Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor wastafelkraan vervangen:

Wastafelkraan vervangen

Demonteren wastafelkraan en monteren andere wastafelkraan
Onze klant uit Purmerend (Noord-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor wastafelkraan vervangen uit heel Nederland:

Badkamer renovatie

Ik wil een badkamer met een oppervlakte van ongeveer 4 m2 renoveren. Momenteel staat er een bad, wastafel, wc, radiator en een wasmachineaansluiting. Alles moet vervangen worden & dient op dezelfde plaats te komen. Voor de bad/douche moet een inbouw regendouche geplaatst worden. Wastafelkraan is ook inbouwvariant (er hoeft geen leiding verlegd te worden). Radiator wordt verwijderd i.v.m. vloerverwarming die binnenkort geplaatst gaat worden. Vloertegels zijn voor renovatie dus al verwijderd. Inclusief afvoeren van oude materialen.

Vervangen van wastafelmengkranen

Wij willen 2 wastafelkranen in ons badkamermeubel laten vervangen. Het oude model is de 'Hotbath Buddy 003' en het nieuwe model de 'Aquavive' wastafelkraan Kobuk chroom lage uitloop. Wij ontvangen hier graag een offerte voor.

Wastafelkraan in badkamer vervangen

Ik wil graag de bestaande wastafelkraan laten demonteren en de nieuwe door mij gekochte (Gamma) laten installeren. Bij de kraan is het gaan lekken bij de flexibele en de kraan is niet zo mooi meer.

Badkamer moderniseren

Het plaatsen van een regendouche en thermostatische kraan. Afvoergoot plaatsen en enkele wandtegels bevestigen daar waar de douchebak heeft gezeten. Vloertegels leggen op de plek van de douchebak. Douchewand plaatsen. Wastafelkraan vervangen. Vraagje: wat betekend "gewenste aantal aanbiedingen".

Wastafelkraan monteren

Ik wil graag een wastafelkraan laten vervangen echter weet ik zelf niet welke kraan hier past. Ik zoek iemand die bij mij thuis kan kijken welke kraan hier op past en deze vervolgens ook kan monteren. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Wastafelkraan vervangen

De oude wastafelkraan moet eraf en ik wil een nieuwe erop gemonteerd hebben.

Keukenmengkraan en wastafelkranen vervangen

Afvoeren van 1 keukenmengkraan en 1 wastafelkraan en aanbrengen van 1 nieuwe keukenmengkraan en 1 nieuwe wastafelkraan. De nieuwe kranen schaf ik zelf aan. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Wastafelkraan vervangen

Mijn wastafelkraan met 2 knoppen wil ik vervangen voor een één handelkraan van Gamma. Wat zijn de montagekosten bij benadering? Een deel van de leidingen moet vervangen worden door flexibele leidingen.

Waterschade herstellen na lekkage badkamer

Na waterlekkage van de wasbak kraan in de badkamer zijn er vochtplekken in de slaapkamer, muur en laminaat nat en in de keuken beneden plafond. In de badkamer koker van de leidingen verwijderen en nieuw maken en betegelen. Wastafelkraan vervangen en stucwerk slaapkamer verwijderen en nieuw aanbrengen en muur schilderen en laminaat gedeelte vervangen 6 m2, in de keuken plafond schilderen in verband met doorslaande vochtplekken.

Vervangen van waterreservoirs van toiletten

Ik wil graag 2 laaghangende opbouw toiltet reservoirs vervangen. Er hangen nu Wisa van 31 jaar oud. En lopen door. En wil deze vervangen door de Wisa 550, 6 / 9. Ook een 2 Knops wastafelkraan vervangen door mengkraan. Wil deze bij jullie kopen.

Partners

Partners van Casius