Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Landsmeer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Landsmeer heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Landsmeer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Landsmeer of directe omgeving.

138 klanten uit Landsmeer bevelen een bij Casius in Landsmeer aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Landsmeer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: nieuwe badkamer + 2 toileten, nieuwbouw in Gorinchem, badkamer uitbouwen en verbouwen, badkamer en wc plaatsen in nieuwbouw appartement, het renoveren van een toilet en badkamer, renoveren van badkamer, verbouwen van bestaande badkamer, renovatie badkamer, plaatsen badkamer en toilet nieuwbouw woning, badkamer vernieuwen: nieuw sanitair, opnieuw betegelen, extra badkamer met jacuzzi op zolder, badkamer verbouwen: nieuw sanitair, badkamer en aparte WC verbouwen, verbouwing van badkamer, badkamer verbouwen: toilet, wasbak, spiegel en douchecabine vervangen, badkamer en toiletruimte verbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Landsmeer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Landsmeer:

Badkamer verbouwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen. De badkamer is 3 x 3 meter. Het sloopwerk doe ik zelf. Er moet gebeuren: Een nieuw bad gemonteerd, een hangtoilet monteren en spoelsysteem. Een nieuw badmeubel monteren. De badkamer moet gestukt worden, zodat er geregeld kan worden (en een deel zal worden geschilderd), vloer moet ook worden betegeld. Bij de nieuwe douche moet een douchemuurtje gebouwd worden en een douchedrain geplaatst. Huidige situatie is globaal hetzelfde, alleen er is nu een staand ipv hangend toilet. Wij kopen zelf alle materialen zoals bad, wc-pot, spoelsysteem, tegels, badmeubel etc. Maar uiteraard niet de installatie en bouwmaterialen. Graag ontvang ik van u een offerte en hoor ik op welke termijn u tijd zou hebben voor deze klus. En hoe veel tijd u nodig heeft voor deze klus.

Klus in badkamer

Ik ben op zoek naar iemand die kwartronde douchedeuren voor mij kan plaatsen. De deuren koop ik zelf. Wie kan dit voor mij doen? Ik hoor het graag.

Lekkageprobleem vanuit de badkamer oplossen

Kitten waterkraan die uit de muur komt en plaatsen van douchecabine 80 x 80 om zo het lekkage probleem in woonkamer te verhelpen.

Kunststof vouwwand in de badruimte monteren

In mijn huis is een badcel, tevens wasmachine/cv-ketelruimte met een deur naar/van de overloop boven in het trappenhuis. Er is een traplift en de eindpositie van de traplift maakte verwijdering van de badceldeur noodzakelijk omdat die deur door de traplift wordt geblokkeerd. Een vouwwand van kunststof lamellen is niet de oplossing gebleken want die sloot niet voldoende af. Nu denk ik dat een enkele 2- bladige harmonicadeur een oplossing kan zijn. De dagmaat van de opening is 78.5 cm. Er is een situatieschets is beschikbaar.

Badkamer vernieuwen

Wij willen onze badkamer van 1,85 x 1,73 meter graag vernieuwen. Er zit nu een bad, wastafel, wc en radiator in. Wij willen al het sanitair en tegelwerk laten verwijderen en afvoeren. Daarna willen wij de hele ruimte laten betegelen en er een inloopdouche met glazen wanden, een hangend toilet, een wastafel en een radiator laten plaatsen. De materialen mogen basic zijn, maar we willen wel een goede kwaliteit. Graag laten wij de ruimte even beoordelen en ontvangen daarna uw aanbod. We horen ook graag op welke termijn u tijd hebt voor de klus en wat de verwachte tijdsduur zal zijn.

Douchewand met douchedeur monteren

Klusjesman gezocht die een douchewand met douchedeur kan ophangen in een badkamer van een nieuwbouwwoning. Het materiaal reeds aanwezig.

Badkamervloer betegelen en douchecabine plaatsen

Ik wil mijn badkamervloer van 3 à 4 m² opnieuw laten betegelen, over de oude tegelvloer heen. Er moet een aanpassing aan het afvoerputje worden gedaan. Daarna moet er een douchecabine worden gemonteerd, bestaande uit een glazen zijwand en een douchedeur. Deze kunnen direct op de vloer worden geplaatst. Er moet ook een nieuwe douchekop worden aangesloten. Ik zal alle materialen zelf aanschaffen. Ik ontvang graag een indicatie van de kosten.

