Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor douchewand en swingdeur monteren:

Douchewand en swingdeur monteren

Ik wil graag de douche zijwand en swingdeur laten plaatsen. De zijwand is 90 bij 90 en de deur is 190 cm hoog.
Onze klant uit Heemskerk (Noord-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor douchewand en swingdeur monteren uit heel Nederland:

Glazen douchewand en inbouwkasten monteren

Ik wil graag een glazen zijwand met swingdeur van 90 cm laten plaatsen (van I am). Daarnaast 2 inbouwkasten van circa 2.77 bij 2.65 en 0.6 m diep. Graag offerte met en zonder interieur. En met en zonder vooraf inmeten. Is het voordeliger dit (kast/douche) in 1x te laten doen of maakt dit niet uit?

Montage douchewand en douchedeur

Via de Gamma hebben wij bij Sealskin een douchewand en -deur voor in de hoe van de badkamer op maat laten maken. Een "Get Wet I Am" swingdeur. Wij zoeken iemand die deze wand en deur voor ons kan plaatsen in onze nieuwbouwwoning.

Douchecombinatie installeren

Ik heb bij de Praxis een Sealskin hoek douchewand gekocht met een Impact swingdeur en zijwand 1,80 cm bij 90 cm, maar tijdens het monteren is de deur kapot gegaan. Binnenkort ontvang ik een nieuwe deur. Deze wil ik laten monteren en afstellen.

Douchecombinatie installeren

Ik heb bij de Praxis een Sealskin hoek douchewand gekocht met een Impact swingdeur en zijwand 1,80 cm bij 90 cm, maar tijdens het monteren is de deur geklapt, ik wil ga een nieuwe deur bestellen maar wil deze laten monteren en af laten stellen op de zijwand.

Douchewand plaatsen

Het plaatsen van een glazen zijwand met swingdeur in de badkamer. De maat is 1 bij 1 meter.

Douchewand en swingdeur monteren

Graag wil ik een douchewand en swingdeur van Sealskin Get Wet I AM laten monteren. De materialen heb ik in bezit. Afmetingen douchewand 2000 x 700 mm en douchedeur 2000 x 900 mm. We hebben beiden bij de Gamma besteld, echter de douchewand is met spoed opnieuw besteld wegens schade bij eerste levering. Deze wordt hopelijk binnen 2 weken verwacht. Graag ontvang ik een gedetailleerde offerte met daarop gespecificeerd arbeid inclusief btw, eventuele voorrijkosten. Mijn voorkeur gaat uit naar een fixed price en niet een prijs per uur. Indien u een prijs per uur aangeeft, hoor ik graag hoeveel tijd u verwacht kwijt te zijn aan deze klus.

Glazen douchewanden en swingdeur plaatsen

Ik wil graag een 8 mm glazen vaste douchewand, 8 mm glazen swingdeur en dorpels plaatsen.

Sealskin douchecabine plaatsen

Wij willen een douchewand en swingdeur van Sealskin laten plaatsen, de douchewand en swingdeur zijn al in bestelling bij Praxis Nunspeet en betaald. Er hoeft geen oud materiaal verwijderd te worden.

Douchecabine, spiegelkast en badmeubel plaatsen

Het gaat om een nieuwbouwappartement op 3e verdieping met lift. Parkeren direct voor de hoofdingang en gratis. Er moet het volgende gebeuren: - plaatsen vaste douchewand en swingdeur, 90 x 90 x 200 - omzetten standaard thermostatische Grohe douchekraan, er is geen douchegarnituur gemonteerd, naar beschikbare design regendouche + thermokraan - plaatsen spiegelkast 80 met geïntegreerde verlichting - plaatsen badmeubel 80 + design kraan, ter vervanging standaard Grohe wastafel + mengkraan inclusief afvoer - montage design badkraan t.v.v. standaard Grohe thermostatische badkraan - montage design radiator 50/120 t.v.v. standaard radiator - (indien mogelijk ook) betegelen vloer, zwarte 30 x 30 tegels, binnenberging, voor o.a. wasmachine en -droger: ongeveer 2. 5 m2 Werkzaamheden bij voorkeur tussen 24 juni en 1 juli. Er hoeven in principe geen leidingen e.d. te worden verlegd. VrGr

Douchewand in de badkamer plaatsen

Graag wil ik een douchewand en swingdeur laten plaatsen van de 'I Am' serie van Sealskin. Ik ga de wand komende zaterdag met de actie bestellen en hij wordt gratis thuisbezorgd. Het monteren dient na 16 juli gedaan te worden.