Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor badkamer verbouwen:

Badkamer verbouwen

Badkamer wil ik graag in zijn geheel laten renoveren. Alles moet er uit en de leidingen moeten waarschijnlijk worden verlegd. Graag de vloer en wanden opnieuw betegelen. De afmetingen van de badkamer zijn 2.5 m2 bij 2 m2. Daarnaast graag nieuwe inloop douche, een nieuwe hangtoilet, en een dubbele wastafel.
Onze klant uit Hoogkarspel (Noord-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor badkamer verbouwen uit heel Nederland:

Badkamer verbouwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen. De afmetingen zijn 2,5 bij 3,5 m. Daarin willen we een douche, bad, toilet en badmeubel. Het is een jaren 30 woning.

badkamer renovatie

Badkamer verbouwen, deze meet 2 bij 2 meter. Oude wand en vloertegels verwijderen en het verwijderen van de toiletpot en radiator. Nieuwe wand en vloertegels aanbrengen. Monteren van een verhoogd toilet, douchewand plaatsen, wastafelmeubel monteren en een handdoekenradiator plaatsen.

Badkamer verbouwen

Het bad is niet goed geplaatst. Op houte balken nu verrot. De muurtjes om het bad moeten worden afgebroken en nieuwe muurtjes met glazen bouwstenen moeten worden gemaakt. Tevens zit achter het muurtje waar de douche aan hangt geen plaat om het te bevestigen. Flexibele waterleiding zit achter het muurtje. Dus met andere woorden moet het bad goed geplaatst worden met nieuwe muurtjes .het muurtje achter het bad moet gestuct worden.

Zolder verbouwing

Graag krijg ik een offerte voor het verbouwen van onze zolder. De ruimte moet opgesplitst worden in 2 kamers waarvan 1 een badkamer zal worden en een een slaapkamer. Tussen beide kamers moet een gang komen waar kastruimte gemaakt wordt. Alle muren moeten gestuct worden en in de badkamer zal een deel van de muren betegelt worden.

Badkamer verbouwen

Het gaat om een badkamer met uiteindelijke afmeting van ongeveer 2x5m. Er moet een inbouw kast bij de badkamer worden betrokken. Dus tussen muurtje slopen en bestaande deur van kast moet dicht. Ook moet er een raam in de achtergevel komen. De bestaande badkamer deur moet worden vervangen door een schuifdeur. Sanitair blijft op de oude plaats. De huidige badkamer moet eruit. En nieuw sanitair erin met vloerverwarming, dimbare spotjes en hangend toilet, inloopdouche bad en dubbele wastafel

Een badkamer in zijn geheel renoveren

Ik zoek een specialist die mijn gehele badkamer van 250 bij 185 cm kan verbouwen. Ik zie graag nieuwe meubels en tegels. Oude verwijderen, nieuwe plaatsen. Ik bespreek graag mijn verschillende mogelijkheden.

Badkamer renovatie

Badkamer verbouwen. Het is de bedoeling dat de oude materialen worden verwijderd en afgevoerd. De klussen zijn daarna het plaatsen van een nieuwe douche cabine en wc en badmeubel. Deze komen weer op de zelfde plek terecht. Daarnaast ook de grond en muur betegelen. De vloer is ongeveer 6m2, hier komen 60 x 60 2.20 m2 aan muren waar 40 x 40 tegels komen.

Verbouwen badkamer en twee WC's

Ik ben op zoek naar een aannemer die mijn badkamer en 2 wc's kan verbouwen. Huidige badkamer bevat een ligbad, douchecabine en 2 separate wastafels. Nieuwe badkamer krijgt een nieuwe tegelvloer en wandtegels. Heeft een inloopdouche, een designradiator en een dubbele wastafel die aan de andere kant van de badkamer dienen te komen. Huidige 2 wc's hebben een staande pot. Deze moeten helemaal betegeld worden en er komen inbouw/hang wc's. Ik heb de badkamer, wc’s en tegels al gekocht. 271 bij 210 = badkamer 90 bij 111 = toilet 90 bij 130 = toilet

Badkamer gedeeltelijk verbouwen

Ik wil de wastafel, de onderkast, mengkraan, hoge kast en spiegelkast vervangen. Het materiaal is besteld bij Sanitairkamer in Nieuwegein en wordt eind mei geleverd. Bovenstaande spullen mogen weggehaald worden en ook afgevoerd worden.

Badkamer gedeeltelijk verbouwen

Graag zouden wij de badkamer gedeeltelijk renoveren en bruikbare zaken laten zitten of hergebruiken. - Douche cabine willen we graag vervangen door inloopdouche - Afhankelijk van de kosten ook wc vervangen door hangend toilet - Tegels vervangen - Lichtknop van trektouwtje naar schakelaar verplaatsen. - Stopcontact maken - Radiator toevoegen en aansluiten - Badkamermeubel en bad kan blijven. - Alle kranen kunnen blijven (kranen van bad, douche en badkamermeubel) Afhankelijk van de kosten ook wc beneden aanpakken in dezelfde stijl (tegels, hangend toilet, kraantje vervangen)