Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Uithoorn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Uithoorn heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Uithoorn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Uithoorn of directe omgeving.

494 klanten uit Uithoorn bevelen een bij Casius in Uithoorn aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Uithoorn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: badkamer vergroten en opnieuw bouwen, nieuwe badkamer plaatsen, badkamerrenovatie, badkamer verbouwen, badkamer verbouwen, badkamer renoveren, hoekbad vervangen door een inloopdouche, badkamer renovatie, verbouw badkamer, badkamer renoveren, douche, wastafel, toilet eruit en nieuwe erin, opnieuw betegelen, badkamer renoveren, badkamer en toiletruimte verbouwen, toiletruimte oude school ombouwen tot invalide toilet, badkamer verbouwen, badkamer renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Uithoorn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Uithoorn:

Het realiseren van een nieuwe wastafelmeubel en glazen wand

Ik zoek een badkamerspecialist die een wastafel, kastje en spiegel kan realiseren in mijn badkamer. De bestaande wastafel moet verwijderd worden. De nieuwe wastafel moet worden aangesloten. Daarnaast moet er ook een nieuwe glazenwand op het bad geplaatst worden. Het nieuwe materiaal is nog niet aanwezig.

Douchewand plaatsen

Ik wil een glaswand op het bad installeren en klapdeuren ivm te weinig ruimte bij toilet. Vakman zorgt voor de glaswand en overig materiaal.

Badkamer renovatie

- designradiator vervangen -badkamermeubel ophangen -nieuwe tegelvloer leggen -toilet vervangen door hangend toilet (Tegels , meubel, radiator en toilet zijn al aangeschaft)

Nieuwbouwbadkamer afmonteren

Eind 2019 zal onze nieuwbouwwoning worden opgeleverd. Hier willen wij graag een wastafelmeubel met 2 kranen, douchedeur op de vloer en een regendrupdouche laten plaatsen. De aansluitingen en leidingen hiervoor zullen al aanwezig zijn.

Badkamer bouwen op zolder

I have 2007-built family house at Uithoorn. I want a specialist to place a new shower in the Attic (second floor) of size 2. 5m x 2m. It needs to have a toilet and wash basin also. Can I request if you can come to visit the house and make a quote. Floor Size 5m2 and walls 20m2. Material cost is separate.

Douchecabine plaatsen

Graag ontvang ik een indicatie voor het plaatsen van een douchecabine op een douchebak. De afmeting van de cabine is 90 bij 90 cm en zal bij de Gamma besteld worden.

Badkamer laten renoveren

Ik wil de badkamer graag laten renoveren, de badkamer is ongeveer 5 m2. Het gaat om het verplaatsen van het toilet en de wastafel. Nieuw plafond moet gemaakt worden. Er moet een vloerverwarming in. Een inloopdouche moet geplaatst worden. Ook moet er tot aan het plafond betegeld worden.

Douchecabine plaatsen en badmeubel ophangen

Douchecabine plaatsen. Bestaande uit een swingdeur en zijwand. Badmeubel ophangen en spiegelkast ophangen boven wastafel. De cabine is 90 bij 200 cm.

Wandcloset installeren

Ik wil een wandcloset laten installeren, en de vloer en achterwand moeten betegeld worden.

Benidorm Steammagic stoomdouche installeren

I would like to build a new bathroom in one of the sleeping rooms and close the existing bathroom. Please check the picture for details.

WC laten vervangen

Ik wil de WC vervangen. Heb nog geen andere wc aangeschaft. De oude wc moet afgevoerd door de vakman.

Bathroom renovation

1. Fix new L shape shower. Before placing remove the existing glass bricks please. 2. Install new shower system 3. Move the toilet from existing position to corner (water supply is already there in new location) 4. Install new small radiator in bathroom

Plaatsen van een douchecabine

Ik heb de douchecabine Zanzibar die ik graag wil laten plaatsen. Het gaat hier om een nieuwbouwwoning dus er hoeft alleen iets geplaatst te worden en niks gesloopt of uit elkaar gehaald worden.

Douchecabine installeren

Wij willen onze douchecabine met geïntegreerde douchebak gaan vervangen. We zullen een nieuwe kopen bij Gamma en de oude zelf verwijderen. We zoeken een vakman voor de montage van de nieuwe douchecabine en douchebak en horen graag vooraf wat hiervoor de kosten zijn.

Douchewanden en -kraan monteren

Er moet een douchedeur en een zijwand geplaatst worden. Beide zijn 93 cm breed en 2 meter hoog en staan op de tegelvloer. Daarnaast moet het douchesysteem en de thermostaat kraan vervangen worden.

Douchecabine plaatsen

Wij willen graag een douchecabine laten plaatsen in onze betegelde badkamer. Onze voorkeur heeft een zogenaamde stortdouche. Badkamer is geheel af en in gebruik. Graag ontvang ik van u een offerte voor een douche cabine met stortdouche volledig geïnstalleerd. Ik neem aan dat deze vooraf moet worden opgemeten.

