Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Oostzaan te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Oostzaan heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Oostzaan u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Oostzaan of directe omgeving.

104 klanten uit Oostzaan bevelen een bij Casius in Oostzaan aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Oostzaan bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: nieuwe badkamer + 2 toileten, nieuwbouw in Gorinchem, badkamer uitbouwen en verbouwen, badkamer en wc plaatsen in nieuwbouw appartement, het renoveren van een toilet en badkamer, renoveren van badkamer, verbouwen van bestaande badkamer, renovatie badkamer, plaatsen badkamer en toilet nieuwbouw woning, badkamer vernieuwen: nieuw sanitair, opnieuw betegelen, extra badkamer met jacuzzi op zolder, badkamer verbouwen: nieuw sanitair, badkamer en aparte WC verbouwen, verbouwing van badkamer, badkamer verbouwen: toilet, wasbak, spiegel en douchecabine vervangen, badkamer en toiletruimte verbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Oostzaan staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Oostzaan:

Duoblok toiletpot vervangen

Ik wil mijn bestaande duoblok laten vervangen voor een duoblok van Sphinx type 365.

Lekkage in de badkamer opsporen en verhelpen

Wij hebben bobbeltjes in het beneden plafond. Nu is in de badkamer niets waar te nemen.

Badkamervloer verwijderen

Graag ontvang ik een indicatie voor het verwijderen van de badkamervloer. Onder de tegelvloer ligt er bij het douchegedeelte nog een toplaag van 7 cm die ook weggehaald dient te worden. De vloer is 2.15 bij 3.10 meter groot. Het puin dient te worden afgevoerd.

Badkamermeubel met spiegel monteren

Het betreft het plaatsen van een badkamermeubel inclusief de wastafel, kraan en spiegel.

Douchecabine vervangen door inloopdouche

De huidig douchecabine dient te worden verwijderd en afgevoerd. De wanden en de vloer moet worden afgewerkt en er zal een inloopdouche geplaatst moeten worden met een glazen wand.

Douchehoek plaatsen in de badkamer

Douchedraaideur Omni en zijwand Omni 195x90 cm plaatsen in de badkamer. Hoeft niets aangepast worden, kan zo geplaatst worden.

Renovatie badkamer

Het bad dient verwijderd te worden en er dient een inloopdouche geplaatst te worden. Het gedeelte achter het bad dient dan weer betegeld te worden. De afmeting van de badkamer is 3 meter bij 2.5 meter. Graag ontvangen wij een offerte inclusief alle materialen.

Badkamer renoveren

Ik wil graag mijn badkamer renoveren. Mijn stoomcabine met whirlpool lekt, de bestaande vloerverwarming is in de winter onvoldoende, het tegelwerk kitwerk en voegwerk is slecht en ik heb geen mechanische ventilatie. Ook wil ik er graag een douchecabine bij. Toilet, wastafel en bad blijven staan. Badkamer is ongeveer 10 a 12 m2. Vloer en wanden opnieuw betegelen. Huidige tegels verwijderen. Vloerverwarming verbeteren. Materiaal in overleg. Nieuwe douchecabine plaatsen. Wellicht leidingwerkzaamheden.

Badkamerrenovatie

RENOVATIE BADKAMER A Bestaand (foto's bestaand worden op aanvraag toegezonden) Vloer (incl bad) oppervlak 2100 x 1200 Bad breedte inl tegelrand 740 Plafondhoogte, boardplafond hoog 2320 Bestaande wandtegels tot 1880 hoog Deurkozijn uitw 910 x 2020 Gevelraam 2000 x 500 B Demonteren en afvoeren boardplafond waterleidingen en kraan wastafel afvoerleidingen wastafel cv- leidingen waterleidingen en kraan bad wastafel radiator cv C Monteren/ gekocht/ nieuw aanwezig Wandtegels keramisch wit 210 x 630 Vloertegels breuksteen grijs, matjes 350 x 350 Wastafel met spiegel/ bovenverlichting en onderkast Wastafelkraan Douchestang/ garnituur (bestaande kr

Renovatie van badkamer. E.e.a. houdt in: ...

Renovatie van badkamer. E.e.a. houdt in: weghalen oude douche, wc en spoelbakken en plaatsen van nieuwe inloopdouche (zonder douchebak), wc en badmeubels met wastafel met kranen. Incl. aansluitingen en/of verleggen van aan- en afvoerleidingen. Verwijderen oude (Marmer) vloer en wandtegels en aanbrengen van nieuwe tegels. Benodigde tegels voor de vloer ca. 15 m2 en voor de wanden ca. 42 m2.(Hard keramisch).

Door lekkage gedurende een langere ...

Door lekkage gedurende een langere periode (ca 10 jaar), is de vloer van de douche in mij badkamer beschadigd. Delen van de balken die de vloer dragen zijn gaan deels rotten. Ook is het stucwerk op het plafond (onder de vloer, een verdieping lager) verwijderd en moet opnieuw ingezet worden. Er zijn dus drie gerelateerde klussen - repareren alle mogelijke lekkages (eventueel nader onderzoek vereist) - reparatie dragende balken in vloer - reparatie plafond.

raam plaatsen, bad plaatsen, vloer en ...

raam plaatsen, bad plaatsen, vloer en wanden betegelen, aan- en afvoer van water aanleggen

Het betreft hier een project voor ...

Het betreft hier een project voor uitbreiding badkamer: 1) het plaatsen en aansluiten van een ligbad, inclusief betegelen van bad-ombouw; 2) plaatsen van een hangtoilet (afvoer en wateraansluiting al aanwezig), inclusief betegelen watercloset; 3) plaatsen en betegelen scheidingsmuur (1,8 m hoog) tussen toilet en douche. De badkamer is al voorzien van sanitair (Sphinx Milano, kleur: pergamon) en tegelwerk (eveneens Sphinx). In samenspraak te bepalen of wij de benodigde sanitair en tegelwerk aanschaffen, danwel deze door opdrachtnemer zal plaatsvinden.