Hangend toilet in de toiletruimte maken

Ik wil graag mijn staande toilet laten vervangen voor een hangend toilet. De tegels wil ik graag in overleg aanschaffen. Boven hebben we ook een staand toilet. Dit is aangelegd door de vorige bewoner van het pand. Hier zouden we ook graag een hangend toilet van willen maken, maar ik weet niet of dit kan.

Badkamer splitsen in 2 badkamers

De badkamer moet in tweeën gesplitst worden om er twee badkamers van te maken. Er staat nu een bad, deze wil ik graag verwijderd hebben. Hier voor in de plaats willen we graag een douche. In de andere badkamer willen we graag een nieuwe douche. Dit zou graag om een inloopdouche. Het gaat om een ruimte van 8 m2 met een hoogte van 2.62 meter.

Douchecabine plaatsen in nieuwbouwwoning

Ik wil graag een douchescherm en -deur laten plaatsen in een volledig betegelde nieuwbouw badkamer. Douchescherm en -deur zijn reeds geleverd.

Badkamer renoveren

Omschrijving opdracht: badkamer op 1e etage heeft een afmeting van 2.20 meter x 1.90 meter: bad verwijderen, plaatsen douchebak met glazen douchecabine, plaatsen nieuwe douchemengkraan, nieuw tegelwerk vloer en muren, plaatsen zwevend toilet, plaatsen 2 nieuwe wastafels met 2 nieuwe wastafelkranen, kitten en plafond sauzen. (Gevolg-) schade na lekkage badkamer repareren/verhelpen: zoals verwijderen overloop vloerbedekking en/of ondervloer en eventueel door nieuw vervangen. In trappenhuis verzadigde stucwerk afhakken, repareren/opnieuw stuken/2 x sauzen. Plat stuk onderzijde trapgat verwijderen/vervangen/schilderen. Trappenhuis naar 1e etage 2 x opnieuw sauzen. In woonkamer spuitwerk repareren, daarna plafond sauzen (2 x).

Douchewand monteren

Op 14 november levert de Gamma een glazen douchewand en een glazen douchedeur. Bij nader inzien willen we deze graag laten monteren. De materialen zullen dus in ons bezit zijn. De wanden zijn betegeld. De vloer is ook betegeld en is, ter plaatse van waar de wanden moeten komen, vlak.

Kwartronde douchecabine met douchebak plaatsen

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het plaatsen van een douchecabine van 90 x 90 cm. Kenmerken: - glanzend aluminium profielen; - 6 mm veiligheidsglas; - radius: 55; - met een douchebak. De cabine bestaat uit twee schuifdeuren met een luxe rollersysteem en is voorzien van 6 mm transparant veiligheidsglas. De oude cabine halen we zelf weg.

Badkamer en toilet laten plaatsen in nieuwbouwwoning

In een nieuwbouwwoning moet een badkamer met ligbad, douchewand, inbouwtoilet en wastafel geplaatst worden inclusief tegelwerk tot aan het plafond. De badkamer meet 215 x 275 centimeter. In het toilet moet een inbouw toilet komen en een fonteintje geplaatst worden inclusief tegelen tot 120 centimeter hoog. Het toilet meet 100 x 120 centimeter. Alle aansluitpunten zijn al gerealiseerd op de juiste plek en op de vloer ligt een zandcement vloer met vloerverwarming. Alle materialen zijn al aangeschaft. Het gaat om een nieuwbouw project in Landsmeer.

Badkamer verbouwen

Het betreft een badkamerrenovatie. De badkamer is 1.90 bij 2.60 en moet worden gesloopt. Daarna zal er elektrische vloerverwarming geplaatst moeten worden en de vloer en wanden betegeld. Ook de indeling van de ruimte zal veranderen waardoor de elektra, leiding en afvoer aangepast moet worden. De douche plus douchewand, toilet en wastafel moeten worden gemonteerd.

