Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor mengkraan monteren in badkamer:

Mengkraan monteren in badkamer

In de douche badkraan termo mengkraan monteren
Onze klant uit Hoofddorp (Noord-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor mengkraan monteren in badkamer uit heel Nederland:

Badmengkraan vervangen

Ik wil een nieuwe mengkraan voor mijn bad laten monteren, kraan is aanwezig. Oude moet ook verwijderd worden. Optioneel is afvoeren.

Nieuwe keukenkraan monteren

Ik wil een mengkraan in de keukenkasten demonteren en een nieuwe plaatsen.

Badkamer renoveren

Badkamer: 300 x 1,10 meter; tegelen tot plafond; Leidingen aanleggen wegwerken; Wastafel plaatsen; Douche en stang monteren; Mengkraan en leidingen; Oude tegels blijven zitten; Lamp monteren; Douchdeur monteren.

Douchebak en douchecabine monteren

Hoge douchebak (14 cm) plaatsen, douchecabine plaatsen en afkitten en een mengkraan monteren. Tevens douchegarnituur ophangen.

Badkamer aanpassingen

Ik wil een aantal zaken laten monteren: - Douchedeur (vouw) in frame, thermostatische douchekraan; - Wastafel met (inbouw) meubel, luxe mengkraan voor de wastafel; - Stortbak voor het toilet. Graag in overleg bepalen welke materialen geschikt zijn.

Mengkraan in de douche monteren

Graag het plaatsen van een douche mengkraan! De oude kraan verwijderen. De nieuwe is al in huis.

Heet waterkraan monteren

Ik wil een heet waterkraan laten monteren (hotto quadro kokend water kraan chroom, graag deze meenemen in de offerte 678,30 op site) en daar heb ik hulp van jullie bij nodig. Tevens de oude mengkraan verwijderen. Daarnaast heb ik problemen met de elektrische aansluiting van de vaatwasser. Ik denk dat het stopcontact niet helemaal goed werkt. Zou handig zijn als dat in een keer gedaan zou kunnen worden. Graag ontvang ik een offerte.

Monteren van een nieuwe mengkraan in de douche

Ik wil een nieuwe mengkraan laten monteren in de douche. Ik wil dit graag zo snel mogelijk gedaan hebben omdat ik nu alleen maar koud water heb. De kraan kan ik zelf kopen.

Mengkraan in de douche laten monteren

Een mengkraan voor de douche monteren

Kranen monteren

Ik wil een wastafel en een douche mengkraan laten vervangen. De nieuwe kranen heb ik in mijn bezit. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Partners

Partners van Casius