Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Naarden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Naarden heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Naarden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Naarden of directe omgeving.

367 klanten uit Naarden bevelen een bij Casius in Naarden aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Naarden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: badkamerspecialist gezocht voor badkamers en toilet, badkamer en toilet renoveren, badkamer & beneden wc kamer, renovatie badkamer, badkamer vervangen, een badkamer in een lege ruimte creëren, renovatie badkamer, badkamer verbouwen, badkamer renoveren, nieuwe badkamer, badkamer renoveren, badkamer renoveren, toilet / badkamer laten bouwen, renoveren van een badkamer, douche in badkamer en keuken realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Naarden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Naarden:

Renoveren (kleine) badkamer

Onze kleine badkamer (8 m2) dient deels aangepakt te worden. Vloertegels (plus de ondergrond) en in ieder geval een deel van de wandtegels. Ook de waterafvoer mag worden bekeken/vervangen. Foto's kunnen bij navraag worden opgestuurd..

Badkamer, douche en WC schoonmaken

We gaan verhuizen naar ons nieuwe huis. Het toilet op de begane grond, de badkamer op de 1e verdieping en een aparte douche op de tweede verdieping zijn ‘vintage’ en we willen met een hele grondige schoonmaakbeurt,vooral van de badkamer kranen, verwarmingselement en wasbakken moeten behoorlijk ontkalkt worden, kijken of er nog wat van te maken valt.

Badkamer aanleggen

Een slaapkamer van 3 x 2,5 meter wil ik ombouwen naar een badkamer. Werkzaamheden zijn inclusief leidingen aanleggen, betegelen, plaatsen van een bad, inloopdouche en wastafel. Eventueel ook met voorwerk, dit ligt aan de meerprijs. Graag een complete offerte.

WC-bril monteren en oude systeem verwijderen

Oude wc bril eraf gehaald, montage gedeelte kan ik niet verwijderen. Graag een nieuwe bril erop. Tevens 2 kranen monteren op wasbak. De nieuwe bril en kranen hebben we reeds aangeschaft.

Plaatsen douchecabine

Ik overweeg een douchecabine bij Praxis aan te schaffen (draaideur en zijwand). De douchecabine is 90 bij 90 cm groot en moet op de betegelde vloer worden geplaatst. Kunt u mij globaal aangeven wat de kosten voor het plaatsen van een douchecabine zijn?

Badkamerruimte verbouwen

De klant wil graag haar badkamer laten vernieuwen en heeft zelf al de benodigde materialen aangeschaft. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 6 vierkante meter. De klant wil eerst worden gebeld door de vakman voordat er een offerte wordt verzonden, omdat de klant eerst wil overleggen wat er allemaal moet gebeuren.

Renovatie van badkamer en toiletten

Ik wil de tegels en al het sanitair verwijderen uit de badkamer. Daarnaast moet het plaatsen van nieuw sanitair (op dezelfde plek), tegelen, stucen en afkitten gerealiseerd worden. De badkamer is 2.04 bij 2.74 meter. Ik wil graag een nieuwe douchedeur of andere douchecabine. Het laten betegelen van de toiletmuur en/of vloer. Het toilet is 1.06 bij 0.88 meter. Het oude toilet is 0.94 bij 0.98 meter.

Toilet op de begane grond vervangen

Ik zoek een vakman voor het verwijderen van de toiletpot en het spoelsysteem. Daarna het plaatsen en aansluiten van een nieuwe staand toilet (duoblok). Kunt u het oude toilet ook afvoeren? Ik wil in overleg met u een nieuw toilet gaan aanschaffen.

Renoveren van de badkamer

Ik wil mijn badkamer graag laten renoveren. Ik wil de hele ruimte opnieuw laten betegelen. Verder wil ik een bad laten plaatsen met een badscherm en douchegelegenheid in bad. Ook moet er een wastafel vervangen worden. De bestaande radiator moet worden vervangen door een designradiator. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te bespreken en de ruimte in te meten. Bedrijven die op korte termijn tijd hebben genieten mijn voorkeur. Maar bij een aantrekkelijke offerte stem ik de offerte graag af met uw agenda.

Glazen douchedeur inmeten, leveren en plaatsen

Ik wil graag een all-in offerte voor het laten inmeten, leveren en monteren van een douchedeur/ wand. De wanden dienen gelijk op de tegels geplaatst te worden. Graag zie ik een van uw specialisten bij ons thuis voor advies over de mogelijkheden en gelijk inmeten.

Badkamermeubel laten plaatsen

Graag wil ik een badkamermeubel plus spiegel laten installeren in een verder afgebouwde badkamer. Het meubel moet nog worden gekocht, graag op basis van uw advies, ik weet namelijk niet waar ik moet beginnen! Belangrijkste vraag, kan ik met de huidige aansluitingen (2 met afstand 70 cm van elkaar) kiezen voor een houten meubel met 2 waskommen, of moet ik een meubel uit 1 stuk? Wat voor spiegels kan ik kiezen? Kortom, ik heb advies nodig en de kunde om te plaatsen! Oja, en ook belangrijk, graag zo snel mogelijk vanaf 6 april.

