Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor het realiseren van een nieuwe wastafelmeubel en glazen wand:

Het realiseren van een nieuwe wastafelmeubel en glazen wand

Ik zoek een badkamerspecialist die een wastafel, kastje en spiegel kan realiseren in mijn badkamer. De bestaande wastafel moet verwijderd worden. De nieuwe wastafel moet worden aangesloten. Daarnaast moet er ook een nieuwe glazenwand op het bad geplaatst worden. Het nieuwe materiaal is nog niet aanwezig.
Onze klant uit Uithoorn (Noord-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor het realiseren van een nieuwe wastafelmeubel en glazen wand uit heel Nederland:

Badkamer renovatie

Bestaande badkamer renoveren, bad eruit, schuine wand wordt kapel (niet in deze offerte meenemen) Inloop douche realiseren op huidige plek douche, Douchewand optrekken van beton cire met nisjes. WC vervangen voor hangtoilet en plaatsen wastafelmeubel aan wand B ( zie afmetingen tekening ) betegeling indien mogelijk over de oude tegels, anders slopen en opnieuw aan brengen. Plafond met spotjes. Waarschijnlijk is afspraak voor een meer precieze prijsopgave nodig , plus doornemen van details.

Badkamer- en toiletverbouwing

Wij zijn opzoek naar een handige aannemer die onze simpele jaren 80 badkamer (L-vormig) + losse toilet ruimte in 2017 kan verbouwen en moderniseren. Totaaloppervlak is circa 6,5m2 incl toilet. Qua periode zijn we vrij flexibel. Het kan vanaf oktober. De woning ligt aan de rand van Amsterdam-Noord, bij 't IJ in de buurt. De badkamer is eenvoudig en we willen deze nu een upgrade geven met oog op toekomstig verhuur van de woning. Badkamer moet simpel blijven, maar wel strak modern en netjes. Werkzaamheden: - Verplaatsen/wegwerken van leidingen . Leidingen hoeven niet op een totaal andere paats te komen, maar lopen nu lelijk boven of onderaan de muur. Oogt erg druk. Graag de optie meenemen om dit in te frezen of te verplaatsen/vervangen. - Overtegelen en stucen van wanden (nieuwe tegels worden rond 30 x 60 cm) - Plaatsen van wastafelmeubel op zelfde locatie huidige wastafel - Plaatsen van een nieuwe douche op zelfde locatie huidige douche - gipswand plaatsen voor scheiding inloopdouche en een wasmachine (graag meenemen in offerte) - Plaatsen gipsplafond met spotjes (optioneel meenemen in offerte) - Vloer badkamer blijft liggen Toiletruimte: - Plaatsen nieuwe wandtegels en vloertegels - Plaatsen zwevend toilet - Plaatsen nieuw fonteintje Denk qua opzet en sanitair aan een budget badkamer met redelijk grote wandtegels. Wij gaan er vanuit dat er geen tegels gesloopt hoeven te worden. Alleen het oude sanitair. - Optioneel meenemen: installatie van een inbouw vaatwasser in de keuken (incl. Verbouwen keukenkastje). Ons doel is het realiseren van een nette, moderne en rustige badkamer + toiletruimte voor een eerlijk maar bescheiden budget. Wij zoeken daarom naar een ervaren partij die waar mogelijk efficiënt te werk kan gaan en hier wellicht wat winst kan behalen. Foto's van de huidige badkamer kan ik nasturen. Bij interesse zou het ook heel fijn zijn als we een afspraak kunnen inplannen om de badkamer en mogelijkheden na te lopen. Dit zou kunnen op woensdag of don

Wasmeubel en spiegelkast in de badkamer plaatsen

Voor de plaatsing van een Avanti wastafelmeubel en een spiegelkast, inclusief montage van de kraan en afvoer (alles gekocht bij de Praxis) op een betegelde gipswand zoeken we iemand die dit kan realiseren. Ik wil ook graag een oude wastafel, die wil ik graag laten verwijderen.

