Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Error loading MacroEngine script (file: WSTopBlock.cshtml)

Douchewand vervangen door douchecabine

De oude douchewand dient te worden gedemonteerd en afgevoerd. Hierna zal er een nieuwe douchecabine van 90 bij 90 cm geplaatst moeten worden op de tegelvloer.

Ligbad plaatsen

Ik wil graag een ligbad op de afvoer laten aansluiten.

Middelgroot toilet renoveren

Middel grote toilet opknappen in beneden appartement.

Badkamer renoveren

Oudebadkamer slopen(onder andere Bad, douchecabine). Nieuwe badkamer plaatsen (inloopdouche,nieuwe tegels, wc plaatsen + riolering maken)

Badkamer verplaatsen

Badkamer verplaatsen. Bad en inloop douche. 250cm breed , helft badkamer 425cm lang andere kant 335 cm.

Stoomcabine aansluiten op zolderkamer

Ik wil een stoomcabine laten aansluiten op de zolderkamer er is weinig budget en kennis daarover Er ligt laminaat op de vloer geen afvoer aanwezig wel staat de wasmachine om t hoekje en de geiser en stroom voorzinningen is het dan toch mogelijk op de stoomcabine op zolder aantesluiten? En wat moet er gebeuren voor dat kan? Graag meer info en rekening houdend met klein budget

Opknapbeurt badkamer

Ik wil mijn badkamer opknappen: een kleine, oude badkamer opknappen van 2 x 2 meter. Hij heeft nu een wastafel en een douchebak met deur. Dat eruit en ook tegels eraf. Nieuwe tegels tot aan het plafond, iets van 2.30 meter hoogte. Een wastafelmeubel met nieuwe kraan. Een inloopdouche maken, eventueel wel met een deur als afscheiding. Materialen in overleg ook te leveren.

Badkamer in nieuwbouwhuis (al ...

Badkamer in nieuwbouwhuis (al opgeleverd) voorzien van inloopdouche (met muurtje en glazen deur), ligbad, zwevend toilet, nieuwe wastafel, kast, handdoekradiator en nieuwe betegeling. Dit alles volgens ontwerptekening, excl. materialen.

Oude badkamer ( bad, douche en wastafel ...

Oude badkamer ( bad, douche en wastafel ) dient vervangen te worden door nieuw sanitair alsmede indien mogelijk een toilet plaatsen ( in oude situatie niet aanwezig ) Inclusief vervangen van wand en vloertegels. Eventueel een overweging is om de aangrenzende kamer bij de huidige badkamer te betrekken.

wij willen een slaapkamertje verbouwen ...

wij willen een slaapkamertje verbouwen tot badkamer het sloopwerk doen we zelf hierna gaat het om het stucwerk van de wanden en plafond dit moet waterpas gebeuren dan is er tegelwerk van de vloer met mozaiek (soort kiezelstenen )en de wanden met grote tegels van 30 bij 60 cm de aan en afvoer van water ligt er zo goed als al dit hebben we al eerder aangelegd samen met de afvoer van de wc dit ligt onder de vloer moet alleen naar de juiste plekken worden gebracht. verder moet er een bubbelbad,toilet met inbouwreservoir, douche wand en douche drain en wastafel geinstaleerd en aangesloten worden het elektra werk gaat om verlichting dit zijn meerdere spotjes en aansluiting bubbelbad

Wij hebben een badkamer van 3.09 bij ...

Wij hebben een badkamer van 3.09 bij 1.78, waar een douchescherm(walk in shower0 en wastafel met kranen geplaatst moet worden. Water voor douche zit op de juiste plaats, wastafel moet veranderen, we hebben de materialen zelf aangekocht en een tekening. Verder geen tegelwerk etc.

Nieuwe badkamer. Tegelwerk, sanatair ...

Nieuwe badkamer. Tegelwerk, sanatair plaatsen, leidingwerk verleggen en groot raam plaatsen na oud raam verwijderd te hebben (metselwerk nodig).