Douchewand en swingdeur monteren

Graag wil ik een douchewand en swingdeur van Sealskin Get Wet I AM laten monteren. De materialen heb ik in bezit. Afmetingen douchewand 2000 x 700 mm en douchedeur 2000 x 900 mm. We hebben beiden bij de Gamma besteld, echter de douchewand is met spoed opnieuw besteld wegens schade bij eerste levering. Deze wordt hopelijk binnen 2 weken verwacht. Graag ontvang ik een gedetailleerde offerte met daarop gespecificeerd arbeid inclusief btw, eventuele voorrijkosten. Mijn voorkeur gaat uit naar een fixed price en niet een prijs per uur. Indien u een prijs per uur aangeeft, hoor ik graag hoeveel tijd u verwacht kwijt te zijn aan deze klus.

Toilet renoveren

We willen graag het toilet verbouwen. Alles eruit (toilet, fonteintje, tegels, alles). We willen graag een nieuw hangend toilet, fonteintje, vloer- en muur tegels. Oppervlakte is ongeveer 1 x 1.50 meter.

Badkamer en toilet renoveren

De badkamer die moet worden vervangen is 1,20 m breed, 2,40 m lang en 2 m hoog. De oude badkamer moet alles worden uitgehaald. Er moet een nieuwe douche deur worden geplaatst van 1. 20 m breed. Een nieuwe wastafelmeubel met spiegel. Er Zal ook een nieuwe CV geptaatst moeten worden. Ook een nieuwe douchekraan met douche en een nieuwe wastafelkraan. Aan de inrichting wordt niets veranderd alleen dat die vernieuwd moet worden. Beneden wil ik het toilet ook vervangen dat is dus een nieuw toilet, met tegels en kleine wastafel. Afmetingen 1,15 lang 0,85 m breed en hoog en 2,20 m hoog. De CV zal ook vervangen moeten worden.

Badkamer verbouwen

Voor een mogelijk huis in aankoop ontvang ik graag een prijsopgave voor het verbouwen van de badkamer. Bad eruit nieuwe douche wand plaatsen plus douche installeren. Klein muurtje bij wc afbreken. Nieuwe designradiator ophangen. Badkamermeubel plaatsen en nieuw toilet installeren. Al het tegelwerk wanden en vloer moeten ook vernieuwd worden. De badkamer is 2.48 x 2.10 meter groot. Het sanitair en de tegels kan ik zelf aankopen.

Urinoir laten plaatsen

In de badkamer zou ik graag het ligbad willen laten verwijderen. Het is niet duidelijk of de vloer onder het bad betegeld is of niet. Dit zou dan gedaan moeten worden en er zal daarna een urinoir geplaatst moeten worden.

Badkamer renoveren

De badkamer verbouwen: strippen en weer inrichten. Ik wil een inloopdouche, nieuw tegelwerk, een radiator, badmeubel, electra etc. Een klein raampje vervangen en ook de deur en de dorpel vervangen. Het plafond moet strak gestuct worden, er zitten nu schrootjes tegenaan. In de badkamer tot 1,50 meter hoogte tegelen, in de douche tot aan het plafond. De badkamer is 2.72 x 2.60 meter. De hoogte is 2.40 meter. Het sanitair en tegels hebben we al uitgezocht. Ik zou graag een vrijblijvende offerte van u willen ontvangen.

Bad verwijderen en afvoeren

In de badkamer willen wij graag het ligbad laten verwijderen. Het is voor ons niet duidelijk of de vloer betegeld is. Indien dit niet het geval is dan zou ik graag de vloer laten betegelen of er een vloerplaat laten leggen. Daarna zal er een badkamermeubel met 2 wastafels geplaatst moeten worden. Kunt u een offerte maken waarbij het verwijderen van het ligbad en het meubel separaat vermeld staan?

Badkamer en toiletruimte renoveren

Ik wil graag mijn badkamer en toiletruimte renoveren. Al het tegelwerk en sanitair moet worden verwijderd en afgevoerd. In beide ruimtes moeten de leidingen zoveel mogelijk worden weggewerkt in de wanden. Mijn badkamer is 160 x 180 cm. Er moeten wandtegels van 30 x 60 cm en grote vloertegels worden geplaatst. Verder moet er een inloopdouche met een glazen douchewand en een badkamermeubel met waskom en spiegel worden geplaatst. In de toiletruimte moet een inbouwtoilet worden gemaakt en indien mogelijk een nieuw fonteintje. Ik bespreek hier graag de mogelijkheden en ontvang een offerte voor de werkzaamheden. Ik zal alle materialen die smaakgevoelig zijn, zoals tegelwerk en sanitair, zelf inkopen. De overige aansluitmaterialen, lijmen, kit en voegmiddelen kunnen geoffreerd worden.

Plaatsen van een badkamermeubel

Ik wil de oude wastafel, spiegelkast en afvoer verwijderd hebben. Daarna het nieuwe badkamermeubel & spiegelkast geplaatst hebben. De materialen inclusief sifon & afvoerpijp heb ik al in mijn bezit.