Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Ouderkerk aan de Amstel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Ouderkerk aan de Amstel heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Ouderkerk aan de Amstel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Ouderkerk aan de Amstel of directe omgeving.


Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Ouderkerk aan de Amstel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: verbouwen van woning, verbouwing badkamer met extra toilet, muurdoorbraak en meer, complete nieuwe badkamer en toiletruimte realiseren in bestaande woning, badkamer en 2 aparte toiletruimtes realiseren, badkamer verplaatsen naar grotere ruimte, verbouwen van een badkamer, verbouwing badkamer, studeerkamer ombouwen tot badkamer, renovatie badkamer, badkamer + WC, badkamer creeren tussen twee kamers op de verdieping, plaatsen badkamer nieuwbouw, kastruimte compleet renoveren naar toiletruimte, badkamer/toilet renovatie, badkamer verbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Ouderkerk aan de Amstel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Ouderkerk aan de Amstel:

Douchewand plaatsen

Ik wil een douchewand en -deur laten plaatsen. De wand is ongeveer 80 bij 80 cm als ik me niet vergis. Ik twijfel anders nog tussen een halfronde.

Staand toilet vervangen

Ik wil het toilet in de badkamer laten vervangen. Het oude toilet heeft waarschijnlijk een barst, omdat er water lekt. Het gaat dus alleen om het weghalen van het oude toilet en het plaatsen van het nieuwe toilet. Het gaat om een staand toilet.

Glazen douchewand, deur en accesoires plaatsen

Graag wil ik de douchewand en -deur plaatsen, wc rol houder, handsteunen, handdoek haakje, zeepbakje monteren in de badkamer. In het aparte toilet ook wc-rol houder, handsteunen en handdoek haakje monteren. Er moet niet betegeld worden.

Ucosan Artica 90P stoomcabine repareren

Wegens weinig gebruik werkt de bediening van de thermostaatkraan niet goed en de stoomfunctie werkt niet

Spiegelkast in de badkamer monteren

Ik heb een spiegelkast voor in de badkamer gekocht bij Gamma die in elkaar gezet moet worden en tevens aan de muur gemonteerd moet worden. De spiegelkast is 90 x 60 centimeter groot. Ik heb de spiegelkast al in huis.

Renovatie van de toiletruimte

Graag willen wij ons bestaande toilet vernieuwen. Het bestaande toilet dateert van het jaar van de bouw van de woning (1984). Foto's bijgesloten. Kunnen wij een offerte ontvangen met als optie zelf uitbreken van het bestaande toilet en het door jullie laten uitbreken? Dan graag een prijsopgave voor plaatsen hangend toilet (inclusief verleggen leidingen), monteren kastje met fontein, betegelen wanden en vloer. Wij kopen zelf de tegels, het wandcloset en het kastje met fontein. Kunnen jullie aangeven wat er verder aan materialen nodig is? Of kunnen jullie dit mee offreren? Denk aan tegellijm, voegsel, etc. De vloeroppervlakte van de wc ruimte is 1.5 m2.

Toilet opknappen

Zou u mij een offerte kunnen sturen van de totale kosten om mijn toilet te laten vervangen? Op dit moment is het een toilet met tegels op de muur, zeil op de vloer en geëgaliseerd daaronder, er zit een staande pot in op dit moment en de watermeter zit ook in de toiletruimte. Ik zou graag op de muur en vloer nieuwe tegels hebben, een zwevend toilet en een nieuw fonteintje. De wanden dienen tot de helft betegeld te worden. Het toilet is ongeveer 1 bij 1.50 meter hoog. Het gaat puur om de montage ervan, de tegels en al het andere materiaal heb ik al of ga ik nog bestellen.

Toiletrenovatie

Toilet op begane grond vervangen door nieuwe toilet en stortbak. Is nu een staande wc-pot. Bij voorkeur vervangen door wandtoilet, indien dat te duur wordt (in verband met het verplaatsen van het riool et cetera) dan nieuwe staande pot en stortbak plaatsen. Tevens grondtegels verwijderen en nieuwe plaatsen. Tevens wandtegels plaatsen, die kunnen over bestaande tegels heen. Ook fonteintje vervangen door nieuwe, en leidingwerk invriezen in muur. Belangrijk is dat het netjes wordt gevoegd en geplaatst. Alle materiaal kopen we bij Praxis. Afmetingen toiletruimte 110 x 85 cm. Wandtegels tot ongeveer 1.50 meter hoog.

Douchewand en badmeubel monteren

Plaatsen van douchewand Bali en het monteren en opstellen van wastafel combinatie AVANTI + kraan en afvoer. De materialen zijn besteld en zijn volgende week of de week erop binnen. Alleen de oude wastafel verwijderen en alle nieuwe materialen bevestigen. Wat zou dat kosten?

Badkamermeubel en sanitair plaatsen

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten plaatsen van een wastafel met onderkast van het merk Avanti en het plaatsen van een enkel douchescherm van het merk Bali. Alleen de oude wastafel dient verwijderd te worden door de vakman.

Toilet renoveren van staand naar zwevend

Ik wil graag mijn toilet renoveren. Het gaat om het vervangen van een staand toilet door een zwevend toilet. Ik wil graag de wanden betegelen en een wastafeltje vervangen.

Toiletruimte opknappen

Onze toiletruimte van 1,20 meter bij 0,9 meter willen we laten opknappen. De wanden en de muren moeten voorzien worden van nieuwe tegels. Het hangend toilet willen we vervangen door een nieuw hangend toilet. Achter het toilet moet een muurtje komen waar we bijv. toiletrollen op kunnen neerleggen. Tevens moet er een fonteintje geplaatst worden, dat is er nu niet. Graag een complete offerte waar de materiaal- en arbeidskosten opstaan. In de toiletruimte zit een plavuizen vloer met vloerverwarming.