Badkamer realiseren en keuken voorbereiden

Voorbereiden leidingen en afvoer voor toilet, douche, verwarmingselement en wastafel. De badkamer moet 2 a 3 meter van de keuken af komen, vanaf de keuken moet het leidingwerk doorgetrokken worden. Tevens: - Voorbereiden keukenblokje. - Ombouw Geberit toilet maken. - Afvoer doorvoeren door 2x betonnen verdiepingsvloer en aansluiten op hoofdafvoer in de kelder. - Plaatsen van douchedrain rekening houdend met te storten cementvloer en afschot voor afwatering naar drain. - Storten van vloer, waterdichte afsluiting met wanden. Tegelen van vloeren en wanden, ongeveer 20 m2. - Het plaatsen van Geberit toilet, regendouche, verwarming, wastafelmeubel met spiegel en douchewand in de badkamer. Sanitair en dergelijke schaf ik zelf aan. In december de werkzaamheden uitvoeren, het moet voor de jaarwisseling klaar zijn.

Complete badkamer verbouwen

Complete badkamer verbouwing met daarbij het oude bad verwijderen en douche cabine. Daarbij wordt geholpen door de eigenaar, zo nodig. Graag willen we een inloop douche realiseren en een nieuw wastafelmeubel en een nieuwe radiator. Voor de inloopdouche en stortdouche en een betegelde wand en de afvoer aanpassen. We willen ook opnieuw betegelen zowel vloer als wand. Het materiaal wordt door ons aangekocht, graag optioneel in de offerte meenemen.

Vervangen badkamer

Doucheruimte vergroten - wegbreken inloopkast en hier een inloopdouche realiseren. Volledige betegeling wanden en vloer, inloopdouche maken, wastafelmeubel plaatsen. Circa 10 m3 inhoud. Vloeroppervlak is 4 m2. Tegels en sanitair willen we zelf aankopen. Zijn bezig met de aankoop van deze woning, in een beginstadium, dus gaat in eerste instantie alleen om een indicatie.

Verbouwing badkamer en toilet

Nieuwe badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel realiseren in bestaande achterbouw en daarlangs een aparte WC ruimte. Betreft een ruimte naast de bestaande badkamer. Nieuwe ruimte voor de badkamer is 3 bij 3,5 meter. Er moeten water en elektra leidingen doorgetrokken worden die zich wel al bevinden in dezelfde achterbouw want daar is nu ook nog een oude badkamer met WC. Betegelen wanden en vloer. Plaatsen inloopdouche(muurtje metselen), badmeubel, radiator en toilet. Levering materiaal in overleg.

Badkamer en toilet inrichten

Medio november word ons appartement opgeleverd in Apeldoorn. Wij zoeken een ervaren klusser die onze nieuwe casco badkamer 3 x 5 meter en toilet van ongeveer 1,5 x 1 meter kan bouwen. Wij hebben al ons sanitair en tegels al gekocht inclusief cement etc. Onze badkamervloer is al gestort inclusief het doucheput. Inloopdouche en apart ligbad, dubbel wastafelmeubel, radiator. Eventueel verlaagd plafond met spltjes Wij zoeken dus iemand die deze klus goed en voor een goede prijs kan realiseren.

Renovatie badkamer

In de badkamer van 3 bij 2 meter met schuin dak in deel van de ruimte willen wij graag een nieuwe badkamer realiseren. In deze ruimte willen wij graag een nieuw bad, losse douche, vloerverwarming een hangend toilet, nieuwe wand- en vloertegels en een wastafelmeubel laten plaatsen. De nieuwe badkuip is al aangeschaft. Graag ontvangen wij offerte inclusief en exclusief materialen en verwijderen van de oude badkamer. Wij zouden graag de werkzaamheden in de laatste 2 weken van augustus laten uitvoeren.

Badkamerrenovatie

We willen de badkamer aanpassen, alles eigenlijk... Badkamer is L-vormig, 3.70 x 2.70 meter minus hoekje eruit van 1.5 x 0.9 meter. WC naar andere plek, inloopdouche als het kan, ander wastafelmeubel en ander bad, blijven wel op dezelfde plek, en andere verwarming (wel op ongeveer zelfde plek). Zou graag willen weten wat het kost om alle af en aanvoerpunten te realiseren en weten of het uberhaupt kan zoals ik het bedacht heb. Heb zelf al vloer- en wandtegels gekocht en aan aantal glazen bouwstenen (voor deel van de douche). Heb al een uitgebreide tekening gemaakt van hoe het moet worden. Sanitair leveren in overleg.