Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Nieuw Vennep te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Nieuw Vennep heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Nieuw Vennep u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Nieuw Vennep of directe omgeving.


Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Nieuw Vennep bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: verbouwing badkamer met extra toilet, muurdoorbraak en meer, complete nieuwe badkamer en toiletruimte realiseren in bestaande woning, badkamer en 2 aparte toiletruimtes realiseren, badkamer verplaatsen naar grotere ruimte, verbouwen van een badkamer, verbouwing badkamer, studeerkamer ombouwen tot badkamer, renovatie badkamer, badkamer + WC, badkamer creeren tussen twee kamers op de verdieping, plaatsen badkamer nieuwbouw, kastruimte compleet renoveren naar toiletruimte, het renoveren van een toilet en badkamer, badkamer verbouwing, badkamer renovatie: sloopwerk en plaatsen gehele nieuwe badkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Nieuw Vennep staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Nieuw Vennep:

Toilet renoveren

Ik wil een hangend toilet laten plaatsen en laten betegelen. De tegels aan de muur kunnen blijven dus alleen voor bij de toilet graag. Het oude materiaal ook afvoeren.

Badkamer & beneden wc kamer

Beneden wc: - Alles verwijderen - tegels plaatsen - wasbak plaatsen - toilet plaatsen Badkamer: - Alles verwijderen - tegels plaatsen - wasbak plaatsten - toilet plaatsen - douche deur plaatsen Badkamer beneden is 1,50 bij 1 meter, badkamer boven is 3 bij 2 meter. Alle oude materialen moeten afgevoerd worden.

Douchewand en deur plaatsen

We hebben bij de Praxis een douchewand en deur gekocht van het merk Allibert. De afmetingen zijn 90 x 1.70 meter. Deze willen wij graag geplaatst hebben door middel van verlijming (kitten). Het paneel komt tegen een tegelwand aan te staan (door middel van kitten). De deur komt tegen een gehard glazen profiel, dat al geplaatst (gekit) is tegen de tegelwand.

Tegels leggen in badkamer, monteren van meubels, aansluiten kranen

Ik wil tegels laten leggen in de badkamer op de vloer en aan de wand. Badkamer is 2x2 mtr. Leidingen omleggen van bad, douche én radiator. Ophangen van spiegelkast én badkamerwastafel. Aansluiten van kranen. (Douche, bad en badkamermeubel). In totaal 4 kranen aansluiten (douche, bad. 2x wastafel)

Reparatie stoomcabine

Wij zoeken iemand die onze stoom unit aan kan sluiten. Wij hebben een nieuwe unit inmiddels in huis, de vorige was helemaal op. Wij zoeken dus nu iemand die hem weer voor ons kan sluiten.

Douchecabine plaatsen en afkitten

Douchecabine plaatsen en afkitten.

Douche cabine plaatsen

Ik wil graag mijn oude kwart ronde douche cabine vervangen met een nieuwe. Namelijk de Pepper Mint cabine van 230 bij 85 bij 85 cm.

Renovatie van de badkamer

We willen de badkamer herinrichten. Waar de cabine zit, willen wij de wasbak plaatsen en waar het ligbad zit moet de douchecabine komen. Het gaat om standaard afmetingen. De douchebak lekt ergens, maar ik weet niet wat precies. Dat mag er allemaal uit.

Badkamer met een lekkage verbouwen

Wij willen de badkamer verbouwen. Er moet ook een een lekkage hersteld worden. Hulp met hoe dit het beste kan worden gedaan. We willen er een mooie ruimte van laten maken. Willen het niet zelf uitvoeren. Betreft ongeveer 9 vierkante meter.

Douchedeur en zijwand installeren

Ik wil graag een douchedeur en een zijwand laten monteren op een douchebak van 90 x 90 cm.

Badkamermeubel vervangen

Ik wil een nieuw badkamermeubel laten plaatsen en de oude demonteren. Het is een hele wandmeubel. Graag ook afvoeren.

Glazen deur in douche plaatsen

Ik wil graag een schuifdeur van de douche vervangen. De nieuwe deur is al aanwezig. Klus is inclusief voorwerk (oude deur verwijderen en afvoeren). Ik zoek iemand die snel beschikbaar is.

Klussen in de badkamer

Er moeten 2 klussen uitgevoerd worden in mijn badkamer. 1. Vernieuwen van wasbak afvoer, ik schaf zelf een nieuwe aan en die moet de huidige vervangen; 2. Het vastzetten van de douche cabine deur, deze sluit niet goed (komt tegen de onderkant aan wanneer ik hem sluit).

Inloop douchewand plaatsen

Ik wil graag de 'Get Wet by Sealskin Impact inloop douchewand A3 chroom zilver hoogglans 195 x 90 cm laten plaatsen in mijn badkamer. Wat kost het als u de wand komt plaatsen?