Douchewand laten plaatsen

Ik wil de bij Gamma gekochte douchewand en -deur in hoekopstelling, 1 get wet 205 serie vstl en vs van Sealskin laten monteren.

Douchecabine, spiegelkast en badmeubel plaatsen

Het gaat om een nieuwbouwappartement op 3e verdieping met lift. Parkeren direct voor de hoofdingang en gratis. Er moet het volgende gebeuren: - plaatsen vaste douchewand en swingdeur, 90 x 90 x 200 - omzetten standaard thermostatische Grohe douchekraan, er is geen douchegarnituur gemonteerd, naar beschikbare design regendouche + thermokraan - plaatsen spiegelkast 80 met geïntegreerde verlichting - plaatsen badmeubel 80 + design kraan, ter vervanging standaard Grohe wastafel + mengkraan inclusief afvoer - montage design badkraan t.v.v. standaard Grohe thermostatische badkraan - montage design radiator 50/120 t.v.v. standaard radiator - (indien mogelijk ook) betegelen vloer, zwarte 30 x 30 tegels, binnenberging, voor o.a. wasmachine en -droger: ongeveer 2. 5 m2 Werkzaamheden bij voorkeur tussen 24 juni en 1 juli. Er hoeven in principe geen leidingen e.d. te worden verlegd. VrGr

Lekkage in de badkamer oplossen

De huidige douche cabine, bestaande uit douchebak met glazen wanden, lekt. De onderkant van de douchebak is betegeld. Water sijpelt onder de achterrand van de cabine door. Graag advies hoe dit op korte termijn kan worden opgelost en wat de kosten hiervoor zijn.

WC renoveren

Ik wil mijn toiletruimte laten renoveren. Afmeting 0.92 x 1.20 meter, hoogte 2.33 meter. Nu heb ik een staand toilet wat veranderd moet worden in een hangend toilet. Oude toiletpot, tegels, kleine radiator en fonteintje verwijderen. Daarna het installeren van een hangend toilet, de afvoer verleggen en hoekfontein (kleine verplaatsing) en tegelwerk plaatsen. Materialen wel gezien maar graag nog even advies over kwaliteit. Levering materialen in overleg.

Badkamer opknappen

Ik wil mijn badkamer laten opknappen. De werkzaamheden zijn: 1.) Het reinigen en herstellen van het voegwerk 2.) Plafond schimmelvrij maken en witten 3.) Nieuwe kit aanbrengen bij badranden 4.) Trekschakelaar vervangen

Plaatsen douchewand

De douche wand dient vervangen te worden. Deze is nog niet aangeschaft en in overleg te leveren.

handdoek radiator

Ik wil voor mijn badkamer een witte handdoekradiator van ca. 75cm breed. De benodigde capaciteit is ca. 1700 watt. De cv leidingen zitten naast elkaar en recht onder de radiator. Graag ontvang ik per email een prijsindicatie van u. (incl. BTW)

Verbouwing toilet + nieuw vloertje hal

Het gaat om het verwijderen van een marmeren vloertje (4 m2) in een hal en het opnieuw leggen van vloertegels in hal + toilet (5 m2)en het aanbrengen van nieuwe wandtegels in toilet (5 m2) en het plaatsen van een hangend toilet + nieuw fonteintje.

Renovatie badkamer

Het strippen van de huidige badkamer. Het afvoeren van het vuil daarvan. Plafond. Tegels bad. Badmeubel, radiator en vloer. Nieuw in te zetten: Inloopdouche. Betegelen, wanden en vloer. Aanleg van kranen en douchestang. Hangend toilet. Badkamermeubel. Radiator. Wil zelf de meubels inkopen in overleg.

Sloop huidige badkamer; verwijderen ...

Sloop huidige badkamer; verwijderen toilet, douchehoek, wastafel, radiator en tegelwerk van wand en dubbele laag vloer. Herstel lekkende douchevloer + plaatsing douchebak, plaatsen wandcloset met inbouwreservoir. Plaatsen bad, wastafel + onderkast, kraan en water aan-en afvoer , ophangen bovenkast + verlichting, plaatsen hoge kast. Ophangen en aansluiten (design-)radiator. Betegelen vloer, wanden en badwand. Aanleggen en/of verleggen aan- en afvoer water, radiatorleidingen en electra tbv verlichting. I.v.m. lekkage huidige badkamer s.v.p. de werkzaamheden op zo kort mogelijke termijn kunnen inplannen.

De huidige badkamer moet vervangen ...

De huidige badkamer moet vervangen worden voor een nieuwe badkamer. Alle tegels moeten eruit. Er moet een douche, wc en wastafel gemonteerd worden Nieuw tegelwerk. We willen zoveel mogelijk proberen dezelfde indeling te houden en het enig verschil is dat er geen bad in komt maar een inloopdouche afgeschieden dmv een muurtje. De douche komt als enige op een ander plek. De oppervlakte is 1,68 x 2,17 meter.

renovatie badkamer en separaat toilet

renovatie badkamer en separaat toilet

de huidige badkamer moet gesloopt ...

de huidige badkamer moet gesloopt worden, het sanitair en de tegels moeten eruit en de deur moet verplaatst worden. Vervolgens moeten er sportjes ingebouwd worden, de wanden en vloer betegelt worden en nieuw sanitair ingebouwd worden.