Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Huizen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Huizen heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Huizen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Huizen of directe omgeving.

942 klanten uit Huizen bevelen een bij Casius in Huizen aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Huizen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: badkamer en toiletten installeren in nieuwbouw, badkamer en twee toiletten renoveren, complete toilet en badkamer nieuw bouwen, badkamer en aparte WC verbouwen, badkamer vervangen, nieuwe badkamer aanleggen, bathroom- and toiletrenovation, badkamer boven en toilet beneden renoveren, badkamer vernieuwen, badkamer en toilet aanleggen, installeren van complete badkamer en toilet, badkamer bouwen in de slaapkamer, badkamer renoveren, badkamer en toilet renoveren, badkamer en toiletruimte opknappen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Huizen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Huizen:

Complete badkamer vernieuwen

De badkamer is 2.42 bij 2.10 meter groot met een schuin dak. Het oude sanitair en tegels dienen te worden verwijderd en afgevoerd. De indeling blijft redelijk gelijk, het ligbad zal vervangen worden door een inloopdouche. Verder moet er een wastafel en radiator geplaatst worden en wil ik ladekasten onder het knieschot laten maken. De wanden en vloer moeten worden betegeld en de schuine wand gestuukt.

Badkamer vernieuwen

Afmetingen badkamer 2 bij 3 meter. Douche toilet bad wastafelmeubel

Badkamer helemaal vernieuwen

Opdracht met betrekking tot de badkamer: Plaatsen van een nieuwe inloopdouche. Zetten van nieuwe tegels op de vloer en wanden. Plaatsen van een nieuw handtoilet, nieuw opbergmeubel en ophangen van een spiegel.

Badkamer verbouwen en eventueel uitbouwen

Ik wil mijn badkamer laten verbouwen. Deze is ongeveer 2 bij 3 meter. Wellicht zou deze ook nog uitgebouwd kunnen worden. Ik zou graag willen weten wat de mogelijkheden zijn. Er kan namelijk een muur uit en naar achteren geplaatst worden zodat deze groter wordt. Alles moet gedaan worden. Er moet tot aan het plafond betegeld worden of tot 1,80 meter hoog en de rest stuken, er moeten verschillende badkamermeubels in geplaatst worden. Er zit op dit moment een toilet in, maar het is een staand toilet en ik wil een hangend toilet. Waterleidingen moeten vervangen en verplaatst worden. Indien er wordt uitgebreid wil ik in plaats van een douche een bad geplaatst hebben.

Douchecabine installeren

Nieuwe douchecabine installeren inclusief leidingwerk/electra. Tevens fontein in wc aanleggen en water/afvoer/boiler in de bijkeuken installeren.

Toiletruimte renoveren

Hangend in plaats van staand toilet. Nieuw fonteintje en kraan. Nieuwe tegelvloer vloer, ook in de gang. Ik wil het liefst gladde muren, afhankelijk van de kosten, anders toch tegels. Ik heb nog niks van materialen aangeschaft. Inclusief voorwerk.

Leidingen in de badkamer vervangen vanwege lekkage

Wij hebben lekkage achter de tegels en waarschijnlijk onder de grond. Er komt een aannemer om de tegels te verwijderen en de vraag is wat kost het om in het ergste geval de leidingen en afvoeren te vernieuwen en wat kost het om alleen de lekkage op te lossen (dus de stukjes vervangen waar het eventueel lekt). De badkamer is 2.60 x 1.90 meter.

Toiletruimte renoveren

Ik wil onze toiletruimte laten renoveren. Het tegelwerk moet worden verwijderd en de toiletpot en het fonteintje. Er is nu een waterleiding die over de wand loopt en die wil ik laten wegwerken. Er moet een nieuw inbouwtoilet en fonteintje worden geplaatst. Verder wil ik de wanden laten betegelen met tegels van 30 x 60 cm en de vloer en de wand van de inbouwunit met tegels van 60 x 60 cm. Bovenop de inbouwunit komen mozaïektegeltjes. De vloer meet 100 x 127 cm. Er zijn 2 wanden van 250 x 127 cm en 2 wanden van 250 x 100 cm. Ik stel uw bezoek op prijs. U kunt de klus hier dan even beoordelen en mij adviseren. Ik ontvang graag uw gedetailleerde offerte. De materialen zijn inmiddels door mij besteld bij Brugman.

Douchebak en wand vervangen

Ik wil graag een oude douchebak en wand laten verwijderen en nieuwe douchebak en wand laten plaatsen. De ruimte is makkelijk toegankelijk.

Renovatie van de badkamer

De badkamer is 5 m2 groot. Het sanitair en de tegels dienen te worden verwijderd. Op de plek waar nu een hoekbad zit dient een inloopdouche met tegelafvoer en thermostaatkraan te komen. Verder zullen de wanden en de vloer betegeld moeten worden en zal er een nieuw badmeubel en toilet geplaatst moeten worden.

