Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Monnickendam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Monnickendam heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Monnickendam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Monnickendam of directe omgeving.

118 klanten uit Monnickendam bevelen een bij Casius in Monnickendam aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Monnickendam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: nieuwbouw 2 badkamers en 2 toiletten, volledige badkamer plaatsen in nieuwbouw woning, verbouwing badkamer, verbouwing badkamer en toilet, complete badkamerrenovatie, verbouwen badkamer, badkamer en toiletruimte verbouwen, toilet beneden uitbreiden, renovatie badkamer en toilet, badkamer renovatie, badkamer en toiletten installeren, renovatie badkamer, badkamer installatie/renovatie, doucheruimte en toiletten renoveren, gehele badkamer renovatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Monnickendam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Monnickendam:

Badkamer verbouwen

Wij willen onze badkamer verbouwen. De voegen laten namelijk ook water door. De oude badkamer moet eruit gehaald worden. De badkamer is 192 bij 256 cm. Er moet eventueel leidingwerk verricht worden, maar volgens mij kunnen de aansluitingen die er zitten gewoon op hun plek blijven. Wij willen de expertise van de vakman hiervoor.

Badkamervloer en wand tegels slopen en afvoeren

De badkamer op begane grond is 176 x 212 centimeter. Aan wandtegels heb ik circa 16 m2. Granietvloer die op hout ligt en de wandtegels moeten worden gesloopt en afgevoerd. Het gaat om een '40 er jaren rijtjeswoning in Amstelveen.

Douchecabine installeren

Wij hebben voor onze badkamer 1 zijwand voor de douche (Bruynzeel / type Solid 90 x 195 Chroom) en 1 draaideur voor douche (Bruynzeel / type solid 90 x 195 Chroom) gekocht. Deze douche combinatie moet in een hoek van onze badkamer geïnstalleerd worden. De moet op de vloer worden geplaatst, de vloer is op afschot geplaatst (3mm). Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Badkamer aanpassen

De badkamer aanpassen. Ik kan er foto's van mailen. Zo goedkoop mogelijk.

Staand toilet door hangtoilet vervangen

Het staande toilet met inbouwreservoir dient te worden verwijderd en vervangen door een zwevend toilet. Het reservoir achter het toilet dient te worden betegeld, dit is ongeveer 1.5 m2. Deze tegels zal ik zelf aanschaffen. Verder moet er een badmeubel geplaatst worden van 1.20 meter breed. Dit badmeubel zal 2 kranen gaan krijgen. Het oude badmeubel van 90 cm breed met 1 kraan verwijderen wij zelf.

Toiletruimte laten renoveren en keukenvloer betegelen

Wij hebben een toiletruimte van ongeveer 140 x 95 cm, die wij graag laten renoveren. De ruimte is nu tot halve hoogte betegeld, maar we willen dit graag tot aan het plafond. Verder is er nu een staand toilet en we willen graag een hangend toilet. Ook het bestaande fonteintje willen we vervangen. We willen boven de inbouwunit graag een plateau waar wat op gezet kan worden. Er moet even bekeken worden of er over het bestaande tegelwerk heen betegeld kan worden. We hebben al sanitair en tegels naar onze smaak uitgezocht bij Gamma. Mogelijk willen we aansluitend aan deze klus ook nieuwe vloertegels laten leggen in de bijkeuken. We maken graag een afspraak en ontvangen voor beide klussen graag uw offerte.

Douchevloer met houten ondervloer vervangen

Wij hebben in onze woning een houten verdiepingsvloer die "veert". We hebben in de badkamer op die verdieping een inloopdouche, waar we al langere tijd lekkage hebben. We willen daar 2 m² tegelvloer met de daaronder gelegen houten vloer laten verwijderen. Daarna moet er een nieuwe waterdichte vloerconstructie worden geplaatst, gekit en betegeld. We ontvangen graag een prijsopgave voor de kosten.

Badkamer verplaatsen

Wij willen onze badkamer omleggen. In de badkamer moet komen: Douche, Badkuip, badmeulen met vissekom, wanden met waterdichte verf en zwarte tegels op de vloer. De leidingen enc moeten omgelegd worden, het plafond is open. Graag materiaal en arbeidskosten apart offerten. We krijgen de sleutel op 1 juli. 2.90 x 2.60 meter.Zie ook de bijgesloten plattegrond.

Badkamermeubel ophangen en aansluiten

Wastafel met onderkast ophangen en aansluiten. Spiegel ophangen. Demonteren oude wasbak. Achtergrond is tegels. Gekocht bij Praxis, Avanti 58cm breed. Wastafel = (hxbxd) 4 x 58 x47 Onderkastje = (hxbxd) 50 x 58 x47 Spiegel = (hxbxd) 72 x 58 x 2

Afkitten doucheruimte

Afkitten en verwijderen van kit van de inloopdouche. Belgisch hardsteen vloer/hardgebakken wand tegels. Stuk van 160 x 90 cm.

Bestaande kleine badkamer opnieuw ...

Bestaande kleine badkamer opnieuw betegelen, vloer en wanden, op de oude tegels. Plaatsen en aansluiten douchecabine en wastafel en cv radiator. Verleggen w en e installatie componenten. De tegels en wastafel en douchecabine en cv radiator zijn aanwezig, het gaat dus alleen om de werkzaamheden. Alle wandaanzichten zijn uitgetekend op basis tegelmaat.