Badkamer opknappen

In de badkamer dienen de volgende werkzaamheden uitgevoerd te wordenL - Scharnierpunt douchedeur is losgelaten. Moet vermoedelijk met uv lamp weer gelijmd worden. - Nieuwe wasbak met kraan en hanglades. - Daarnaast achter wasbak stuk betegelen, ongeveer 1,5 m2 Voor bovenstaande zouden we graag een prijsindicatie ontvangen. We overwegen echter ook geheel nieuwe douchedeur, zwenkdeur, + tussen glas tussen douche en bad, te laten plaatsen + laten verplaatsen van ventilatiekanaal. De vorige bewoners hebben deze boven douche geplaatst, we zouden ivm veiligheid deze naar ander punt willen verplaatsen. De Ventilatieschacht komt uit op zolder/vliering en leidt naar opening in het dak. De 6 spots in het plafond dienen ook te worden vervangen en het plafond gestuukt. Dit is ongeveer 10 m2 groot. Daarnaast dient er nog 1 wand van 8 m2 gestuukt te worden.

Solid Surface vrijstaand bad plaatsen

Plaatsen van een solid surface vrijstaand bad. Aanleggen waterafvoer.

Hardglazen douchewand laten monteren

Ik wil een hardglazen douchewand laten plaatsen, afm. 90x200 cm. Twee wandsteunen en een dwarssteun. Dik 8 of 10 mm.

Douche en WC renoveren

Ik wil graag een kleine ruimte met WC en douche laten renoveren. Afmetingen: 90 x 210 centimeter vloeroppervlakte en 2.55 centimeter hoogte, waarvan een deel schuin dak. Er moet een nieuwe lage douchebak met inklapbare glazen douchedeur, een kleine wasbak (niet dieper dan 20-25 centimeter) en een smalle hoge radiator (liefst niet breder dan 40 centimeter) worden geplaatst. Eventuele nieuwe WC met minder diepe spoelruimte dan er nu is.

Sifon aansluiten van de wastafel

Wij hebben de sifon al gekocht, maar aansluiting naar de afvoer in de muur levert een probleem op. Graag offerte voor montage.

Badkamer volledig vervangen

Verwijderen van de bestaande badkamer. Nieuwe badkamer (douche, bad, wasbak, radiator) inclusief tegelwerk. Afwerking van het plafond (er worden dakramen geplaatst). Huidige doucheruimte wordt ruimte voor wasmachine en droger, daar dient een aparte deur voor gemaakt te worden.

Douchebak leveren en plaatsen

Ik heb mijn oude douchebak laten vervangen door een douchecabine, maar de bak blijft lekken. Ik wil nu de douchecabine met douchebak zelf verwijderen en daar door een vakman een nieuwe douchebak van 90 x 90 cm laten installeren. Ik wil hiervoor graag een prijsopgave ontvangen. Ik ben wegens vakantie vanaf 3 augustus weer bereikbaar als er nog vragen zijn.

Wasbak ophangen en aansluiten

We willen de wasbak in de badkamer vervangen door een nieuwe wasbak en nieuwe kraan. Wasbak moet iets meer naar rechts, maar de aansluitingen hoeven waarschijnlijk niet aangepast te worden. Gewenste uitvoeringsperiode: vóór 28 juli. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Ophangen van een badkamermeubel

Graag wil ik mijn wastafel laten vervangen voor een badkamermeubel. De bestaande porseleinen wastafel moet van de muur. De afvoer en de wateraanvoerleidingen die uit de vloer eronder komen moeten boven de vloer wat naar achteren worden omgebogen/verplaatst omdat deze nu teveel naar voren komen (ca. 13 cm van de muur af) en er is ongeveer 5 cm ruimte in de kast. Vervolgens moet de combinatie gemonteerd worden op een betegelde gipsplaten wand. Bij teveel gewicht moet er een voetje onder. De huidige kraan kan gebruikt blijven worden.

Natte cel afmaken

Ik wil graag een natte cel in mijn tuinhuis af laten maken. Het gaat om een ruimte van ongeveer 3 m2. De elektra en het leidingwerk ligt voorbereid klaar maar moet nog aangesloten worden. Graag wil ik een vloer laten storten, de ruimte laten betegelen en het sanitair laten plaatsen.

WC in de badkamer maken

Ik wil graag een wc plaatsen in de badkamer

Kitranden in de badkamer vervangen

Kitranden in de douche en bij het ligbad vervangen, op korte termijn.

Installeren Java hoekinstap douchecabine Praxis

De oude Java hoekinstap douchecabine demonteren, want die moet terug naar de praxis. Vervolgens een nieuwe douchecabine monteren.

Toilet renoveren

Het betreft het toilet op de begane grond. De afmetingen zijn 1,35 meter diep, 0,85 cm breed en 2,25 meter hoog. De vloer en de helft van de wanden dient betegeld te worden. Het bovenste gedeelte van de wanden en het plafond geschilderd. Tevens dient er een nieuw fonteintje en zwevend toilet geplaatst te worden. De tegels zijn inmiddels aangeschaft.