Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Hoorn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Hoorn heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Hoorn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Hoorn of directe omgeving.

662 klanten uit Hoorn bevelen een bij Casius in Hoorn aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Hoorn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: plaatsen 2 badkamers, badkamer renovatie, verbouwing badkamer, badkamer verbouwen, badkamer renovatie, badkamer Renovatie, verbouwen badkamer, badkamer en toilet renoveren/verbouwen, nieuwe badkamer, badkamer verbouwen, renovatie van badkamer, compleet badkamer vernieuwen, slaapkamer in badkamer veranderen, badkamer renoveren, badkamer verbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Hoorn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Hoorn:

Douchehoek vervangen

Ik wil graag mijn douchehoek vervangen. Afvoeren van het oude materiaal doe ik zelf.

Badkamer voeg en metselwerk herstellen, handdouche repareren, afvoer

Er is een lekkage vanuit de badkamer, ik vermoed door voegen en kitranden die niet meer voldoen. Afvoer geef met enige regelmaat putlucht. De gecombineerde kraan in het bad zit vast richting watertoevoer handdouche. Ik wil iemand die dit komt inspecteren en oplossen.

Badkamer renovatie

Bestaande badkamer renoveren, bad eruit, schuine wand wordt kapel (niet in deze offerte meenemen) Inloop douche realiseren op huidige plek douche, Douchewand optrekken van beton cire met nisjes. WC vervangen voor hangtoilet en plaatsen wastafelmeubel aan wand B ( zie afmetingen tekening ) betegeling indien mogelijk over de oude tegels, anders slopen en opnieuw aan brengen. Plafond met spotjes. Waarschijnlijk is afspraak voor een meer precieze prijsopgave nodig , plus doornemen van details.

Badkamer renoveren

Ik ben op zoek naar iemand die een badkamer renovatie voor mij kan doen. De badkuip en douchebak moeten eruit, tegels verwijderen, nieuwe gisplaten, en opnieuw betegelen. Er moeten ook nieuwe kasten en badkamer meubels geplaatst worden, en er moet een inloop douche gemaakt worden. Hoogte van badkamer is ongeveer 2. 40 m

Wc vervangen

Het betreft een duoblok toilet die ik bij Praxis ga kopen. Ik wil graag dat een vakman langskomt om te kijken hoe waar de afvoer zit en dergelijke zodat ik wel de goeie toilet koop.

Oude douchecabine demonteren, afvoeren en vervangen voor nieuwe

Demontage en afvoeren van de oude douchecabine en installatie van een nieuwe, Douchecabine Aurlane.

Lekkende douchecabine repareren

Het lekt onder de bak. Ik heb een ronde douche, je kan er niet bij, de deuren moeten er uit dan de bak lichten of hij gaat stuk. Dan een nieuwe bak eronder. Er moet ook een nieuwe douchekop komen.

Douchekraan vervangen

Mijn huidige douchekraan is stuk. Ik krijg alleen maar koud water. De kraan was van de Gamma. Het vervangen van de knop voor warm en koud hielp niet, dus heb ik een nieuwe gekocht; nu van Grohe. Die zou ik graag geplaatst hebben.

Montage van een nieuwe douchecabine

Ik wil een douchecabine laten monteren.

Montage van een douchecabine

Ik wil douuchcabine montagen

Douchebak vervangen

Ik wil graag de douchebak vervangen. Ik stuur als bijlage een foto, de douchecabine zal ik zelf verwijderen dus alleen het vervangen van de douchebak en afwerking. Verder als het mogelijk is wil ik onderaan een kleine opening hebben om af en toe te kunnen kijken i.v.m. lekkage of alles goed zit. Maar nu kan ik dat echt niet zien. Oude douchebak kan ik zelf afvoeren.

Badkamer en toiletrenovatie

Ik wil een staand toilet vervangen door een wandcloset en het toilet opnieuw laten betegelen. (7 m2, wandtegels en 2 m2 vloertegels). Daarnaast wil ik in de badkamer een normaal ligbad vervangen door een Whirlpoolbad en een badmeubel installeren met 2 kranen en ook het nodige tegelwerk (25 m2 wandtegels en 5 m2 vloertegels).

Plaatsen van een kwartronde douchecabine

Wij zoeken een vakman die tijd heeft om vóór 7 december in onze badkamer een nieuwe douchecabine te plaatsen. Het gaat om een kwartrond model dat op de bestaande bak moet worden geplaatst. Wij bestellen de nieuwe cabine bij Gamma en we zullen er voor zorgen dat de oude cabine al verwijderd is. We ontvangen graag uw offerte.

Douchecabine vervangen

Ik wil een oude douchecabine laten weghalen en een nieuwe laten installeren. Op een opstaande rand zit een douchebak van 80 x 80 cm. Daarop moet de cabine geplaatst worden. De nieuwe douchecabine is al in huis.

Badkamer volledig vernieuwen

Wij willen de oude badkamer van 250 x 200 cm in onze woning gaan vernieuwen. We willen al het tegelwerk nieuw. Verder willen we het staande toilet laten vervangen door een inbouwtoilet en het bad laten verwijderen. Er moeten dan 2 wandjes worden gemaakt, zodat er een inbouwdouche ontstaat. Ook willen we een nieuw plafond met een goed afzuigsysteem. Verder moet er een wastafelmeubel worden geplaatst, een nieuwe radiator en een douchedeur. We zullen genoemde materialen zelf bestellen. We zoeken een vakman die de hele klus kan uitvoeren, zowel het slopen als het betegelen en plaatsen van al het sanitair. We willen een afspraak maken om de klus hier te bespreken. Daarna ontvangen wij graag uw offerte.

