Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Kudelstaart te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Kudelstaart heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Kudelstaart u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Kudelstaart of directe omgeving.

124 klanten uit Kudelstaart bevelen een bij Casius in Kudelstaart aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Kudelstaart bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: badkamer aanleggen in 3e slaapkamer, complete renovatie badkamer, grote badkamer renovatie, badkamer op begane grond compleet renoveren en iets vergroten, het laten verbouwen van twee badkamers, renovatie badkamer 2e verdieping, renovatie badkamer, toilet en tegels hal, badkamer opknappen, badkamer renovatie, badkamer renoveren, badkamer renovatie, badkamermeubels en sanitair monteren, twee badkamers en een toiletruimte geheel verbouwen in 2020, badkamer aanleggen, badkamer slopen en nieuwe plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Kudelstaart staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Kudelstaart:

Bad vervangen

Wij willen graag ons vrijstaande, normale bad laten vervangen door een (vrijstaand) bubbelbad. We horen graag of dit bij u mogelijk is.

Douchecabine plaatsen

Ik wil een nieuwe douchecabine plaatsen. Gewoon een simpele. Daarbij moeten waarschijnlijk 4 tegels vervangen worden i.v.m. Elektra die erdoor getrokken was voor onze oude stoomcabine. 1 x 1 meter.

Badkamer van stacaravan renoveren/verbouwen

Ik zoek een badkamerspecialist die mijn badkamer kan renoveren. Het betreft een badkamer van 2 m2. Ik zou graag met de vakman bekijken wat er mogelijk is in de kleine badkamer. Wellicht het vervangen van de cabine en toilet. De kraan moet in ieder geval vervangen worden.

Douchecabine, badkamermeubel fonteinset monteren

Het gaat om het plaatsen van een douchecabine plus fonteinset en badkamermeubel.

Bad/stoomcabine laten installeren

Ik wil een bad/stoomcabine laten installeren.

Hangend inbouwtoilet plaatsen en afwerken

Graag wil ik een hangend toilet laten bevestigen met plaatmateriaal zodat deze tegel / schilder klaar is. Ik heb, behalve het frame van het toilet, hiervoor nog geen materialen.

Badkamer verbouwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen en ook onze woonkamer en hal laten stuken. De badkamer is ongeveer 5 m2 groot. De tegels op de wanden en vloer dienen te worden vervangen. De leidingen moeten worden verlegd daar de indeling wat veranderd. Verder moet er een toilet, inloopdouche, wastafel en radiator. Daarnaast willen wij de wanden van de woonkamer en de hal laten stuken. Dit is ongeveer 100 m2.

Badmeubel met onderkast en wastafel plaatsen

Het betreft een offerte aanvraag voor het plaatsen van een onderkast met wastafel van 80 x 45 centimeter groot. De oude wastafel zal door de vakman verwijderd moeten worden en de oude kraan moet teruggeplaatst worden.

Badkamer renoveren

Het betreft het renoveren van een badkamer. Het sanitair en de tegels dienen te worden verwijderd. De indeling zal veranderen daar er een ligbad geplaatst moet worden en eventueel een separate douche. Verder zal er een zwevend toilet geplaatst moeten worden, een wastafel, en een design radiator. De leidingen dienen te worden verlegd en daar waar nodig vervangen. De badkamer is 2.64 bij 2.2 meter. Graag ontvang wij een offerte waarbij het sanitair en de tegels separaat vermeld staan.

Lekkage in de badkamer repareren

Graag een vrijblijvende offerte om lekkage in de badkamer op te lossen en eventueel te repareren. Oorzaak: waarschijnlijk in de afvoer.

Badkamervloer storten

Wij zijn op zoek naar een vakman die bij ons op korte termijn de badkamervloer wil storten. Het gaat om een badkamer van 2. 70 bij 0,80 meter. Met daarin een inloopdouche met drain de vloer moet dus op afschot.

Badkamer renovatie

Het betreft een badkamer van 3 bij 2.5 meter. De oude badkamer dient te worden verwijderd. De leidingen zullen verlegd en aangepast moeten worden daar de indeling zal veranderen. De wanden en de vloer moeten opnieuw betegeld worden, en er dient een nieuwe wastafel, zwevend toilet, douche en bad geplaatst te worden. Het sanitair en de tegels zullen wij zelf aanschaffen.

Badkamer verbouwen

Badkamer 2 x 3 meter vernieuwen: - Tegelwerk en douchebak verwijderen; - Waterleiding, riolering, CV leidingen, elektra, alles omleggen waar nodig uitbreiden; - Wandtegelwerk en vloertegelwerk aanbrengen, tegels reeds aanwezig, in verhoogde douchevloer lijnboot aanbrengen en aansluiten; - Verlaagd plafond aanbrengen en stucen; - Sanitair en accessoires monteren en aansluiten. In offerte doorlooptijd en betalingsregeling aangeven Tegels zijn al aangeschaft. Andere materialen graag in offerte meenemen.

Badkamer vernieuwen

Ik wil mijn badkamer laten vernieuwen met nieuwe vloertegels(zwart), wandtegels tot het plafond( wit/grijs ) combinatie met de zwarte vloertegels. Ik wil ook een douchecabine (wand) van 1200 bij 900 met draaideur, douchemengkraan met garnituur, nieuwe wastafel, een hangtoilet en een design radiator. Badkamer is ongeveer: 208 cm bij 204 cm. Levering van de materialen in overleg met de vakman.