Gehele badkamer laten renoveren

Badkamer vernieuwen: verwijderen wand- en vloertegels. Verplaatsen wand waardoor de badkamer vergroot wordt met ongeveer 50 cm diep. Verwijderen leidingwerk en nieuwe aanbrengen. Vloerverwarming aanleggen, wanden stuken en betegelen. Vernieuwen elektra. Monteren meubel, inloopdouche, toilet en bidet. Nieuw sanitair en tegelwerk ga ik zelf aanschaffen. De badkamer is ongeveer 2.58 bij 1.90. Door het verplaatsen van de wand wordt de badkamer 2.40 breed.

Verbouwen badkamer

Badkamer is 220x260 cm en hoog 230 cm (deels schuin aflopend). Verwijderen oude tegels, vloerverwarming plaatsen en aansluiten op cv, oude radiator weg en nieuwe radiator op andere plek. Nieuwe tegels plaatsen tot aan plafond. Alle sanitair plaatsen: douchekraan, wastafel met kraan, toilet duobloc (geen inbouw). Douchewanden van glasblokken met glazen deur (5-hoek). Geen bad. Plafond witten. Tegels en sanitair kopen we zelf.

Doucheruimte renoveren

Renoveren van bestaande doucheruimte, leidingen verleggen, tegelen, vloer egaliseren, 2 matglazen deuren plaatsen. Ruimte van 1,5 bij 1,5 meter. Leidingen weg werken, kraan naar buiten (dakterras) zit nu aan de binnenkant en moet naar de buitenkant, opnieuw betegelen wanden, kraan verplaatsen/vernieuwen, vloer betegelen, 2 nieuwe douchedeuren (gezandstraald). Er zit nu een granieten vloer in. Levering materialen in overleg.

douche

renoveren van bestaande doucheruimte (1.50/1.50 m)leidingen verleggen,tegelen,vloer egaliseren,2 matglazen deuren plaatsen.

Douche ruimte ca 1.5 bij 1.5

Doucheruimte renoveren van 1,5 bij 1,5 meter. Leidingen weg werken, kraan naar buiten (dakterras) zit nu aan de binnenkant en moet naar de buitenkant, opnieuw betegelen wanden, kraan verplaatsen/vernieuwen, vloer betegelen, 2 nieuwe douchedeuren (gezandstraald). Er zit nu een granieten vloer in. Materialen zullen we waarschijnlijk zelf kopen.

Doucheruimte vernieuwen

Bestaande doucheruimte vernieuwen, eventueel verruimen. Kijken wat de mogelijkheden zijn. Er is nu kleine doucheruimte met daarnaast een wasmachineruimte met CV-ketel, totaal 4-5 m2. Er zit een glazen schuifwandje tussen. Ook betegelen.

Badkamer

Bij ons in huis moet nog veel gebeuren en hierbij wil ik vragen hoeveel het kost om bij ons in huis een badkamer te plaatsen. de gehele ruimte moet nog gemaakt worden. ook de leidingen en electriciteit moet worden aangebracht. de materialen zijn wel aanwezig. Ik wil dus eigenlijk alleen weten hoeveel jullie mensen per uur kosten. Ik hoop dat ik jullie genoeg geinformeerd heb.

Vervangen oude vloer/wand tegels, ...

Vervangen oude vloer/wand tegels, toilet, wastafel,douche. Badkamer ca. 2 x 2 m. / 1 deur / 1 badmeubel. Evt. ook leveren materialen.

Renovatie badkamer en apart ...

Renovatie badkamer en apart toiletruimte. In beide zwevend toilet aanbrengen en wand en vloertegels vervangen.Leidingen verleggen van water, afvoer,cv en electra en verlaagt plafond spots en ventilatie. Plaatsen van een douche-schuifwand met zijpaneel.Toiletmeubel kast en spiegelkast. Betegelen, 25x33 tegels keramische, rand van 6 cm breed in de wand.

Oude badkamer moet vervangen worden door ...

Oude badkamer moet vervangen worden door een nieuwe. Ligbad er uit, op deze plaats een inloopdouche. Wastafel vervangen door een nieuwe. Radiator verplaatsen. Toilet moet nu een hangend toilet worden aan een nieuw te plaatsen ombouw. ombouw plaatsen L = 1.50 m. Wanden en vloer betegelen. Slopen van de oude tegels en meubels kan ik in overleg zelf doen.