Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Hoofddorp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Hoofddorp heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Hoofddorp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Hoofddorp of directe omgeving.

1752 klanten uit Hoofddorp bevelen een bij Casius in Hoofddorp aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Hoofddorp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: badkamer en toiletten installeren in nieuwbouw, badkamer en twee toiletten renoveren, complete toilet en badkamer nieuw bouwen, badkamer en aparte WC verbouwen, badkamer vervangen, nieuwe badkamer aanleggen, bathroom- and toiletrenovation, badkamer boven en toilet beneden renoveren, badkamer vernieuwen, badkamer en toilet aanleggen, installeren van complete badkamer en toilet, badkamer bouwen in de slaapkamer, badkamer renoveren, complete badkamerverbouwing, badkamer uitbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Hoofddorp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Hoofddorp:

Bathroom- and toiletrenovation

I need a quotation for renovating both toilet (90 cm x 135 cm) + bathroom (200 cm x 340 cm). Toilet will be renovated as following: changing floor and wall tiles + replace sink + replace toilet. Bathroom renovation need to be as following: replace wall and floor tiles, replace the shower cabin + replace sink + adding a bathtub.

Verbouwen van het toilet

Wij willen onze tioletruimte verbouwen. Het zal gaan om nieuw tegelwerk, nieuwe vloer, nieuwe wc (waarbij de riolering moet worden verlegd, want het was een staande wc en wij willen nu een zwevende wc)en nieuwe wastafel. Onze ruimte is 125 cm bij 84 cm. Ook willen wij dat er laminaat in de hal wordt neergelegd. De hal is 101 cm bij 110 cm.

Badkamer en toilet renoveren

Toilet: hangend toilet, tegels vervangen 1/2 hoog, nieuw fonteintje, nieuwe vloertegels. Badkamer, wandtegels vervangen, vloertegels, douche, radiator, wastafel vervangen, kast ophangen etc.

Badkamer en toiletruimte opknappen

In het toilet: hangtoilet, tegelen 1/2 hoog, vloertegels en een fonteintje. Badkamer 5 m2 opnieuw betegelen; vloer + wanden, nieuwe radiator en nieuwe wastafel. Totaal tegelwerk circa 35 m2. De materialen moeten nog worden aangeschaft. In overleg zijn deze door u te leveren. Begin maart moet het uitgevoerd zijn.

Badkamer aftimmeren en betegelen

Ik ben op zoek naar iemand die mijn kleine zolderbadkamer van 1.50 x 2.20 meter kan aftimmeren (wegwerken leidingen en schuin plafond) en betegelen. Er zitten ook stukken bij (schuin plafond) die gestuct moeten worden. Verder moeten er in het plafond spots geplaatst worden. Het plaatsen van nieuwe douche, wastafelmeubel en verdere afwerking kunnen we zelf, maar als u een mooie prijs maakt kan ook de hele klus worden aangenomen.

Luna hoekinstap douche plaatsen

Plaatsen van een Luna douche cabine hoekinstap 90 cm.

Toilet en douchecabine vervangen

In de badkamer het staand toilet vervangen door een zwevend toilet met inbouwreservoir. Tevens de ombouw hiervan betegelen met tegels van 30 bij 40 cm. Huidige toilet heeft een achteruitgang. Huidige douche cabine is een vijfhoek (90 x 90 cm). We gaan een douchecabine bestaand op maat bestellen. Daarnaast moet er nog wat voegwerk worden gerenoveerd in de douche ruimte. Graag ontvang ik een offerte.

Voeg- en kitwerk in de badkamer vervangen

In mijn nieuwe woning moet het voegwerk en kit in de douchecabine vervangen worden. Bij de keuring is gebleken dat er vocht achter de tegels kan ontstaan. Waarschijnlijk moet de cabine deels gedemonteerd worden, douche cabine is ongeveer 1 meter bij 1 meter. Het is ongeveer 5 m2 wat vervangen moet worden. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Toilet vervangen

Het vervangen van het huidige staande toilet door een hangend toilet. Daarnaast dienen de wanden tot aan het plafond betegeld te worden en ook de vloer. De ruimte is ongeveer 2 bij 1 meter. Op dit moment zijn de wanden tot aan 1.50 meter betegeld.

WC pot en verwarmingselement monteren

Ik wil een tweetal klussen laten uitvoeren. Ten eerste het verwijderen van het oude toilet en het plaatsen van een nieuwe toilet. Het is een staand duoblok toilet en er komt een soort gelijk model voor in de plaats, 18-11 wordt deze geleverd. Tweede is het terug monteren van een gedeeltelijk losgelaten radiator aan de muur. Graag ontvang ik en offerte.

Badmeubel en inloopdeur plaatsen in de badkamer

Er moet een badkamermeubel worden op gehangen tegen een muur. En een in loopglazendeur plaatsen. De vakman mag de huidige te verwijderen badkamermeubels verwijderen. De klant heeft zelf al alles aangeschaft. Het is ongeveer 3 uurtjes aan werk.

