Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor douchehoek monteren:

Douchehoek monteren

Glazen douchewand verwijderen en daarna een nieuwe wand + deur plaatsen op bestaande douchebak. Eventueel een wastafel verwijderen en een badmeubel van 60 x 45 cm plaatsen. Graag Wattsapp in plaats van bellen.
Onze klant uit Hilversum (Noord-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor douchehoek monteren uit heel Nederland:

Glazen douchewanden en wastafel met onderkast monteren

Ik heb 2 glazen douchewanden die gemonteerd moeten worden in de douchehoek en een wastafel onderkast die gemonteerd moeten worden onder de wastafel. Er hoeft geen materiaal afgevoerd te worden.

Klussen in huis

Ik zoek een vakman voor een aantal dingen die ik in mijn woning wil laten monteren. Allereerst het plaatsen van een douchehoek, waarvan foto's zijn opgenomen in de bijlagen. De douchehoek wordt rechtstreeks op de vloer gekit en in de muur geboord, er zit geen douchebak bij. Daarnaast willen we graag 2 rolgordijnen op een kantelkiepraam, een houten jaloezie voor een recht raam (in het kozijn), een aluminium jaloezie voor een recht raam (in het kozijn), een gordijnroede, een gordijnrails, een aantal lampen, 1 kast en 2 wc-rolhouders laten monteren. We wonen in een nieuwbouwwoning en hebben bijna alles al in huis. Wij zoeken iemand die zo snel mogelijk de klus kan uitvoeren.

Badkamer laten opknappen

Ik wil mijn badkamer wat laten opknappen. Ik koop bij Praxis een nieuwe douchecabine zonder douchebak. Er moet een bestaande douchehoek gedemonteerd en afgevoerd worden en de nieuwe cabine moet rechtstreeks op de tegelvloer worden geplaatst. Een bestaande radiator in de douche wil ik laten aansluiten met nieuwe leidingen langs het plafond naar de cv-ketel die zich in een halletje bevindt. Als laatste wil ik een wastafel laten verwijderen en daar een wastafelmeubel laten aansluiten en monteren. Ik wil zelf alle materialen aanschaffen bij de Praxis, behalve de aansluitmaterialen voor het installeren. Ik wil de klus in onderling overleg inplannen en zorg dan dat alle materialen er zijn. Ik ontvang graag uw offerte. Een bezoekje stel ik op prijs, dan kunnen we de klus hier bespreken.

Volledige badkamerrenovatie

Ik wil graag mijn badkamer laten renoveren: * Tegelvloer (60 X 60 tegels) moet vervangen worden in verband met ontbreken kimband en holle ruimtes/ onvoldoende lijmdekking. De totale oppervlakte van de badkamer is 220 cm x 260 cm; * Douchegoot aarden en klimband aanbrengen; * De vloer moet onder afschot gelegd worden naar de douchehoek/inloopdouche; * Riolering toilet (onder/achter bad langs) gebruikte 90 graden hoeken vervangen door 2 x 45 graden hoeken (zo nodig badombouw aanpassen/verhogen); * Reguliere gipsplaat van badombouw en toilet ombouw vervangen door greenboard gipsplaat, kimband rondom bad aanbrengen, opnieuw tegelen, voegen en afkitten; * Daarnaast herstellen: Bad opnieuw plaatsen en toilet opnieuw monteren; * Alles blijft op dezelfde plaats; * Tegels, douchegoot, bad, toilet en badmeubel reeds aanwezig; * Overige (aansluit)materialen zoals hoeken ten behoeve van de riolering, aardedraad, tegellijm, kimband, kit et cetera graag meeberekenen.

Douchehoek laten plaatsen

Ik wil een douchehoek van 90 x 90 cm kopen bij Praxis en die op mijn bestaande douchebak laten monteren. De Praxis-vestiging is op 5 minuten met de auto vanaf mijn woning. Ik laat de materialen daar ook graag even ophalen. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Badkamerventilator monteren

Wij hebben een badkamer waar onvoldoende ventilatie is. We kunnen er wel een raam open zetten, maar bij de douchehoek ontstaat steeds opnieuw schimmel. Wij willen er daarom een badkamerventilator aan het plafond laten maken. Er is daarvoor een afvoeropening aanwezig en er is ook een elektra-punt in het plafond waar de ventilator op kan worden aangesloten. Wij ontvangen hiervoor graag een offerte.

