Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor toiletruimte in appartement opknappen:

Toiletruimte in appartement opknappen

Middel groot toilet in beneden appartement.
Onze klant uit Velsen-Noord (Noord-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor toiletruimte in appartement opknappen uit heel Nederland:

Appartement schilderen van binnen

Schilderen van: 7 deuren, 7 kozijnen, 4 kamers, 1 hal, gedeelte behangen en schilderen, badkamer, toiletruimte

Waterleiding omleggen in toiletruimte

Het omleggen van de waterleiding voor de wastafel in de wc. Waterleiding zit in de muur en moet worden uitgehakt. WC is als eens verbouwd en zit tegel over tegel. Kraan is nu gescheiden van de wastafel. In de nieuwe situatie moet dit 1 geheel zijn. Waterleiding afleveren met muurplaat in de muur met een eind stop. Betreft appartement op de 8e verdieping in een flat uit 1972. Foto van de huidige situatie is toegevoegd. Leiding moet weer in de muur en ten opzichte van de huidige situatie op de foto naar links en naar beneden verplaatst zodat uiteindelijk een wastafel met een kraan geplaatst kan worden.

Badkamer en eventueel toiletruimte vernieuwen

Ik heb een voormalige huurwoning gekocht en krijg daarvan op 31 oktober de sleutel. Het is een 3-kamer appartement uit 1976, gelegen op de 2e verdieping. Er is daar een badkamer van 180 x 141 cm die ik graag op heel korte termijn wil laten verbouwen. Ik wil er nieuwe tegels en sanitair laten plaatsen. Eventueel wil ik ook de toiletruimte laten opknappen. Er staan foto's van de woning en badkamer op Funda. Ik wil een afspraak maken om mij te laten adviseren en ontvang daarna graag uw offerte. Een bedrijf dat hiervoor op heel korte termijn tijd heeft, geniet mijn voorkeur. Ik wil ook de mogelijkheid hebben om een keuze te maken in door u aangeboden materialen.

Toiletruimte renoveren

Ik help mijn broer met de verbouwing van het appartement dat hij heeft gekocht en we zijn nu op zoek naar een vakman voor de renovatie van zijn toiletruimte. We willen daar het staande toilet laten verwijderen en een nieuw hangend toilet laten plaatsen. Er moet ook nieuw tegelwerk komen op de wanden en vloer, over de bestaande tegels heen. We willen de klus uiterlijk eind november laten afronden. We willen een afspraak maken om de klus hier te bespreken. Daarna ontvangen wij graag uw offerte.

Kleine renovatie in een badkamer en toiletruimte

Wij hebben een 3-kamer appartement gekocht uit bouwjaar 1950 en krijgen daarvan op 2 november de sleutel. We zoeken een vakman voor een kleine renovatie van de badkamer en toiletruimte. We willen: - het staande toilet laten vervangen door een inbouwtoilet, daarbij de achterwand betegelen - de wastafel vervangen door een badkamermeubel van IKEA - een douchebak installeren - de radiator vervangen We willen ook een prijsindicatie ontvangen voor het vervangen van de de vloertegels in de badkamer en toiletruimte, in totaal 5 m². De huidige tegels kunnen daarbij in de badkamer blijven liggen naar onze mening.In de toiletruimte ligt momenteel een soort kunststof vloerafwerking. We zien uw reacties graag tegemoet. Er staan foto's van de woning op Funda.

Toilet, badkamer en berging betegelen

Ik heb een appartement gekocht uit bouwjaar 1991 en heb inmiddels de sleutel. Ik wil daar de wanden en vloer van de badkamer en toiletruimte en de vloer van de bering laten betegelen met tegels van 60 x 30 cm. Ik heb de tegels al aangeschaft. Het gaat om in totaal ongeveer 50 m². Ik ontvang hiervoor graag uw offerte. Ik verblijf momenteel in het buitenland. Voor vragen kunt u op het mobiele nummer een familielid bellen dat mijn zaken waarneemt.

Badkamer en separate toiletruimte verbouwen

Ik wil de badkamer en de (separate) toiletruimte verbouwen. Betreft een appartement. De afmeting van de badkamer is 220 cm bij 174 cm. De afmeting van de toiletruimte is 96 cm bij 125 cm. In de badkamer wil ik een inloopdouche en wastafel. Tevens moet er plek zijn voor de was- droogmachine en voor de verwarming. De wanden en vloer moeten ook opnieuw betegeld worden. Stijl is modern/strak (grote tegels) in combinatie met wit en houtlook. Als het kan alles zo neutraal mogelijk houden. Ik heb nu ook een staand toilet en die moet zwevend worden en daarna alles goed betegeld worden eromheen. Het puin moet ook afgevoerd worden.

Badkamer en toiletruimte vernieuwen

Ik ben eigenaar van een appartement op 3 hoog in een complex zonder lift. Ik wil dit appartement op heel korte termijn klaar laten maken voor verhuur. Daarvoor wil ik de huidige badkamer en toiletruimte laten renoveren. De huidige badkamer bevat een bad, een douchecabine en een wastafel. Ik wil alles laten verwijderen en afvoeren. Daarna moet de hele ruimte worden betegeld, er moet een doucheruimte worden gemaakt en een badkamermeubel worden geplaatst. In de toiletruimte wil ik het oude staande toilet laten verwijderen en er een nieuw toilet laten plaatsen. Er moet even bekeken worden of dat een hangend toilet moet worden. De ruimte moet ook helemaal worden betegeld. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en inmeten. Daarna ontvang ik graag uw offerte. Alle materialen moeten ook worden geleverd.

Tegelwerk in een nieuwbouwwoning

Op dit moment wordt voor mijn dochter een appartement gebouwd in het Energiekwartier in Den Haag, dat naar verwachting in april zal worden opgeleverd. Zij moet nu bepalen of ze de woning casco wil laten opleveren of volledig afgewerkt. We willen daarom graag uw prijsindicatie ontvangen voor het betegelen van de badkamer en toiletruimte. Het gaat om vloertegels van 60 x 60 cm en wandtegels van 30 x 60 cm. De badkamervloer is 7 m², de wanden zijn daar 27 m². Het is een standaard toiletruimte, naar schatting 1,1 m² vloeroppervlak en 4 tot 5 m² wanden tot 150 cm hoog. We gaan er vanuit dat u de lijm en voegmiddelen koopt en zij zelf de tegels.

Badkamer en toiletruimte renoveren

Ik woon in een appartement uit de jaren '80, gelegen op de 2e verdieping in een complex met een lift. Ik wil daar de badkamer van 155 x 196 x 235 cm en de toiletruimte van 115 x 90 x 235 cm laten renoveren. Ik wil op de wanden nieuwe tegels van 30 x 60 cm en op de vloeren tegels van 60 x 60 cm. In de badkamer wil ik graag een nieuwe wastafel, douche met douchewand, nieuwe kranen en nieuwe radiator. In de toiletruimte heb ik nu een staand toilet en ik wil er een hangend toilet laten plaatsen. Ook een fonteintje moet worden vervangen. Er moet hier en daar leidingwerk worden aangepast. Ik zal de materialen zelf aanschaffen. Ik wil een afspraak maken met een vakman om de klus hier te beoordelen en mij te adviseren over de mogelijkheden en kosten.

Partners

Partners van Casius