Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor wastafelkraan vervangen:

Wastafelkraan vervangen

Demonteren wastafelkraan en monteren andere wastafelkraan
Onze klant uit Purmerend (Noord-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor wastafelkraan vervangen uit heel Nederland:

Toilet, fonteintje en wastafelkraan vervangen

1. Vervangen van het huidige toilet door een Duoblok Sphinx 280 AO. 2. Vervangen van het fonteintje (Sphinx 280), kraan en afvoerpijp. 3. Vervangen de wastafelmengkraan door een Grohe Eurosmart.

Wastafelkraan vervangen

Ik zoek iemand die de oude kraan eraf kan halen en een nieuwe kraan er opzet. Gaat om een kraan in de badkamer. Het is nu een draaiknop en ik wil graag een kraan met hendel.

Kranen, wasbak en sifon laten monteren

De man wil graag zijn keukenkraan, wastafelkraan en wastafel laten vervangen. Al deze dingen schaft hij zelf aan. Omdat de klant niet volledig inzage heeft in al de benodigdheden voor de klus raad ik de vakman aan om even contact met hem op te nemen.

Badkamer renovatie

Ik wil een badkamer met een oppervlakte van ongeveer 4 m2 renoveren. Momenteel staat er een bad, wastafel, wc, radiator en een wasmachineaansluiting. Alles moet vervangen worden & dient op dezelfde plaats te komen. Voor de bad/douche moet een inbouw regendouche geplaatst worden. Wastafelkraan is ook inbouwvariant (er hoeft geen leiding verlegd te worden). Radiator wordt verwijderd i.v.m. vloerverwarming die binnenkort geplaatst gaat worden. Vloertegels zijn voor renovatie dus al verwijderd. Inclusief afvoeren van oude materialen.

Vervangen van wastafelmengkranen

Wij willen 2 wastafelkranen in ons badkamermeubel laten vervangen. Het oude model is de 'Hotbath Buddy 003' en het nieuwe model de 'Aquavive' wastafelkraan Kobuk chroom lage uitloop. Wij ontvangen hier graag een offerte voor.

Wastafelkraan in badkamer vervangen

Ik wil graag de bestaande wastafelkraan laten demonteren en de nieuwe door mij gekochte (Gamma) laten installeren. Bij de kraan is het gaan lekken bij de flexibele en de kraan is niet zo mooi meer.

Badkamer moderniseren

Het plaatsen van een regendouche en thermostatische kraan. Afvoergoot plaatsen en enkele wandtegels bevestigen daar waar de douchebak heeft gezeten. Vloertegels leggen op de plek van de douchebak. Douchewand plaatsen. Wastafelkraan vervangen. Vraagje: wat betekend "gewenste aantal aanbiedingen".

Wastafelkraan monteren

Ik wil graag een wastafelkraan laten vervangen echter weet ik zelf niet welke kraan hier past. Ik zoek iemand die bij mij thuis kan kijken welke kraan hier op past en deze vervolgens ook kan monteren. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Wastafelkraan vervangen

De oude wastafelkraan moet eraf en ik wil een nieuwe erop gemonteerd hebben.

Keukenmengkraan en wastafelkranen vervangen

Afvoeren van 1 keukenmengkraan en 1 wastafelkraan en aanbrengen van 1 nieuwe keukenmengkraan en 1 nieuwe wastafelkraan. De nieuwe kranen schaf ik zelf aan. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Partners

Partners van Casius