Ik wil graag een inloop douchewand laten plaatsen en afkitten. Het betreft een Sealskin Get Wet inloop douchewand van 195 x 100 x 30 cm.

Bad vervangen door inloopdouche

Ik wil graag mijn oude bad laten verwijderen en op die plaats een inloopdouche bouwen. Geen bijzondere tegels, gewone standaard witte vierkante. En er hoeven geen leidingen verlegd te worden. Douchekraan schaf ik zelf aan en ik laat mij graag adviseren over de tegels. Inclusief het afvoeren van het bad.

Nieuw toilet plaatsen

Mijn toilet trekt niet meer door en een loodgieter zei dat ze niet meer deze systemen verkopen. Ik ben al gaan kijken voor een nieuwe toiletpot. Graag uw offerte voor het plaatsen van de nieuwe bak en pot.

Badkamer vernieuwen

Ik wil de badkamer vernieuwen. Nieuwe tegels op de wand en vloer. Badkamermeubeltjes en douchecabine plaatsen. Badkamer is ongeveer 1.80 x 3.30 x 2.48 meter. Aan de korte kant zit een deur en aan de lange kant zit een raam. De wanden moeten volledig betegeld worden. Eventueel moet om het toilet ook betegeld worden.

Regendouche plaatsen en leiding aanpassen

Ik wil graag een stortdouche geplaatst hebben en daarbij moet de thermostaat kraan vervangen dient te worden. De huidige douche thermostaat kraan heeft een aansluiting (hart-op-hart afstand) van 12 cm en de nieuwe kraan een aansluiting (hart-op-hart afstand) van 15 cm. Hiertoe zal het leidingwerk/aansluiting aangepast moeten worden, de wanden zijn betegeld. Het betreft een Grohe regendoucheset Vitalio Joy System 180 met kraan die reeds is aangeschaft. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Inbouwtoilet plaatsen

Oude toilet (staande) weg halen en inbouw toilet plaatsen, afwerking doen wij zelf, alle materialen zijn aanwezig. Pijp zit al in de muur.

Badkamerwanden en -vloer betegelen en bad vervangen

Ik wil mijn badkamer laten opfrissen door nieuw tegelwerk op de wanden en vloer te laten plaatsen, over de bestaande tegels heen. Het gaat om ongeveer 45 m². Ik wil ook het bad laten vervangen, verder moet al het sanitair herplaatst worden. Ik wil met de tegelzetter/badkamerspecialist graag overleggen over de keuze van de tegels en de beste tegelmaat. Er mag ook een aanbieding voor de materialen worden gedaan. Ik ontvang daarna graag uw offerte. Ik heb geen haast met deze klus.

Badkamer vernieuwen

Wij willen onze 15 jaar oude badkamer van 2 x 2.50 meter graag laten vernieuwen. Al het tegelwerk moet vernieuwd worden. Er zit nu een bad in, en dat moet een inloopdouche worden. Verder willen we een nieuw hangend toilet en een wastafelmeubel. Er zit nu ook al een hangend toilet overigens. Het plafond moet ook vernieuwd worden. Er is al een tekening gemaakt. We maken graag een afspraak om de ruimte te laten beoordelen en ontvangen daarna graag uw offerte. We willen over de materialen graag overleggen, deze mogen ook in de offerte worden aangeboden.

Wastafelmeubel met wastafel en kraan plaatsen

Wij willen een oude wastafel laten vervangen door een wastafelmeubel met wastafel en kraan, die we inmiddels hebben aangeschaft. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Klussen in de badkamer

Ik woon in een huurwoning met een verouderde badkamer, waar nog een douchegordijn in hangt. Ik wil daar graag een douchecabine laten plaatsen, een nieuwe doucheset en een thermostatische douchekraan. Ik denk aan een douchecabine met geïntegreerde douchebak, maar wil dat even hier bespreken of dat goed past. Ik ontvang ook graag een aanbieding voor de levering van alle materialen.

Douchecabine zonder bak plaatsen

Wat kost het plaatsen van een douchecabine 90 x 90 centimeter. Een douche cabine zonder bak. Plaatsen op tegels. Zijwand en deur.

Klus in de badkamer

Het betreft het ophangen van een kolomkast, plaatsen en aansluiten van onderkast/wastafel/kraan en ophangen van spiegelkast. Vervangen van stopkraantje toilet. De materialen worden dinsdag geleverd.