Douchewand en deur plaatsen

Plaatsen douchewand en deur van Sealskin op douchebak

Nieuwe badkamer laten monteren

Ik wil de badkamer graag laten verbouwen met een nieuw bad, een toilet en een badkamermeubel. De afmeting van de badkamer is 2.20 x 2.20 meter. Ook wil ik graag diverse leidingen omleggen, een koof verplaatsten en betegelen. Ik heb een plattegrond en omschrijving van de werkzaamheden, deze zou ik u kunnen overhandigen. Ik ben op zoek naar iemand die dit goed en vakkundig kan uitvoeren. Ik hoor graag van u!

WC aanpassen

Wij hebben een hangend toilet in onze toiletruimte op de begane grond, dat wij willen laten aanpassen. Er is onvoldoende ruimte en we willen daarom een verhoogde en verkorte toiletpot laten ophangen. Als dit niet de gewenste ruimte oplevert, moet er een ander inbouwreservoir worden geplaatst met nieuwe tegels. We laten de klus hier graag door u beoordelen en ontvangen daarbij uw advies en een prijsopgave.

Douchecabine vervangen

Het gaat om het vervangen van een al staande douchecabine. Een cabine van 90 x 90 cm die op de grond staat. De oude verwijderen en de nieuwe plaatsen. De douchecabine zal ik bij Praxis kopen. Wat zou dat kosten? Graag uw prijsopgave per mail.

Afstellen douchedeur

De douchedeur van douchecabine gaat niet meer dicht, is verzakt. Moet opnieuw worden afgesteld. Ik wil graag een klusjesman uit Huizen.

Repareren van een douchedeur

Mijn glazen douchedeur sluit niet meer in de cabine, de draaideur is wel gemonteerd maar niet goed afgehangen en ik wil dit graag laten herstellen. De deur staat nu open en kan niet dicht. Betreft een glazendeur van ongeveer 1 meter bij 2 meter, met onder en boven een bevestiging op de wand. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Hoekmodel douchewand plaatsen

Benieuwd naar offerte plaatsen douche wand. Lukt me niet alleen

Douchecabine plaatsen op douchebak

Ik wil graag mijn huidige douchecabine vervangen voor een nieuwe douchecabine. De nieuwe cabine kan geplaatst worden op de bestaande douchebak.

Douchecabine laten vervangen

Ik wil de huidige douchecabine, douchebak en doucheset laten vernieuwen. Zelf zullen wij zorgen voor het nieuwe materiaal (douchecabine, douchebak, 90 x 90 cm en doucheset) deze dienen enkel geïnstalleerd te worden, waarbij uiteraard rekening gehouden dient te worden met het verwijderen van het oude materiaal.

Vierkante douchecabine plaatsen

Ik zou graag willen weten wat het gaat kosten om een douchecabine (vierkant)te plaatsen.

Douchecabine en plafondventilator monteren

Graag wil ik weten wat het plaatsen van een douchecabine kost met bak. Er staat nu een douchecabine met bak die zou dan eerst verwijderd moeten worden. Wat kost een plafondventilator ophangen.

Badkamer renoveren

Wij willen binnenkort onze badkamer laten verbouwen. Het gaat om een badkamer van 252 x 250 x 250 cm. We willen hier ter plaatse overleggen of het tegelwerk moet worden verwijderd of dat er overheen betegeld kan worden. Het sanitair moet worden verwijderd en afgevoerd. We hebben nu een staand toilet met achteraansluiting. We willen een zwevend toilet. De oude radiator heeft een aanvoerleiding in de vloer. We willen er een designradiator laten plaatsen met de leidingen in de muur weggewerkt. Er moet ook een badkamermeubel worden geplaatst. Wij willen zelf alle materialen inkopen bij Praxis. Alle werkzaamheden willen wij uit handen geven en daarvoor ontvangen wij graag een offerte.

Staand toilet met wandreservoir vervangen

Ik heb een staand toilet met laag hangend wandreservoir. Deze is kapot en wil ik laten vervangen door een soortgelijk reservoir en een nieuwe toiletpot. Graag ontvang ik hiervoor een offerte.

Second opinion voor de badkamer

Ik wil graag een second opinion voor onze badkamer welke verbouwd is. Naar onze mening is dit niet goed gedaan en we zijn maar steeds bezig met de aannemer om het aangepast te krijgen maar dat gaat nogal moeizaam. Het tegelwerk en voegwerk is erg slecht en de afzuiging laat te wensen over. We willen graag weten wat het kost om dit te herstellen zodat we hiermee naar de rechter kunnen.

Aquavive Java douchecabine installeren en monteren

Ik wil graag gebruik maken van jullie aanbieding in de folder: Aquavive douchecabine Java van 90x90x190 cm. Of deze zo op de tegelvloer monteren of toch met douchebak? Ik weet niet of dit nodig is. Graag in overleg. De douchecabine moet in een hoek onder het schuine dak geplaatst worden. Wat kost het om de douchecabine met en zonder douchebak te monteren?