Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Koog aan de Zaan te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Koog aan de Zaan heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Koog aan de Zaan u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Koog aan de Zaan of directe omgeving.


Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Koog aan de Zaan bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: verbouwing badkamer met extra toilet, muurdoorbraak en meer, complete nieuwe badkamer en toiletruimte realiseren in bestaande woning, badkamer en 2 aparte toiletruimtes realiseren, badkamer verplaatsen naar grotere ruimte, verbouwen van een badkamer, verbouwing badkamer, studeerkamer ombouwen tot badkamer, renovatie badkamer, badkamer + WC, badkamer creeren tussen twee kamers op de verdieping, plaatsen badkamer nieuwbouw, kastruimte compleet renoveren naar toiletruimte, het renoveren van een toilet en badkamer, badkamer verbouwing, badkamer renovatie: sloopwerk en plaatsen gehele nieuwe badkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Koog aan de Zaan staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Koog aan de Zaan:

Install a new toilet and shower room i

For the first floor of the house (picture attached): - We would like to add shower tray to the toilet on the first floor. The spaces for the shower tray can be taken from the storage place nearby (drawing attached) - Install a door to the living room For the storage room: - We would like to build a completely new toilet and shower room in the storage room (drawing attached) - we would like to make the storage room into a living space: make ceiling and install lighting, make the walls on the sides, do the floors

Douchewand/cabine plaatsen

In mijn nieuwbouwwoning is een standaard badkamer opgeleverd. Ik heb me nooit gerealiseerd dat er geen douchecabine/douchewand bij zat waardoor ik nu al 3 maanden mijn vloer na elke douchebeurt moet droogtrekken. Het douchevlak ik 78 cm breed en 90 cm diep. In die 90 cm zit ook een stukje reservoir van het toilet. Het zijn dus geen standaard maten. Ik wil graag een douchewand met deur of een douchecabine. Hopelijk kunt u mij adviseren en deze klus op u nemen.

Badkamermeubel ophangen

Wij willen graag een nieuw badkamermeubel van 60 cm laten monteren, inclusief het water aansluiten en met een spiegelkast daarbij. En graag de oude onder kast van 60 cm demonteren.

Badkamer installeren

Ik wil de badkamer verbouwen. De badkamer is ongeveer 20 m2. De vloer moet geëgaliseerd worden, de tegels moeten geplaatst worden tot het plafond, de douchehoek en wastafel moeten geplaatst worden. De kranen moeten geïnstalleerd worden en de wc pot moet geplaatst worden.

Toilet renoveren

Graag willen wij het toilet renoveren. De ruimte is ongeveer 2 m2 groot. De werkzaamheden zijn volgt: - Van staand naar zwevend toilet, riolering zit in het midden, moet verplaatst worden - Nieuw fonteintje,aansluitingen zijn aanwezig - Afwerken muren / eventeel tegelen, ligt aan de mogelijkheden We zijn vooral benieuwd naar de duur en kosten van de klus. Alvast bedankt voor jullie reactie.

Douchedeuren plaatsen

Wij hebben een nieuwbouwwoning. In de badkamer willen wij douchedeuren laten plaatsen. Betreft 1 zijwand van 100 cm en 1 deur van 100 cm. Gekochte zijwand met douchedeur: -keuken-wonen/badkamer/douche/douchecabines/get-wet-by-sealskin-impact-swingdeur-met-zijwand-1000x1000mm-chroom/zilver-hoogglans-8mm-helder-veiligheidsglas. /5376118. Er hoeft geen oud materiaal verwijderd te worden. Betreft een nieuwbouwwoning. De deuren worden direct op de vloer geplaatst.

Toilet verbouwen

We willen graag het tegelwerk in de toiletruimte laten doen, ook willen we ons staande toilet laten vervangen voor een hangend toilet.

Badkamer verplaatsen en installeren

Ik ontvang graag een all-in offerte voor het slopen van de huidige badkamer en het opbouwen van een nieuwe badkamer in een andere ruimte van 3 x 4.2 meter groot. In de nieuwe ruimte zal het leidingwerk en de afvoer doorgetrokken moeten worden en het enkel glas van het bestaande raam moeten worden vervangen voor dubbel glas. De nieuwe badkamer wil ik laten voorzien van een groot ligbad, inloopdouche, zwevend toilet, dubbele wastafel en vloerverwarming. Het tegelwerk wil ik laten doorlopen tot aan het plafond. Een budget wil ik nog niet aangeven, ik zet mijn aanvraag ook bij andere partijen uit zodat ik een vergelijking in het aanbod kan maken.

Corsica douchecabine monteren

Ik wil graag een douchecabine "Corsica" van 90 bij 90 cm laten plaatsen.

Vervangen van de douchekraan

Douchekraan dient vervangen te worden. Nieuwe kraan is aanwezig.

Badkamer verbouwen

Bestaande badkamer verbouwen. Afmetingen ongeveer 3 x 2 meter, Hoogte 2.80 meter Maten zijn bij benadering, precieze maten moeten nog gemeten worden. Wensen: inloop douche met glaswand, toilet en dubbele wasbak (of 1 wasbak met twee kranen). Alle aansluitingen zitten nu aan 1 zijde. De aanvraag is voor onze nieuwe woning waarvoor wij eind juli de sleutel krijgen. Nog niet alle informatie is voorhanden, dus als bedrijven kunnen specificeren welke informatie zij nodig hebben en ons dit per mail laten weten, kunnen wij deze informatie opvragen/uitzoeken.

Lekkage bij de douchecabine verhelpen

In mijn badkamer heb ik een douchecabine. De douche lekt en dat moet gemaakt worden. Alles is betegeld. Het lek kan bij het putje zitten of ergens in een leiding. Graag een expert die de lekkage kan opsporen en verhelpen.

