Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor douchecabine en wastafel vervangen in badkamer:

Douchecabine en wastafel vervangen in badkamer

Ik wil de douchecabine laten vervangen. De douchebak blijft zitten. Ook wil ik de wastafel laten vervangen voor een wastafelmeubel. (Een enkele wastafel met een kastje eronder.) Er lopen wat leidingen dus er zal in gezaagd moeten worden om het passend tegen de muur te krijgen.De materialen in overleg, inclusief afvoeren van oude materialen.
Onze klant uit IJmuiden (Noord-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor douchecabine en wastafel vervangen in badkamer uit heel Nederland:

Badkamer veranderen

Ik wil de badkamer veranderen. De afmeting is 1.70 bij 2 meter. Nu staat er een douchecabine met een wastafel. Alles is betegeld. We willen een inloopdouche en een kleinere wastafel. Er moet tot aan het plafond betegeld worden tenzij het kan blijven zitten. Het plafond is 2.50 meter hoog.

Badkamer laten verbouwen

Ik wil graag een badkamer laten betegelen, zowel de wanden als de vloer. 22 m2 wandtegels en 6 m2 vloertegels. De oude wandtegels moeten weggehaald worden zodat nieuwe geplaatst kunnen worden. Vloertegels worden geplaatst op granietvloer. Vloer en wand tegels al in bezit. De afmeting van de nieuwe vloertegels zijn 80 bij 80 en de nieuwe wandtegels 30 bij 60. Ook moet er een douchecabine, douchekraan, wastafel, onderbouwkast, kolomkast, spiegel en wastafelkraan geïnstalleerd worden. En er moet een inbouwreservoir set hangtoilet geplaatst worden. Benodigde klusmateriaal niet in bezit, omdat ik niet weet wat er precies nodig is. Graag hoor ik hoeveel dit ongeveer gaat kosten.

Wastafel en douchecabine installeren

Ik heb een douchecabine besteld (90 x 90 cm) die op de vloer geïnstalleerd moet worden. Ook heb ik een wasbak (60 cm breed) met onderkast en spiegel erboven besteld, die ook geïnstalleerd moeten worden. Oude wastafel tevens verwijderen. Vandaag besteld, levertijd is tien dagen. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Badkamer renoveren

Ik wil mijn (kleine) doucheruimte verbouwen tot een complete badkamer. Toilet, bad, wastafel en douchecabine. De lengte van de ruimte 230,00 cm en breedte 160,00 cm. Er is nog geen afvoer voor het toilet en dit zal ook gerealiseerd moeten worden. In overleg kan worden gekozen voor passende artikelen dit in verband met de beperkte ruimte. Module, kleur en leveranciers zijn al gekozen. De leidingen zullen verplaatst moeten worden. De vloer en de wanden moeten opnieuw betegeld worden. Graag ontvang ik een offerte.

Renoveren van de badkamer

Betreft het renoveren van de badkamer. De indeling van de de badkamer blijft het zelfde, leidingwerk zit dus op de juiste plek. Het toilet, douchebak (met wand) en badkamermeubel moet worden vervangen. De nieuwe gesloten douchecabine (incl. kraan en douchebak) van 85 bij 85cm plaatsen. Badkamermeubel is 60cm breed, bestaat uit een wastafel, onderkast, spiegel en kolomkast. Op de vloer van 3 vierkante meter moeten nieuwe tegels worden geplaatst (20x20cm), ook op de wanden (16m2) nieuwe tegels (20x30cm) plaatsen. Het betegelen kan over de bestaande tegels. Tevens afval afvoeren. Graag ontvang ik een offerte.

Badkamer laten plaatsen

Ik wil een badkamer laten plaatsen van 211 cm x 218 cm. Het is een badkamer in een nieuwbouwhuis. Ik wil graag een douchecabine, wastafel (met kast en spiegel) en toilet. In de badkamer hebben wel al vloerverwarming leggen. Er moet eventueel geen leidingwerk verricht worden maar er moet wel betegeld worden. Het liefst wil ik het tot aan het plafond betegeld hebben. De badkamer is ongeveer 2,60 meter hoog. Ik wil graag grotere tegels hebben.

Eenvoudige badkamer verbouwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen in mijn appartement uit 1968. De afmeting van de badkamer is circa 2,10 bij 1,70 meter. De oude tegels en sanitair moeten worden verwijderd en afgevoerd. De indeling van de nieuwe badkamer blijft hetzelfde. Er zal een douchecabine en wastafel geplaatst moeten worden en de wanden en vloer betegeld.

Nieuwe badkamer plaatsen

Wij willen een nieuwe badkamer. De oude badkamer dient te worden verwijderd en afgevoerd. De indeling van de ruimte blijft redelijk gelijk alleen het toilet zal 1.50 meter opgeschoven moeten worden. De vloer en de wanden moeten worden betegeld. Hierna zal er een douchecabine, ligbad, wastafel en toilet geïnstalleerd moeten worden. De ruimte is 3 bij 2 meter.

Badkamer helemaal renoveren

Afmeting badkamer 2.50 x 1.70 meter. Bad verwijderen, houten wanden verwijderen, muurtje tussen douche en toilet verwijderen en daarna afvoeren. Daarnaast nieuwe douchecabine, zwevend toilet en wastafel plaatsen. Nieuwe tegelvloer en betegelde wanden. De douche is is nu 2 cm lager dan de rest van de vloer, deze zal eventueel geëgaliseerd moeten worden. Graag ook het leveren van sanitair.

Wastafel en douchecabine monteren

Ik wil graag een douchecabine en een wastafel in de badkamer laten monteren. De artikelen bestel ik en laats ik thuis afleveren.

Partners

Partners van Casius