Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor kunststof wandpanelen en spanplafond monteren in badkamer:

Kunststof wandpanelen en spanplafond monteren in badkamer

De badkamer is 1.60 bij 2 meter groot. Voor het plafond wil ik graag een polyester spanplafond laten monteren. Daarnaast wil ik boven het tegelwerk op de wanden kunststof wandpanelen laten monteren. Deze panelen dienen rondom geplaatst te worden en zal ongeveer 1 meter lang zijn.
Onze klant uit Hilversum (Noord-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kunststof wandpanelen en spanplafond monteren in badkamer uit heel Nederland:

Inloopdouche en afvoerdrain plaatsen, waterafvoer verlengen, kraan monteren, vloer betegelen

Ik wil op de 1e etage van mijn woning in de badkamer een inloopdouche (cabine) laten plaatsen. inloopdouche (cabine) 2 kunststof wandpanelen. Ook moet er een kraan gemonteerd worden, de waterafvoer verlengen, afvoerdrain plaatsen (hoeft niet gefreesd te worden). De vloer betegelen en egaliseren. Oppervlakte 9x9 m2

Badkamer compleet opknappen

Ik wil de badkamer graag laten renoveren. Een nieuw dakraam of kapelletje. Kunststof wandpanelen, douche en nieuw badkamer meubel en nieuwe verwarming. Het huis is uit 1957 en de douche is een soort smalle kast van 1 meter breed en 2.50 meter diep.

Hal opknappen met wandpanelen

Mijn hal wil ik graag laten bekleden met houten wandpanelen met een kunststof buitenlaag. Ze zijn 60 cm breed en 2.60 meter hoog. Het behang heb ik zelf al verwijderd. De nieuwe materialen heb ik (nog) niet in mijn bezit. Ik wil de panelen graag op regels bevestigd hebben en afgewerkt met afwerklijsten ( niet de bolle variant maar hoek). De ene wand in +- 1.31 meter plus een hoekje van op het breedste stuk 8 cm. De andere wand is +- 3. 10 meter. Op de lange wand is een radiator bevestigd. Er er zitten twee stopcontacten. Het plafond zit op 2.30 tot 2.40 meter. Tot aan het plafond de panelen plaatsen. Bij voorkeur binnen nu en een week of twee de uitvoering doen.

zolder: kunststof wandpanelen, plafond ...

zolder: kunststof wandpanelen, plafond plaatsen toilet: vervangen. badkamer: douche vervangen, evt. tegels op vloer. tegelwerk: voor inbouwkeuken. schilderwerk: evt. alle muren spuiten. deuren: evt. tussendeur maken. kasten; opbergruimte zolder loodgieterij: zie badkamer electriciteit: div. lampen ophangen en draden verbergen

Heel ons badkamer willen wij vernieuwen. ...

Heel ons badkamer willen wij vernieuwen. Dat betekent alles eruit en alles nieuw erin (wat natuurlijk betekent dat er gesloopt moet worden. Wat daar nu ligt is een betegelde muur en een marmeren vloer, een bad, toilet, wastafel, en radiator. Wij willen nu kunststof panelen aan de plafond (met spotjes) en wandpanelen aan de muren, waarbij alle buizen worden weg gewerkt. De vloer betegeld, (als het mogelijk is) zowel een douchecabine (hoek) en een hoekbad, een wastafel, een hangtoilet en een disignradiator. kraanwerk komt hier natuurlijk ook bij kijken, en afhankelijk van ons buget een vloerverwarming. Beneden wil ik mijn toilet ook verniewen, daar moet ook alles eruit (toilet en wastafel). Wil de grond en muur betegelen, hangtoilet en wastafel. Weet al wat voor spullen alleen nog kopen.

Graag de oude ingemetselde openhaard ...

Graag de oude ingemetselde openhaard wegbreken, en 1 wandje wegbreken. Vervolgens de muur waar de open haard heeft gestaan egaliseren. 2 deurposten maken. wandpanelen aanbrengen, materiaal aanwezig betreft kunststof panelen.