Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor mengkraan monteren in badkamer:

Mengkraan monteren in badkamer

In de douche badkraan termo mengkraan monteren
Onze klant uit Hoofddorp (Noord-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor mengkraan monteren in badkamer uit heel Nederland:

Badkamer aanpassingen

Ik wil een aantal zaken laten monteren: - Douchedeur (vouw) in frame, thermostatische douchekraan; - Wastafel met (inbouw) meubel, luxe mengkraan voor de wastafel; - Stortbak voor het toilet. Graag in overleg bepalen welke materialen geschikt zijn.

Mengkraan in de douche monteren

Graag het plaatsen van een douche mengkraan! De oude kraan verwijderen. De nieuwe is al in huis.

Heet waterkraan monteren

Ik wil een heet waterkraan laten monteren (hotto quadro kokend water kraan chroom, graag deze meenemen in de offerte 678,30 op site) en daar heb ik hulp van jullie bij nodig. Tevens de oude mengkraan verwijderen. Daarnaast heb ik problemen met de elektrische aansluiting van de vaatwasser. Ik denk dat het stopcontact niet helemaal goed werkt. Zou handig zijn als dat in een keer gedaan zou kunnen worden. Graag ontvang ik een offerte.

Monteren van een nieuwe mengkraan in de douche

Ik wil een nieuwe mengkraan laten monteren in de douche. Ik wil dit graag zo snel mogelijk gedaan hebben omdat ik nu alleen maar koud water heb. De kraan kan ik zelf kopen.

Mengkraan in de douche laten monteren

Een mengkraan voor de douche monteren

Kranen monteren

Ik wil een wastafel en een douche mengkraan laten vervangen. De nieuwe kranen heb ik in mijn bezit. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Nieuwe keuken mengkraan monteren en oude weghalen

Nieuwe keuken mengkraan monteren en de oude weghalen. Graag vaste prijs per mail.

Kraan monteren

De oude kraan moet worden verwijderd en een nieuwe moet worden geplaatst. Betreft een mengkraan voorop de wastafel. Graag ontvang ik een prijsopgaaf.

Zolderverbouwing

Ik wil mijn zolder verbouwen nadat ik de dakkapellen heb geplaatst. Het plaatsen van tussen muurtjes inclusief schuifdeuren. Verlaagd plafond plaatsen. Het leveren en monteren van een pantry met 1 spoelbak in het midden plus mengkraan. Het plaatsen van deurtjes voor de knieschotten (voorkeur schuifdeurtjes) Het oppervlakte van mijn zolder is ongeveer 40 m2. Plaatsen van wcd 's en licht schakelaar en licht punten.

Kraan van wastafel vervangen

De plaats van werkzaamheden is de badkamer. Het verwijderen van een kraan uit de wastafel en vervolgens het monteren van een nieuwe kraan. Onder de wastafel is een meubel geplaatst. Alle producten zijn nieuw (ook de te verwijderen kraan) volgens de moderne methoden gemonteerd. De te verwijderen kraan is een Grohe Eurosmart mengkraan S-size met waste. De te monteren kraan is een Grohe Start L-size met waste. Grohe geeft aan dat de kraan op eenvoudige wijze met het, wat ze dan noemen, QuickFix-systeem gemonteerd kan worden.

Partners

Partners van Casius