Klussen in de badkamer

Ik wil in de badkamer mijn badkamermeubel met kastjes en spiegel vervangen. De nieuwe is 80 bij 1 meter hoog. Ook heb ik een glasplaat gekocht die ook opgehangen moet worden aan de zijkant van het meubel. De badkamer is niet zo hoog. Het oude meubeltje mag afgevoerd worden.

Radiator en cabine in badkamer monteren

Graag zouden wij de douchecabine en radiator laten vervangen. De douchecabine is een halfronde en blijft dit ook. De radiator blijft op dezelfde plek alleen de aansluitingen moeten iets worden verlegd. Graag horen wij ook of u een radiatorkraan heeft of dat deze besteld moet worden. We horen graag uw reactie. De werkplek is goed bereikbaar.

Toilet renoveren

Ik wil het toilet laten renoveren. De ruimte is ongeveer 1 bij 1 meter groot. Het staande toilet dient te worden vervangen door een zwevend toilet. De vloer en de wanden tot aan het plafond dienen te worden gerenoveerd. Verder zal er nog een fonteintje geplaatst moeten worden.

Douchecabine laten plaatsen

We willen graag een douchecabine (c105) laten plaatsen. Betreft een hoekinstap van 90 x 195 cm, bestaand uit twee swingdeuren. Hij mag geplaatst worden op een bestaande tegelvloer. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Douchecabine plaatsen

Ik wil een c105 hoekinstap douche laten plaatsen op de bestaande tegelvloer. De cabine is 90 x 195 cm.

Badkamer geheel verbouwen

Gehele badkamer er uit en op nieuw er in

Douchebak en douchecabine plaatsen

Wij willen graag een offerte voor het plaatsen van een douchebak en douchecabine. Eventueel ook een wastafel (dubbel met twee kranen). Het leidingwerk is al op de goede plaats aanwezig en de oude badkamer is ook al gesloopt.

Douchecabine plaatsen

Douchecabine plaatsen.

Badkamer renoveren

Wij zouden graag onze badkamer voorzien van vloer- en wandtegels van Gamma. Ook een tussenwandje van ongeveer 50 cm breed bij 200 cm hoog naast de toilet om de douche en toilet te scheiden. Na dat wandje willen wij graag een glazen wand van ook 200 cm hoog bij 50 cm breed om er een inloop douche van te maken. Onze badkamer is 1,66 breed en 2,52 lang. Graag zouden wij een nieuw toilet ophangen, waar nu ook een toilet hangt. Wastafel meubel ook vernieuwen maar ook op dezelfde plek. Leiding van de douchekraan graag verleggen naar er tegenover. Tegels hebben wij al bij de gamma gevonden.

Lekkage onder douchebak repareren

Er moet een oude douchebak weggehaald worden (120 bij 90 cm ongeveer). Onder de douchecabine lekkage repareren. Daarna een nieuwe, zelfde soort douchebak plaatsen. Ik heb de nieuwe al aangeschaft.

Klussen in de badkamer

Ik heb een badmeubel (Amy) gekocht bij Gamma dat ik graag wil laten installeren. Het bestaat uit een klein kastje op poten met daarbij behorende wasbak. Verder heb ik een wastafelkraan van Bruynzeel met flexibele aansluitslangen, een afvoerbuis van moduloflex en afvoerplug click rond met overloop. Het huidige meubel dient te worden gedemonteerd. Demonteren kan ik eventueel zelf doen, als dat veel in de prijs uitmaakt.

Badkamermeubelset plaatsen

Ik wil graag een badkamermeubel met 2 wastafels en 2 kranen aan een geschakeld laten monteren/installeren. En een spiegel met licht en een aparte kast laten monteren in mijn badkamer. Alle producten heb ik aangeschaft bij Praxis A'dam ZO. Graag zo spoedig mogelijk.

Badkamer en twee toiletten vernieuwen

Ik wil mijn douche in de badkamer en 2 toiletten laten vervangen. De badkamer is 8 m2, toiletten zijn 4 m2. Daarnaast moet er opnieuw betegeld worden op zowel de wanden als de vloeren. De tegels zijn nog niet aangeschaft maar ik heb wel een idee van wat ik wil. De oude tegels moeten eventueel verwijdert worden, of u moet zeggen dat u er overheen kunt tegelen.

Bad plaatsen en aansluiten

Ik zou graag een offerte ontvangen voor het plaatsen en aansluiten van een ligbad en een aparte voor het plaatsen van het inbouwreservoir voor het toilet. In de badkamer van 3.50 bij 3 meter dient er een ligbad geplaatst te worden waar bij de leidingen van de wastafel gebruikt moeten worden. Deze leidingen mogen op de wand geplaatst worden. Verder hebben wij nu een staand toilet met een afvoer in de wand, deze dient vervangen te worden voor een zwevend toilet met inbouwreservoir.