Hangtoilet aanleggen in de badkamer

Betreft een nieuwbouwwoning. Na oplevering willen we een hangtoilet met ombouw laten plaatsen. Ombouw maken en toilet plaatsen. Toilet kopen we zelf. Eventueel ook ombouw tegelen. Afvoer en aansluiting aanwezig. Er kan niet in de vloer geboord worden i.v.m. vloerverwarming.

Badkamer installeren

Badkamer 8 m2: - het plaatsen van wandtegels over bestaande tegels - het slopen van de bestaande vloertegels, het waterpas maken van de vloer en het plaatsen van vloetegels - het plaatsen van een bad - het verplaatsen van een wastafel - het (de)monteren van het toilet voor hergebruik - het verleggen van leidingwerk en elektrapunt - het plaatsen van een verlaagd aluminiumplafond met spotjes erin, 7 stuks - het plaatsen van een dimmer. Het volgende materiaal is reeds aangeschaft, bad, douche, plafond en spotjes, tegels en lijm. Gespecifeerde lijst + ontwerp (schaal 1:20) is op verzoek beschikbaar.

Opknappen van badkamer

Slopen van de badkuip, plaatsen van een inloopdouche/douchecel/cabine. Betegelen van vloer en muren, badkamer van 2 x 3 meter.

badkamer

Vervangen van toilet, verwarming, wastafel, evt. vloer in de badkamer. tegelvloer, aanhelen of vernieuwen.

Wij hebben een badkamer op de 1e ...

Wij hebben een badkamer op de 1e verdieping van van 2,5 bij 2 meter met schuine dak aan 1 kant. Wij willen in deze badkamer het bad eruit en hierdoor meer ruimte creëren. We willen een inloopdouche hebben met een badkamermeubel, bestaande uit twee persoonswasbak en opbergruimte. Ook moet het toilet nog in de badkamer blijven Badkamer ameubilement is dus, toilet, badkamermeubel, inloopdouche en moderne radiator met mogelijkheden om ook handdoeken ed kwijt te kunnen.

Graag ontvang ik offertes voor het ...

Graag ontvang ik offertes voor het plaatsen van een complete (nu casco) toilet-ruimte. Betreft een standaard rechte (nieuwbouw) toilet-ruimte. Dit houdt in: - Bevestigen hangend toilet + reservoir; - Bevestigen fonteintje; - Compleet betegelen (wandtegel: 66cm breed, bij reservoir andere tegel: natuursteen); - Betegelen vloer; - Afwerking (voegen, afkitten e.d.). De materialen zijn aanwezig, afgezien van de kit, evt.hout en waarschijnlijk is er te weinig voegsel.

Het maken van een extra badkamer op ...

Het maken van een extra badkamer op zolder. De ruimte van 2 x 2 m kan zo gebruikt worden. Gaat om tegelwerk van vloer en wanden. Wastafel is er al. Geen toilet. Wel douchecabine, geen bad. Leidingen liggen er al. Graag advies van bedrijf.

Nieuwe badkamer: toilet, bad en ...

Nieuwe badkamer: toilet, bad en douchecabine en betegelen van vloer en wanden, evt. leidingwerk. Nieuwe keuken (volledig), aansluitingen, keuken zelf. Begane grond nieuw toilet en betegelen vloer en wanden. Graag prijsindicaties van betrouwbare bedrijven.

Het plaatsen van een nieuwe badkamer ...

Het plaatsen van een nieuwe badkamer 1.70 x 2.80 . Sanitair, tegelwerk en aansluitingingen. Slopen doen we zelf.

De badkamer meet 300x300 en alle ...

De badkamer meet 300x300 en alle aansluitpunten zijn aanwezig, doch moeten enkele verlegd worden voor de wastafel en het bad. Er moet een hangend toilet geplaatst worden, ombouw van hout of ytong voor het spackspuiten. Bij de douche moet een wandje geplaatst worden van 100 cm diep en 180 cm hoog..niet tot het plafond. In de douche zal een Easydrain gemonteerd moeten worden aan de kant van de wand. De kraan in de douche is inbouw met een uit de wand komende Raindance shower en daarbij nog een aansluiting voor een aparte handdouche. Naast de douche komt het bad waar al een stopcontact voor aanwezig is. Ook naast het bad moet een muurtje komen waar de inbouwkraan en de baduitloop en een handdouche ingebouwd moet worden. Wastafel plaatsen, wanden spackspuiten, plafond verlagen met verlichting

Badkamer en apart toilet in nieuwbouw ...

Badkamer en apart toilet in nieuwbouw woning badkamer 2.80x2.30 groot en toilet 1.20x0.90 groot. In toilet een zwevend toilet en fontijntje. Leidingen toilet en fontijntje zit op juiste plaats. In badkamer een zwevend toilet, bubbelbad, douce (met drain) en wastafel. Leidingen toilet, douce en wastafel zitten op juiste plaats. Leidingen en afvoer voor bad moet verplaatst worden. Electriciteit voor bubbelbad moet geplaatst worden. Betreft plaatsing in nieuwbouw woning te Kudelstaart die medio jan feb 2009 opgeleverd wordt. Tegelwerk voor toilet en badkamer. Vloeren en wanden. Tevens dekvloer leggen. Graag een offerte voor plaatsing zonder aankopen materiaal via u en een offerte voor plaatsing met aankopen materiaal (2xtoilet, douce, bubbelbad, wastafel) via u. Radiator is aanwezig