Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Huizen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Huizen heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Huizen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Huizen of directe omgeving.

978 klanten uit Huizen bevelen een bij Casius in Huizen aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Huizen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: twee badkamers installeren, douche en toilet plaatsen, badkamer en toilet vernieuwen, badkamer en WC installeren en betegelen, badkamer verbouwen, badkamer in nieuwbouwwoning, badkamer verbouwen, badkamer renoveren, badkamer verbouwen, kleine badkamer renoveren, badkamer verbouwen, verbouwing badkamer, badkamer opknappen, leiding- en aansluitingswerk nieuwe badkamer, build new toilet with shower on attic floor en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Huizen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Huizen:

Glazen douchewand en deur op de tegelvloer plaatsen

Badkamer is gerenoveerd en op de tegelvloer willen we een glazen wand en een glazendeur laten plaatsen op de tegelvloer + afkitten. Wand en deur zijn al in ons bezit.De badkamer is klaar voor montage.

Complete badkamer realiseren

Wil willen graag onze hele badkamer renoveren. Het betreft een badkamer van circa 5 m2. We willen geen bad, maar wel een douche met een wand van glas.

Pot van de WC vervangen

Ik wil graag de oude wc pot en spoelbak vervangen. Ik woon in een oude woning. Het betreft een kunststof spoelbak, ik wil nu een keramische. Oude toilet mag afgevoerd worden.

Plaatsen van een douchecabine

Ik zou graag mijn douchecabine willen laten plaatsen in mijn badkamer. De douchecabine zelf staat er al in de doos, deze is vierkant, 90 bij 90 cm en met een schuifdeur. Ik heb verder geen materiaal om het af te kitten. De leidingen en de doucheslang en kraan zitten er allemaal aan. Het is echt alleen nog de plaatsing van de douchecabine op de betegelde vloer. Graag ontvang ik een offerte.

Zwevend toilet met tegelwerk plaatsen

Ik wil het toilet laten renoveren. Het toilet is 90 bij 120 cm. Het tegelwerk moet eraf, er dient een zwevend toilet geplaatst te worden. Er zit nu een staand toilet met een achterdoorvoer dus moet er leidingwerk verricht worden. De waterleiding van het fonteintje dient erna gefreesd te worden. De vloer en wanden dienen betegeld te worden.

Complete badkamer vernieuwen

De badkamer is 2.42 bij 2.10 meter groot met een schuin dak. Het oude sanitair en tegels dienen te worden verwijderd en afgevoerd. De indeling blijft redelijk gelijk, het ligbad zal vervangen worden door een inloopdouche. Verder moet er een wastafel en radiator geplaatst worden en wil ik ladekasten onder het knieschot laten maken. De wanden en vloer moeten worden betegeld en de schuine wand gestuukt.

Badkamer vernieuwen

Afmetingen badkamer 2 bij 3 meter. Douche toilet bad wastafelmeubel

Badkamer helemaal vernieuwen

Opdracht met betrekking tot de badkamer: Plaatsen van een nieuwe inloopdouche. Zetten van nieuwe tegels op de vloer en wanden. Plaatsen van een nieuw handtoilet, nieuw opbergmeubel en ophangen van een spiegel.

Badkamer verbouwen en eventueel uitbouwen

Ik wil mijn badkamer laten verbouwen. Deze is ongeveer 2 bij 3 meter. Wellicht zou deze ook nog uitgebouwd kunnen worden. Ik zou graag willen weten wat de mogelijkheden zijn. Er kan namelijk een muur uit en naar achteren geplaatst worden zodat deze groter wordt. Alles moet gedaan worden. Er moet tot aan het plafond betegeld worden of tot 1,80 meter hoog en de rest stuken, er moeten verschillende badkamermeubels in geplaatst worden. Er zit op dit moment een toilet in, maar het is een staand toilet en ik wil een hangend toilet. Waterleidingen moeten vervangen en verplaatst worden. Indien er wordt uitgebreid wil ik in plaats van een douche een bad geplaatst hebben.

Douchecabine installeren

Nieuwe douchecabine installeren inclusief leidingwerk/electra. Tevens fontein in wc aanleggen en water/afvoer/boiler in de bijkeuken installeren.

Toiletruimte renoveren

Hangend in plaats van staand toilet. Nieuw fonteintje en kraan. Nieuwe tegelvloer vloer, ook in de gang. Ik wil het liefst gladde muren, afhankelijk van de kosten, anders toch tegels. Ik heb nog niks van materialen aangeschaft. Inclusief voorwerk.