Badkamer in jaren '60 woning renoveren

Voor een kleine badkamer in een jaren 60 woning, L 380 cm, B 90 cm, H 227 cm, zouden we graag de volgende werkzaamheden willen laten uitvoeren: - Douchehoek bestaande uit twee diagonale zijwanden met, L 85 cm, B 10 cm, H 200 cm, vervangen door een douchwand van 90 cm x 90 cm; - Vervangen huidige douchewaterafvoer vervangen door een drain, daarvoor is het nodig om de afvoer schuin aan te leggen. Op dit moment loopt het water niet goed weg, doordat het doucheoppervlakte vlak is; - Verwijderen vloertegels en nieuwe vloertegels plaatsen; - Vervangen van de doucheventilatie, eventueel aan/uit gekoppeld aan de lichtknop; - Vervangen zwevende toilet met een nieuwere versie; - Tegels verwijderen en opnieuw tegelen; - Bad, L 173, B 80 cm, H 42 cm, verwijderen en een bad plaatsen van 75 cm breed; - Huidige wastafel en spiegelkast eraf monteren tbv tegelen en weer erop monteren - Huidige electriciteitsaansluiting boven wastafel van 1 stopcontact vergroten naar twee stopcontacten - Naar de badkamer draaiende deur vervangen door een deur welke naar de gang draait (naar buiten); - Controle van de waterafvoer (leidingen naar riool zijn beneden toegankelijk gelaten doordat deze op het moment zijn afgedekt door platen welke makkelijk afgeschroefd kunnen worden) Overigens hoeft niet de hele ruimte getegeld te worden, 20 cm boven het bad loopt er een raamkozijn over de breedte van de badkamer. Daarnaast is de wastafel en de spiegelkast 110cm breed

Douchecombinatie op de tegelvloer monteren

Ik heb een Bruynzeel Flux douchecombinatie van 90 x 90 x 185 cm aangeschaft bij de Gamma. Deze bestaat uit een glazen wand en deur, die direct op de tegelvloer moeten worden geplaatst. Mijn douchehoek is op afschot betegeld en er is een kleine opstaande rand, waar de douchecombinatie moet worden op geplaatst. Graag laat ik die monteren en daarna afkitten. De materialen worden op 2 december afgeleverd, maar ik heb nog geen kitmateriaal. Ik ontvang graag een prijsopgave voor de montage en voor de levering van de kit.

Badkamer en toilet compleet vernieuwen

Graag wil ik het tegelwerk van toilet en badkamer vernieuwen. Voor het toilet: Sloopwerk gehele ruimte. Demontage bestaande toiletruimte en plaatsen van inbouwtoilet. Verleggen en aansluiten water plus afvoer t.b.v. toilet. Monteren ombouw. Verleggen en infrezen water en afvoer t.b.v. het fontein. Tegelwerk vloer (circa 2 m2) en wanden (circa 10 m2). Voor de badkamer: Sloopwerk gehele ruimte. Demontage bestaande badkamer. De huidige waterleidingen t.b.v. de douchehoek en wastafel verleggen en infrezen. Idem voor afvoer en drain douchehoek plus voor afvoer wastafel. Vervangen van huidig ligbad. Nieuwe ombouw leveren en monteren ligbad. Leveren en monteren vloerverwarming plus aansluiten op Stadsverwarming. Thermostaat knop in muur. Egaliseren badkamervloer. Tegelwerk vloer (circa 6 m2) en tegelwerk wanden (circa 25 m2). Tegelwerk t.b.v. ombouw ligbad is circa 2 m2. De sleutel van het appartement krijg ik 10 november. Kunt u eerst een indicatie van kosten geven?

Douchecabine monteren en douchehoek voegen

Wij hebben een douchebak 1/4 rond (90/90) en een douchecabine aangeschaft bij Karwei en deze moet in de bestaande badkamer worden geplaatst en aangesloten. Daarnaast moeten de tegels in de douchehoek opnieuw worden gevoegd. Dat is 4 m2. Kleine tegels van 5 x 5 cm. U kunt even komen kijken of ik stuur u een foto. Graag duidelijke kostenspecificatie en tijdopgave (hoe lang nodig is).