Meerdere badkamers renoveren

Ik heb een woning met een aantal huurappartementen waarvan 2 verouderde badkamers hebben die ik wil laten renoveren van ongeveer 5 m2. Muurtegels, wastafel en wc mogen blijven maar nieuwe vloertegels en douche cabines zijn nodig. Er is ook een derde badkamer met een douche (geen cabine maar betegelde hok met een douchedeur) waar water uit de douche lekt wat voor waterschade zorgt bij de houten vloer net buiten de badkamer. Ik wil deze douche volledig laten renoveren met eventuele mechanische ventilatie direct naar buiten toe via de buitenmuur in de wc. Renoveren van de lekkende douche wil ik het liefste deze maand nog geregeld hebben en die andere 2 badkamer ergens in oktober/november.

Badkamermeubel monteren

Ik wil graag badkamermeubel monteren. Er hoeft niets gedemonteerd te worden. Het gaat om een enkel wastafel met spiegel (zonder elektra). Er hoeft geen leidingwerk aangepast worden. Het meubel is 60 x 70 x 40 cm.

Douchecabine monteren

Ik wil een douchecabine aanschaffen Bruynzeel Lino douchecabine kwartrond chroom 90 x 195 cm en deze laten plaatsen op bestaande douchebak. Alles moet ook gekit worden. Een nieuwe spoelbak op de wc beneden monteren. Ik heb nog geen idee welke het geschiktste is. Gelieve niet te bellen.

Verhoogde toiletpot monteren

Wat kost een toiletpot verwijderen en een nieuwe aanleggen? Met een afvoer in de vloer. Een verhoogde toiletpot. Kunt u de oude pot meenemen? Ik kan de nieuwe pot, die in de aanbieding is, wel bestellen maar niet ophalen. Kunt u dit eventueel voor mij verzorgen? Anders graag een pot mee aanbieden?

Herplaatsen van de douchecabine

Wat kost het om huidige douchecabine kwartrond 90 x 90 cm netjes te demonteren de kapotte douchebak eronder te vervangen. Hierna moeter de wanden er weer netjes op terug worden geplaatst en alles afgekit.

Badkamer verbouwen

Wij willen een nieuwe badkamer, dus nieuw sanitair, nieuwe vloertegels, nieuwe wandtegels, nieuw plafond. De badkamer die we nu hebben is +/- 175 cm (diep) bij +/- 200 cm (breed). Voorzien van een instapdouche, toilet, wastafel en radiator. In de nieuwe badkamer willen we een inloopdouche, verhoogd toilet en een wastafel (een ligbad is niet aan de orde). We willen graag offertes voor twee mogelijkheden: 1) huidige ruimte vernieuwen, alles eruit en vernieuwen, misschien met een andere indeling 2) huidige ruimte vergroten door een stuk van de slaapkamer er naast bij te betrekken. De diepte +/- 175 cm blijft in tact en dan kunnen we tot 300 cm in de breedte. Daarnaast denken we er over om de wc beneden dan ook in de kleuren van de badkamer mee te nemen. Dit heeft voor ons geen prioriteit, maar bij een leuke prijs zijn we over te halen. Dus voor de wc (112 cm x 92 cm) zou het dan gaan om vloertegels, wandtegels (125 cm hoog), verhoogd toilet en een wastafeltje.

Eenvoudige WC in bedrijfspand plaatsen

Graag zou ik in mijn bedrijfspand een simpele toiletruimte laten plaatsen.

Badkamer en toilet opknappen

Graag willen wij de mogelijkheden bespreken voor het opknappen van de badkamer en het toilet. Het toilet is ongeveer 1 bij 1 meter met een staand toilet. Deze willen wij graag vervangen voor een zwevend toilet. Verder zal hier een fonteintje gemonteerd moeten worden en dienen de vloer- en wandtegels worden vervangen. De badkamer is ongeveer 4 bij 2.50 meter groot. Hier zal het ligbad verwijderd moeten worden en het toilet een kwartslag gedraaid. Op de plek van de huidige douche willen wij een inloopdouche laten maken. Verder dienen de vloer- en wandtegels vervangen te worden.

Bruynzeel Vitro douchecabine monteren

Kunt u mij aangeven wat het kost om een Bruynzeel Vitro douchecabine te laten monteren? Het betreft een nieuwbouwwoning van 1 jaar oud. De cabine kan op de vloer geplaatst worden, er hoeft niets verwijderd te worden.

Badkamer verbouwen

Betreft het verbouwen van de badkamer. Huidige sanitair (douche, wc en wastafel) verwijderen, vervolgens nieuwe (kleinere) tegels en sanitair plaatsen. De badkamer is 3 bij 2 meter groot met in een wand van twee meter de deur. De wanden moeten tot aan het plafond betegeld worden. Nieuwe sanitair bestaand uit een inloopdouche (eventueel stoomcabine), wc en één wastafel plaatsen. Eventueel een andere indeling. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.