Kitranden vervangen in de douche / badcel

We zijn op zoek naar iemand die onze douche kan kitten, de kitranden vervangen. Oude eruit halen en nieuwe kit plaatsen. Randen en wanden van douchecabine. Ook langs een deur. Lengte in meters lastig in te schatten, ongeveer 4 meter???

Badkamer plaatsen

Badkamer plaatsen. Ik koop zelf de materialen. Oude badkamer is leeg/ gesloopt. Nu lege badkamer. Ik wil graag: nieuw tegelwerk op wanden en vloer, plaatsen van inloopdouche en hangend toilet, badkamermeubel, verlichteing e.d. Watertoevoer moet verlegd worden. Afmeting van de badkamer is 2 bij 3 meter.

Badkamer plaatsen

Badkamer plaatsen. Ik koop zelf de materialen. oude badkamer is leeg/ gesloopt. nu lege badkamer. ik wil graag: tegelwerk, plaatsen van inloopdouche en hangendtoilet, badkamermeubel, verlichteing e.d. watertoevoer moet verlegd. Afmeting van de badkamer is 2 bij 3 meter.

Badkamer renoveren en dakraam

Badkamer verbouwen. Afmeting van de badkamer is 2,5 bij 2 meter ongeveer. Nieuwe tegels op de wanden en vloer. Leidingen moeten verlegd worden. Plaatsen hangtoilet, wastafel, thermostaatkraan, inloopdouche (glazen wand) en een radiator. Tegels en sanitair hebben we al gekocht. Gaat dus om het slopen van de bestaande badkamer en het plaatsen van de nieuwe badkamer. Tevens een dakraam plaatsen op de overloop.

Het plaatsen van een ligbad en de ombouw

Ik heb een badkamer waar in ik een ligbad wil plaatsen met een ombouw en de betegeling.

Ligbad en ombouw plaatsen

Ik wil graag een bad en een ombouw plaatsen in mijn badkamer. Ik ga het bad donderdag halen. Leiding zit al in de buurt, er is nu een douche en afvoerputje.

Badkamer vernieuwen

Badkamer van ongeveer 4x2.60m vernieuwen. Wand tot aan plafond en vloer tegelen, plaatsen ligbad, nisdouche maken (2 wandjes en drain), inbouwtoilet, leidingwerk en verwarming plaatsen en verlaagd plafond met spotjes aanbrengen. Sanitair en tegels zijn er al.

Nieuwe badkamer

Het installeren van een nieuwe badkamer. Afmetingen 2,04 x 2,04 meter. -installeren inloopdouche zonder douchebak -tegelen van vloer en wand Daarnaast moet de oude badkamer gesloopt worden, dient er een nieuwe radiator geplaatst te worden en ook een nieuwe wasbak. Afhankelijk van de offerte zijn dit ook klussen die ik zelf kan oppakken. Bij voorkeur ontvang ik daarom een offerte die is onderverdeeld in deze diverse categorieën. Het tegelwerk en het waterdicht installeren van de inloopdouche wil ik sowieso door een expert laten doen. Het materiaal moet overigens nog besteld worden, dat doen we zelf. Starten met uitvoering medio oktober.

Vervanging toilet

In de badcel wil ik een nieuw toilet laten plaatsen. Materiaal heb ik al in huis. Oude pot verwijderen en nieuwe toilet plaatsen.

Vernieuwen van de badkamer

Vernieuwen van de badkamer van 2 meter bij 3 meter. Grotendeels ligt het leidingwerk op de juiste plaats. Betegelen vloer en wanden. Slopen huidige badkamer. Plaatsen van het sanitair: inloopdouche, zwevend toilet en een wastafel. Eventueel ook een bad plaatsen. Wij hebben al het materiaal al en mijn man wil wellicht ook wat meewerken.

Nieuwe badkamer maken

Vernieuwen badkamer 2x2m. Verwijderen van toiletpot, wasbak, toiletkast en douchekraan en de leidingen. Het plaatsen van nieuwe in te frezen leidingen t.b.v.douchekraan, toiletpot en wasbak. Verwijderen losse tegels en muur egaliseren. Afvoerleiding naar douchegedeelte en nieuwe doucheput plaatsen. Radiator verwijderen en de vulkraan verplaatsen naar 2e verdieping, plaatsen design radiator. Vloertegels leggen op afschot naar douche. De wanden betegelen. Terugplaatsen van toiletpot, toiletkast, wasbak en aansluiten. Nieuwe radiator ophangen en aansluiten en de douchecabine plaatsen. Aansluiten van toiletkast aan electra en schakelaar van het licht lager plaatsen. Leveren van de benodigde leidingen, kit, lijm, specie.

Renovatie badkamer

Verwijderen van toiletpot, wasbak,toiletkast en douchekraan en de leidingen. Het plaatsen van nieuwe intefresen leidingen t.b.v.douchekraan, toiletpot en wasbak. Verwijderen van losse tegels en muur egaliseren. Afvoerleiding naar douchegedeelte en nieuwe doucheput plaatsen. Radiator verwarming verwijderen en de vulkraan verplaatsen naar 2e verdieping, nieuw plaatsen design radiator. Vloertegels leggen onderafschot naar douchegedeelte en later afkitten.De wanden betegelen en later afkitten.Terug plaatsen van toiletpot, toiletkast, wasbak en aansluiten op het leidingnetwerk. Nieuwe radiator ophangen en aansluiten evenals de douchecabine plaatsen en afkitten. Aansluiten van toiletkast aan electra en schakelaar van het licht lager plaatsen

WC vernieuwen

Ophangen zwevend toilet en tegelzetten van de WC. Toilet en tegels ook leveren.