Badkamer compleet renoveren

Ik wil graag mijn badkamer laten renoveren. Het bad moet eruit, opnieuw tegelen vloer en wanden, plaatsen hangtoilet - vervanging van een staand toilet, muurtje voor doucheruimte. Het toilet en het douchegedeelte willen we gescheiden door een wandje. Het toilet komt op dezelfde plaats, maar 90 graden gedraaid. Er komt ook een nieuw badmeubel in. Ik wil graag ook een verlaagd plafond met 4 spotjes (2.04 bij 2.38 meter). De verwarming moet verplaatst worden naar de andere kant van de badkamer. De leidingen moeten in de buitenmuur geplaatst worden.

Verbouwing van de badkamer

Het verbouwen van de badkamer. De badkamer wordt kaal opgeleverd, alleen de oude tegels moeten verwijderd te worden. Dan opnieuw tegelen, een radiator plaatsen. Een badkamermeubel plaatsen. Het toilet blijft staan. En er moet een douchecabine geplaatst worden. Er zal een muurtje geplaatst moeten worden. Er zal een cabine geplaatst worden van ongeveer 1.20 bij 0.90 meter. Het plafond (1.90 bij 1.90 meter) moet ook gestuct worden.

Sanitair, badmeubel en tegels plaatsen

Ik wil graag mijn badkamer op laten knappen. De materialen kopen wij zelf. Ook slopen we de oude badkamer eruit. Het gaat dus echt om de opbouw en afwerking van de nieuwe badkamer. Er komt een toilet in, een inloopdouche met een gemetselde muur en een wastafelmeubel.

Douche cabine plaatsen

Graag een prijs indicatie voor het montage en plaatsen van een douchecabine op de vloer. Ik schaf zelf de douchecabine aan, deze zal de standaard afmetingen hebben.

Badkamer verbouwen

De badkamer is 2.80 bij 2.50 meter. De werkzaamheden zijn als volgt: * verwijderen bestaande zandcementlaag * verwijderen bestaande sanitair / tegels * verleggen afvoer / leidingen * stuken 22 m2 * vloerverwarming * storten nieuwe zandcementvloer * aanleggen douche / wastafel / vrijstaand bad * betegelen

Badkamer betegelen

Onze badkamer moet opnieuw betegeld. Het betreft ongeveer 20 m2 wand. Oude tegels er af halen en afvoeren. De vloer moet blijven liggen, is nog niet zo lang geleden vernieuwd. Ook willen we een douchewand laten plaatsen en een nieuwe badkraan monteren. Een design radiator moet worden geplaatst op de plek van de oude standaard radiator. Het bad, de wastafelmeubel en spiegel moeten worden herplaatst op zelfde plek. Het plafond van 1.5 x 2.5 moet geschilderd. Graag een prijs inclusief lijm en verf.

Badkamer aanleggen

Het betreft een badkamer renovatie. De ruimte is al klaar om te beginnen en is 1.90 bij 2 meter groot. De vloer dient te worden betegeld en kleine stukjes van de wand ook. Verder dient een douche, toilet en wastafel geplaatst te worden.

Badkamer volledig verbouwen

De badkamer dient te worden verbouwd. Maatvoering is 2,5 x 2,5 meter en 2,5 meter hoog. Werkzaamheden bestaan uit: - tengelwerk wanden en vloer; - plaatsen van douchewand en kraan met thermostaatkraan; - (ver)plaatsen van toilet; - aansluiten van wastafel met enkele kraan en spiegel; - aansluiten douchedrain. Tegels en overig materiaal (douche + kraan, inbouwtoilet, wastafel + kraan en spiegel, drain) zijn aanwezig. Verwijderen van oude sanitair en tegels in overleg.

Badkamer verbouwen

Wij willen de badkamer verbouwen. Het materiaal is inmiddels besteld. Het werk bestaat uit: 1.) Tegelen van vloer en wand. 2.) Bad installeren, alsmede de douchedeuren, wastafel met onderkast en een hangtoilet. Badkamer is 2,60 meter x 2,10 meter. Tegels op de wand zijn 30 centimeter x 60 centimeter, oppervlakte is 18 m², vloertegels zijn 20 centimeter x 80 centimeter met een oppervlakte van 5 m². Voor bad en wc zijn de tegels 13 centimeter x 80 centimeter, 2 m².

Renovatie van de badkamer

Badkamer renoveren. Afmeting van de badkamer is 2.75 bij 2.10 meter. Leidingen aanpassen, vloer en muurtegels plaatsen, toilet aansluiten, badmeubel monteren, douchewand monteren, kranen monteren. Materialen als sanitair en tegels zullen we zelf gaan aanschaffen.

Staand toilet plaatsen en afwerken

Toilet is betegeld en het toiletpot nu geplaatst worden. Budget is €200