Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor voeg- en kitwerk in de badkamer vervangen:

Voeg- en kitwerk in de badkamer vervangen

In mijn nieuwe woning moet het voegwerk en kit in de douchecabine vervangen worden. Bij de keuring is gebleken dat er vocht achter de tegels kan ontstaan. Waarschijnlijk moet de cabine deels gedemonteerd worden, douche cabine is ongeveer 1 meter bij 1 meter. Het is ongeveer 5 m2 wat vervangen moet worden. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.
Onze klant uit Hoofddorp (Noord-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor voeg- en kitwerk in de badkamer vervangen uit heel Nederland:

Badkamerlekkage repareren

Badkamer (1etage) lekkage bij de douche cabine ,door lekkage gat ontstaan in de muur onder de douche cabine.. Vermoedelijk verouderde voeg en kitwerk...

Voeg- en kitwerk in badkamer

Badkamer opnieuw kitten en voegen. Enkel de grond en het bad gedeelte. Circa 10 m2.

Voeg- en kitwerk in de badkamer vernieuwen

2 jaar geleden is onze badkamer vernieuwd, maar er is lekkage naar de benedenverdieping. Een lek-detectiebedrijf heeft geconstateerd dat het kit- en voegwerk niet in orde is in het douchegedeelte. De oude aannemer wil er niets meer aan doen en het gaat waarschijnlijk een rechtszaak worden. Ik wil het wel zo snel mogelijk laten repareren. Het gaat om een vloer van ongeveer 2 bij 1.50 meter en dan voegwerk vanaf de vloer tot 50 cm hoog. Ik ontvang graag uw offerte.

Voeg- en kitwerk in badkamer controleren en herstellen

Ik wil weten wat het kost en op welk termijn het mogelijk is opnieuw een badkamervloer van ongeveer 2 bij 2 meter te laten voegen en eventueel kitten.

Vocht achter de badkamertegels

Ik heb een woning gekocht en een bouwkundige keuring uit laten voeren. Hieruit bleek dat er vocht achter de tegels zit en het voeg en kitwerk is niet goed meer. Het gaat om de binnenkant van de douchecabine. tegels zouden eventueel hersteld kunnen worden door nieuw voeg- en kitwerk aanbrengen. Dit graag in overleg met de vakman.

Voeg- en kitwerk in de badkamer vervangen

Graag de voegen en het kit van douchehoek laten vervangen. Het zijn witte voegen en witte kit. De tegels zijn ongeveer 55 x 33 cm. De douchehoek is 90 x 90 cm. De douchehoek heeft een kunststof bak. Het tegelwerk loopt tot aan het plafond op ongeveer 2,40 meter.

Voeg- en kitwerk in de badkamer controleren en herstellen

Aan de hand van een lekdetectie: De vochtschade wordt veroorzaakt door gescheurd voegwerk in de aansluiting van de douchevloer op de douchewand en gescheurd voegwerk rondom de doucheput. Tijdens het belasten van het gescheurde voegwerk lopen de vochtwaardes in de muur van de douchehoek en in de muur van de overloop op. Diverse vochtmetingen in de badkamer wijzen verhoogde waardes uit ter plaatse van de douchehoek. Wat zijn de kosten voor reparatie?

Renoveren van de badkamer

In ons nieuwe huis in Beverwijk willen mijn vriendin en ik de badkamer (laten) opknappen. De werkzaamheden zullen bestaan uit: - het plaatsen van een nieuw badkamermeubel inclusief kranen (enkele afvoer), oude ook verwijderen; - het opnieuw betegelen van de vloer, circa 10 m2 - voeg- en kitwerk opnieuw doen (wanden en sanitair) - eventueel een nieuwe douchecabine plaatsen De materialen heb ik al besteld.

Voeg- en kitwerk in de douche vernieuwen

Toen we een vochtplek in ons keukenplafond kregen, ontdekten we dat er sprake is van vochtdoorslag via de voegen en het kitwerk in onze douche. We laten het voegwerk van de vloer en de onderste wandtegels graag uitfrezen en daarna opnieuw aanbrengen. Ook de voegen rondom de afvoerput moeten vernieuwd worden. Daarnaast moeten er nieuwe kitranden aangebracht worden. We laten de klus hier graag even bekijken en ontvangen daarna uw offerte.

Voeg- en kitwerk in de badkamer vervangen

Ik heb lekkage in de douchehoek door slecht voeg- en kitwerk. Er is 1 tegel met een scheur. Breedte van de hoek is 95 en 85 cm. Hoogte 185 cm. Dus met name voeg- en kitwerk en wellicht 1 of 2 tegels vervangen. Er zijn reservetegels aanwezig.

Partners

Partners van Casius