Badkamer vergroten tot 10 m2. Slopen ...

Badkamer vergroten tot 10 m2. Slopen tussenmuur (niet dragend) en huidige badkamer. 2 Nieuwe muren zetten, waarvan 1 het stenen wastafelblad moet kunnen dragen. Bubbelbad en sanitair plaatsen. Electra, leiding- en tegelwerk.

Badkamer moet geheel opnieuw ingericht, ...

Badkamer moet geheel opnieuw ingericht, maar alles kan op dezelfde plaats opnieuw gemonteerd. Tegels weg, plafond met spots eruit, nieuw sanitair en badkamermeubel. Nieuw plafond ook met inbouwspots. Douche boven het bad. Mogelijk extra: naast bad klein muurtje metselen als douchescherm. Verwarming vervangen voor degelijker exemplaar.

het gaat om het verbouwen van een douche ...

het gaat om het verbouwen van een douche cabine en toillet op zolder.

Compleet nieuwe badkamer. Slopen doen we ...

Compleet nieuwe badkamer. Slopen doen we zelf. Plaatsen Inbouw hangtoilet, bad, inloopdouche, wastafelmeubel en designradiator; Vloeren en muren betegelen. Evt. stucwerk wanden. Leidingen en electra zitten op de juiste plek. Badkamer ongeveer 6m2. Begin/half april zouden de werkzaamheden moeten plaats vinden.

Mijn badkamer is ong. 3,5 m2, helemaal ...

Mijn badkamer is ong. 3,5 m2, helemaal betegeld. De douch- en wasbak moeten weg, radiator weg, leidingen vernieuwd, putje verzet,alle tegels eruit,nieuwe tegels tot bovenaan en nieuwe vloer met inloopdouche,douchset,afvoer, term.kraan, dubbelewastafel met onderbouw en grote spiegel met verlichting en nieuwe radiator en twee kranen. Alles zo mogelijk bij praxis gezien maar moet nog worden aangeschafd,tevens plafondje vernieuwen,+ licht.

De huidige badkamer moet gesloopt ...

De huidige badkamer moet gesloopt worden, bad gaat er uit. Er moet een toilet geplaatst worden. Leiding werk is hiervoor nog niet aanwezig. In plaats van een douchecabine moet er een inloopdouche komen met een grote douchekop (het liefst twee). Kasten moeten geplaatst worden en de gehele badkamer moet opnieuw getegeld worden. Waarschijnlijk ook gedeeltes opnieuw gestuuct en verlichting moet veranderd worden. Wij zijn voornemens om zelf het sanitair, de kasten en de tegels aan te schaffen, wij zoeken iemand die het voor ons kan plaatsen, en eventueel nog goeie ideeen heeft over de praktische inrichting van de badkamer. Wij zijn liefhebbers van design. De badkamer moet strak worden, en het liefst moet er 1 deur vervangen worden voor een schuifdeur.

Verwijderen toilet, verwijderen oude ...

Verwijderen toilet, verwijderen oude tegelvloer. Nieuwe tegelvloer plaatsen (2.13*2.13). Plaatsen hoekhangtoilet met tegelombouw. Aansluiten design-radiator, aansluitpunten aanwezig. Alle materialen worden via Praxis aangeschaft.

De afmeting van de badkamer is 237 * 213 ...

De afmeting van de badkamer is 237 * 213 (cm). Bestaande badkamer (voorzien van bad, bidet, staand toilet, tegelwerk op vloer en wanden) dient gesloopt te worden. De wens is om een badkamer te creeeren met (hoek,punt) bad, hangend toilet, doucheruimte en twee wastafels of badkamermeubel. De wanden en vloer dienen na egaliseren betegeld te worden. De vloer bij voorkeur voorzien van vloerverwarming (afh. van aanbiedingsprijs) anders design radiator. Leidingwerk, electriciteit en isolatie dienen daar waar nodig vervangen te worden.

Ik wil graag een bad geplaatst hebben. ...

Ik wil graag een bad geplaatst hebben. Een nieuwe wastafel moet ergens anders komen, dus de leidingen moeten verplaatst worden.

Op de slaapkamer moet een bubbelbad ...

Op de slaapkamer moet een bubbelbad geplaatst worden, getegeld, een muurtje waar het bubbelbad in ligt, een kast om de cv ketel heen en divers loodgieters werk. Betegelen van een keuken een een kolom dicht maken en betegelen (bestaande kolom dicht maken met gipsplaten).

Volledige badkamer: verwijderen/ ...

Volledige badkamer: verwijderen/ slopen bestaande tegels, staand toilet, douchecabine, badmeubel en radiator. Opnieuw: vloer en wanden betegelen, douchecabine, hoekbad (geen whirlpool), hangend toilet, wandradiator en badmeubel plaatsen (incl kranen) verleggen leidingwerk

Badkamer in bestaande woning, bestaande ...

Badkamer in bestaande woning, bestaande uit een hoekbad, toilet, radiator en wastafelkast en tegelwerk. Ik sloop zelf en doe het elektrawerk ook zelf. Spullen worden geleverd in week 2 van 2003, dan MOET het werk ook uitgevoerd worden. Als dit dan niet kan hoeft u geen moeite te doen. Ook wens ik graag een contact binnen 3 weken,