Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor badkamermeubels monteren:

Badkamermeubels monteren

Wij ontvangen graag een indicatie van de kosten voor het monteren van een kolomkast en een wastafelmeubel waarbij de wastafel verzonken is. Wij hebben een voorkeur voor een meubel maar zijn hier nog niet zeker van. De oude badkamer meubels zullen wij zelf verwijderen.
Onze klant uit Heemskerk (Noord-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor badkamermeubels monteren uit heel Nederland:

Badkamermeubels monteren

Ik wil 2 badkamerkasten en een badkamer ondermeubel in elkaar laten zetten

Maatwerk badkamermeubels maken en monteren

Wij willen graag 2 badkamer meubels op maat laten maken voor 2 badkamers in ons nieuwbouwhuis. We willen graag hout met een betonnen wasbak. Geen greepjes maar greeplijsten. Een gedeelte open voor de handdoeken Liefst tot aan de grond om zoveel mogelijk opbergruimte te creëren. 1294 millimeter van muur tot muur (badkamer 1). 1380 millimeter van muur / vrije ruimte mag dus eventueel ook iets korter (badkamer 2). Inclusief de spiegel met spiegelverlichting en -verwarming. Tegels zijn al geplaatst, dus geen inbouw, maar opbouw kranen.

Badkamermeubels monteren

Ik wil graag de badkamermeubels van Bruynzeel monte laten monteren en installeren. Het gaat om een wastafel, een spiegel en een kolomkast.

Badkamermeubels plaatsen

Wij krijgen op 7 november de sleutel van onze nieuwe woning. We verwijderen daar een oud badkamermeubel en willen daarna 2 kolomkasten, een wastafelmeubel van 80 cm breed en een spiegelkast van 80 cm breed met verlichting laten monteren. Wij zorgen dat alle materialen aanwezig zijn. Graag ontvangen wij hiervoor uw offerte.

Badkamermeubels in elkaar zetten en monteren

Ik heb onze oude badkamermeubels verwijderd en afgevoerd en bij Praxis badkamermeubel Mystic en een kolomkast gekocht. Ik laat deze graag in elkaar zetten en aansluiten. Ik ontvang hiervoor graag vooraf uw prijsopgave.

Montagewerk in 2 badkamers

Ik wil in onze nieuwbouwwoning graag diverse zaken laten monteren in 2 badkamers. Het gaat om het plaatsen van 2 douchedeuren, 2 badkamermeubels en 2 badkamerspiegels met verlichting. In 1 badkamer moet eerst een wastafel worden verwijderd. De materialen worden in week 43 geleverd. Het zou fijn zijn als de vakman in die week ook tijd heeft voor de montage. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Badkamermeubels monteren

Ik wil een aantal badkamermeubels laten bevestigen aan de wand in de badkamer. Het gaat om een spiegelkast, wandlamp, wastafel en wastafelkast en hoge kast. De kasten zijn al in elkaar gezet, het betreft alleen vakkundig bevestigen aan tegen wand.

Badkamermeubels monteren

Ik heb een badkamermeubel met wastafel en kraan, een kolomkast en een spiegel gekocht. De huidige wastafel wil ik laten verwijderen en afvoeren en de nieuwe meubels laten monteren en aansluiten. Ik hoor graag wat hiervoor de kosten zijn.

Diverse meubelen in de badkamer monteren

Ik wil graag een aantal klussen laten uitvoeren in de badkamer. Het gaat om het monteren van een set van badkamermeubels (kast met wastafel, half hoge kast en een spiegelkast) en het plaatsen van twee douche wanden. De wanden zijn besteld, de meubels nog niet.

Badkamermeubels plaatsen

Op dit moment heb ik 1 wasbak wat dus in zijn totaal vervangen moet worden door bovenstaande producten. Het is een betegelde gipswand van 7 cm. Graag ook advies of dit wel mogelijk is met deze muur. Anders breng ik de boel gewoon terug als het niet kan. Zie bijlage voor huidige situatie. De afvoer etc. zal dus ook aangepast moeten worden op 2 wasbakken. Alle benodigdheden graag zelf leveren om het monteren mogelijk te maken.

Partners

Partners van Casius