Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor ophangen en aansluiten wastafelmeubel spiegelpaneel verlichting en kolomkast:

Ophangen en aansluiten wastafelmeubel spiegelpaneel verlichting en kolomkast

Meubels in elkaar zetten en ophangen, aansluiten. Doucescherm met deur plaatsen. Leidingen e.d. zijn al aanwezig. Het betreft een nieuwbouwappartement.
Onze klant uit Ursem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor ophangen en aansluiten wastafelmeubel spiegelpaneel verlichting en kolomkast uit heel Nederland:

Vervangen afzuigkap

Graag oude afzuigkap verwijderen en afvoeren, maten opmeten, nieuwe afzuigkap ophalen bij de lokale Praxis en vervolgens ophangen en aansluiten.

Sanitair plaatsen

Wij zijn op zoek naar iemand die voor ons volgende klussen wil doen: 2 douchedeuren ophangen, 2 badkamermeubels ophangen met wastafels en kranen, 2 spiegels en een badkraan aansluiten. Gaat puur om installatie en ophangen.

Klussen na verhuizing

Wij gaan verhuizen en hebben iemand nodig die de lampen eraf haalt en in de nieuwe woning ophangt. Televisies ontkoppelen en in nieuwe woning ophangen en aansluiten. Kasten in elkaar zetten en wandmeubel in oude woning van de wand afhalen en in de nieuwe woning aan de muur maken, badkamermeubel in elkaar zetten en ophangen in nieuwe woning en allerlei andere klusjes die bij verhuizen komen kijken. De verhuizing is naar de andere kant van de straat, ik denk ongeveer 30 meter.

Monteren van badkamermeubel en aansluiten kraan

Wij willen een badkamermeubel met bijpassende gootsteen en kraan (zwevend) laten monteren, cq ophangen. Het meubel dat er nu zit moet worden weggehaald en afgevoerd. Daarnaast moet er een spiegel worden opgehangen boven dit meubel met ingebouwde lampen. Er is een contactpunt in de badkamer in de buurt van waar de spiegel moet komen te hangen, die als stroomtoevoer kan worden gebruikt. Hier is nu een stopcontact, deze zouden we graag willen kunnen blijven gebruiken als zodanig.

lichtbak (reclame) ophangen / plafondlamp ophangen

Er moet een lichtbak (reclame) worden bevestigd buiten op een muurtje (gaat alleen om bevestigen en aansluiten, kabels liggen er al). En er moet binnen in huis een plafondlamp opgehangen worden, exact boven een (niet te verplaatsen) biljarttafel.

Airco installeren ter vervanging van defect installatie

nieuwe airco ophangen en aansluiten, oude airo verwijderen en afvoeren

Ophangen voordeurluifel incl. aansluiten inbouwspots

Ophangen van houten luifel boven de voordeur. Ik ben op zoek naar een vakman die mijn nieuwe luifel boven onze voordeur kan ophangen. De luifel moet met 4 bouten worden bevestigd. De luifel heb ik al binnen inclusief de bevestigingsbeugel. Ook moet er elektra naar toe ivm al aanwezige inbouwspots in deze luifel. Dit kan door de buitenmuur naar de direct naast de voordeur gelegen meterkast of vanuit de naastgelegen schuur. Graag advies van de vakman over de juiste hoogte van de luifel en hoe de elektra onzichtbaar gelegd kan worden. Maat van de luifel: 165 cm breed x 95 cm diep en 21 cm dik. Het gewicht van de luifel is 29 kilo.

Meerdere kleine klussen

Wij zijn op zoek naar een handige man/vrouw die met enige regelmaat kleine en grotere klussen in en om ons huis wil doen. Op dit moment nodig: - regenton aansluiten op een vierkante regenpijn - ophangen meerdere vogelhuisjes hoog onder een deels schuine dakrand Op termijn: - houten kast om de wasmachine bouwen. - bureaublad op maat maken en bevestigen We zijn op zoek naar iemand die netjes werkt voor een redelijke prijs.

Radiator aansluiten en ophangen

Radiator aansluiten en ophangen in woonkamer. De aansluiting zit redelijk in de hoek maar de radiator mag tegen de andere muur. Afm: radiator 30cm x 180 cm Gaat om een aankoop bij Praxis.

Eigen CV-ketel ophangen en aansluiten alsook radiatoren en leidingwerk.

Ik heb in de keuken van mijn koop-appartement een keuken met een erg oude CV-ketel en krijg binnenkort een veel jongere CV-ketel welke overcompleet is. Ik zoek een loodgieter die deze CV-ketel voor mij wil ophangen en aansluiten. Tevens moeten er een aantal (3) radiatoren geleverd en aangesloten worden (dus ook het leidingwerk aangezien het appartement vroeger met gashaarden werd verwarmd). Deze gashaarden zijn inmiddels verwijderd. Het appartement heeft houten vloeren. Graag een indicatie van de kosten om deze werkzaamheden uit te voeren.

Partners

Partners van Casius