Leidingen in de badkamer vervangen vanwege lekkage

Wij hebben lekkage achter de tegels en waarschijnlijk onder de grond. Er komt een aannemer om de tegels te verwijderen en de vraag is wat kost het om in het ergste geval de leidingen en afvoeren te vernieuwen en wat kost het om alleen de lekkage op te lossen (dus de stukjes vervangen waar het eventueel lekt). De badkamer is 2.60 x 1.90 meter.

Toiletruimte renoveren

Ik wil onze toiletruimte laten renoveren. Het tegelwerk moet worden verwijderd en de toiletpot en het fonteintje. Er is nu een waterleiding die over de wand loopt en die wil ik laten wegwerken. Er moet een nieuw inbouwtoilet en fonteintje worden geplaatst. Verder wil ik de wanden laten betegelen met tegels van 30 x 60 cm en de vloer en de wand van de inbouwunit met tegels van 60 x 60 cm. Bovenop de inbouwunit komen mozaïektegeltjes. De vloer meet 100 x 127 cm. Er zijn 2 wanden van 250 x 127 cm en 2 wanden van 250 x 100 cm. Ik stel uw bezoek op prijs. U kunt de klus hier dan even beoordelen en mij adviseren. Ik ontvang graag uw gedetailleerde offerte. De materialen zijn inmiddels door mij besteld bij Brugman.

Douchebak en wand vervangen

Ik wil graag een oude douchebak en wand laten verwijderen en nieuwe douchebak en wand laten plaatsen. De ruimte is makkelijk toegankelijk.

Renovatie van de badkamer

De badkamer is 5 m2 groot. Het sanitair en de tegels dienen te worden verwijderd. Op de plek waar nu een hoekbad zit dient een inloopdouche met tegelafvoer en thermostaatkraan te komen. Verder zullen de wanden en de vloer betegeld moeten worden en zal er een nieuw badmeubel en toilet geplaatst moeten worden.

Douchewand en deur plaatsen

Plaatsen douchewand en deur van Sealskin op douchebak

Nieuwe badkamer laten monteren

Ik wil de badkamer graag laten verbouwen met een nieuw bad, een toilet en een badkamermeubel. De afmeting van de badkamer is 2.20 x 2.20 meter. Ook wil ik graag diverse leidingen omleggen, een koof verplaatsten en betegelen. Ik heb een plattegrond en omschrijving van de werkzaamheden, deze zou ik u kunnen overhandigen. Ik ben op zoek naar iemand die dit goed en vakkundig kan uitvoeren. Ik hoor graag van u!

WC aanpassen

Wij hebben een hangend toilet in onze toiletruimte op de begane grond, dat wij willen laten aanpassen. Er is onvoldoende ruimte en we willen daarom een verhoogde en verkorte toiletpot laten ophangen. Als dit niet de gewenste ruimte oplevert, moet er een ander inbouwreservoir worden geplaatst met nieuwe tegels. We laten de klus hier graag door u beoordelen en ontvangen daarbij uw advies en een prijsopgave.

Douchecabine vervangen

Het gaat om het vervangen van een al staande douchecabine. Een cabine van 90 x 90 cm die op de grond staat. De oude verwijderen en de nieuwe plaatsen. De douchecabine zal ik bij Praxis kopen. Wat zou dat kosten? Graag uw prijsopgave per mail.

Repareren van een douchedeur

Mijn glazen douchedeur sluit niet meer in de cabine, de draaideur is wel gemonteerd maar niet goed afgehangen en ik wil dit graag laten herstellen. De deur staat nu open en kan niet dicht. Betreft een glazendeur van ongeveer 1 meter bij 2 meter, met onder en boven een bevestiging op de wand. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Hoekmodel douchewand plaatsen

Benieuwd naar offerte plaatsen douche wand. Lukt me niet alleen

Douchecabine plaatsen op douchebak

Ik wil graag mijn huidige douchecabine vervangen voor een nieuwe douchecabine. De nieuwe cabine kan geplaatst worden op de bestaande douchebak.

Douchecabine laten vervangen

Ik wil de huidige douchecabine, douchebak en doucheset laten vernieuwen. Zelf zullen wij zorgen voor het nieuwe materiaal (douchecabine, douchebak, 90 x 90 cm en doucheset) deze dienen enkel geïnstalleerd te worden, waarbij uiteraard rekening gehouden dient te worden met het verwijderen van het oude materiaal.

Vierkante douchecabine plaatsen

Ik zou graag willen weten wat het gaat kosten om een douchecabine (vierkant)te plaatsen.

Douchecabine en plafondventilator monteren

Graag wil ik weten wat het plaatsen van een douchecabine kost met bak. Er staat nu een douchecabine met bak die zou dan eerst verwijderd moeten worden. Wat kost een plafondventilator ophangen.