Hangtoilet plaatsen

Ik zou mijn toilet willen vervangen door een hangtoilet. Wat zijn de kosten ongeveer? Dit is op de begane grond. Ik zoek een normale of kleine wc pot, geen grote. Geen voorwerk nodig.

Toiletruimte strippen

Graag prijsopgave voor het verwijderen tegels uit toilet en hal. Vloerverwarming (water met buizen) moet blijven functioneren. Voorts enkele plinten verwijderen. Glad maken, afval afvoeren. Ik neem aan dat de huidige tegels gelijmd zijn. Gratis en ruim parkeren voorhanden.

Toilet naar een andere plek verplaatsen

Wij willen graag de toilet verplaatsen in de hal. Hij zit nu aansluitend aan de woonkamer. Als we de toilet (en kleine bergkast) daar weghalen winnen we veel ruimte in de woonkamer. Wij willen en graag naast de meterkast. Bijgaand heb ik een plattegrond gedaan van de begane grond.

Douche vervangen door een ligbad

Op de plek van de douche moet een ligbad komen. De douchecabine met bak verwijderen en afvoeren. Er is lekkage dus op korte termijn willen we een bad waarin we ook kunnen douchen. Met een spatscherm op de badrand. De wanden en vloer zijn betegeld.

Badkamer verbouwen

I want to change my bathroom completely. I added a blueprint with the sizes written down. - new tiles on floor (tegel op tegel) - old wall tiles off, put on new tiles on wall (around bathtub on walls tiles to the ceiling) - old bathtub out, put in new bathtub - change of toilet to inbuilt toilet - install new sink (please indicate how much time the renovation will take, there is only 1 bathroom in the house)

Totale renovatie van de badkamer

Ik wil graag mijn badkamer renoveren. Het ligbad moet worden verwijderd, de tegels moeten vernieuwd worden over de vloer en de wanden, de douche moet gedemonteerd worden en een ander ervoor in de plaats gemonteerd worden, de opstelling van de wasmachine en droger moet verplaatst worden en de wastafel moet vervangen worden voor een badkamermeubel. De badkamer is 2,74 bij 1,71 bij ongeveer 2,60. er hoeft geen toilet te komen.

Douchecabine verwijderen en nieuwe plaatsen

Wij laten graag de oude douchecabine verwijderen en afvoeren en een nieuwe plaatsen. Het gaat om een driekwart ronde douchecabine, die op dezelfde plek mag gemonteerd worden. Deze heb ik inmiddels besteld bij de Praxis.

Badkamer maken op zolder

We zouden graag willen weten of het mogelijk is een badkamer te plaatsen in de slaapkamer op zolder. Er is op zolder, naast het trapgat, een zolderkamer gemaakt. Daar willen we een badkamer laten maken, als dat mogelijk is. In de badkamer van 1 meter breed en 3 a 4 meter lang moet een douchehoek en een wastafel komen. Er moeten leidingen (water en afvoer) gelegd worden van CV ketel langs het trapgat naar de kamer, en eventueel elektriciteit en misschien een afzuig installatie. Tevens moet er een wandje gezet worden en tegels geplaatst worden.

Badkamer verbouwen

De badkamer is 2.33 bij 2.04 meter groot. Er dient over de oude tegels heen betegeld te worden. Voor de wanden gaat dit om ongeveer 23 m2, tegels van 30 bij 60 cm, en de vloer is 6 m2, tegels van 60 bij 60 cm. Hierna dient er nieuw sanitair geplaatst te worden. Dit zal gaan om een inloopdouche met douchewand, een zwevend toilet, design radiator en een wastafelmeubel. De indeling blijft het zelfde.

Badkamer laten monteren

Alle spullen zijn aanwezig voor de badkamer, zelfs de tegels. Er zijn nog een aantal taken wat wij niet zelfstandig uit kunnen voeren. Het gaat om het volgende: - Warm/koud waterleidingen aanleggen en in frezen; - Leidingen aansluiten op de CV; - Drain afvoer aanleggen; - Vloer storten, wij hebben deze uitgebikt voor de afvoer; - Muur verstevigen waar het toilet en wasbak aan komt te hangen; - Inbouw reservoir + toilet/wasbak/radiator/douchepaneel ophangen; - Tegelen. Eigenlijk het hele plaatje. Het gaat om een badkamer van H 240 x B 225 x D 140 cm. Graag zouden wij hiervan een offerte ontvangen hoeveel het allemaal ongeveer gaat kosten. Bij voorkeur ook per onderdeel aangegeven

Lekkage in de douche repareren

Onze douche lekt water wat zichtbaar is op de wand recht onder de douche. Wanneer de douche niet gebruikt wordt, droogt de muur op maar voelt weer nat aan na het gebruik van de douche. Graag zou ik willen weten wat de kosten zullen zijn voor herstel. Ik ben tevens in het bezit van een inboedel en opstalverzekering. In hoeverre kunnen deze werkzaamheden gedeclareerd worden bij de verzekering?