Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Halfweg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Halfweg heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Halfweg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Halfweg of directe omgeving.

63 klanten uit Halfweg bevelen een bij Casius in Halfweg aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Halfweg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: verbouwen van woning, verbouwing badkamer met extra toilet, muurdoorbraak en meer, complete nieuwe badkamer en toiletruimte realiseren in bestaande woning, badkamer en 2 aparte toiletruimtes realiseren, badkamer verplaatsen naar grotere ruimte, verbouwen van een badkamer, verbouwing badkamer, studeerkamer ombouwen tot badkamer, renovatie badkamer, badkamer + WC, badkamer creeren tussen twee kamers op de verdieping, plaatsen badkamer nieuwbouw, kastruimte compleet renoveren naar toiletruimte, badkamer/toilet renovatie, badkamer verbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Halfweg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Halfweg:

Badkamer verbouwen

Badkamer huidige situatie meet 2,19 x 1,93 meter. Aan kopse kant (1,93) is klein bad met douche geplaatst met daarboven gevelraam. Aan langszijde wastafel en toilet. De klus is: verwijder toilet, wastafel, bad en tegelwerk en vervang dit door mooie douchecabine, nieuw toilet en nieuwe wastafel. Vervang ook het tegelwerk van vloer en wanden.

Toiletruimte renoveren

Ik wil graag een toiletpot vervangen door een hangende pot, het fonteitje vernieuwen en de wanden en de vloer laten betegelen. En, indien mogelijk, een kleine CV radiator installeren want het is heel koud daar. In de hal is een radiator, misschien kan die leiding doorgetrokken worden? Graag even komen kijken. Het toilet is circa 1 x 1 meter en 2.20 meter hoog. Materialen kunnen in overleg geleverd worden.

Bad met spoed vervangen

Het bad moet per direct vervangen worden door een nieuw bad of (inloop) douche. Het bad is sinds vandaag niet meer bruikbaar want het water loopt weg in de vloer. In de 2e fase verdere restyling van de badkamer. Huidige situatie: maat ca 2x4 mrt. Toilet, wastafel , bad en tegelwerk. Gezien het probleem urgentie. Welke mogelijkheden zijn er om dit probleem op korte termijn op te lossen?

Glazen douchedeur laten plaatsen

Graag zou ik een glazen douchedeur geplaatst hebben bij het douchegedeelte. Er zit nu geen deur in. De maat tussen de tegels is 1.90 breed. Het liefst heb ik een deur zonder instap en bewerkt glas. Wat zijn de mogelijkheden?

Badkamer verbouwing

Gehele verbouwing van de badkamer. Huidige sanitair en tegelwerk moet eruit. We willen nieuwe tegels laten zetten. De vloer kan overheen betegeld worden. Vervolgens wasbak plaatsen, inloopdouche in plaats van bad plaatsen en verhoogd ingebouwd toilet plaatsen. Inloopdouche met een wand van glazen blokken en een glazen deur. De badkamer is ongeveer 220 x 190 m, met een raam van 95 x 95 er in. Enige leidingen moeten verlegd worden voor het toilet. Graag overleggen welke mogelijkheden er zijn met betrekking tot de indeling en materialen. Materiaal schaffen wij dan zelf aan.

Douchedeur plaatsen

Graag zou ik van u willen weten, wat het kost om een douchedeur te laten plaatsen. Ik heb er in de winkel een gezien. Het gaat om een enkele glazen deur. Deze kan gewoon op de vloer geplaatst worden. Het is nu een inloopdouche, maar hier wil ik dus een deur voor hebben. De deur die ik gezien heb past precies in de ruimte waar deze moet komen.

Badkamer verbouwen

Betreft een kleine badkamer van ongeveer 3 bij 2,5 meter. Er moet een nieuwe tegelvloer inkomen, nieuwe tegels tegen de muren en een nieuw verlaagd plafond. Er zit al een afzuigsysteem in het plafond, er moet alleen een nieuwe afzuiger geplaatst worden. Wens is een inloopdouche, de huidige douchecabine eruit. Er is wel al een nieuw wastafelmeubel, kast en handdoeken radiator aanwezig, deze moeten wellicht iets verplaatst worden. Graag een prijsopgave voor sloop t/m volledige plaatsing van alles. Tegels kopen we waarschijnlijk zelf. Inloopdouche zal in overleg geleverd kunnen worden.

Badkamer afmeting wordt 223 cm lang, 260 ...

Badkamer afmeting wordt 223 cm lang, 260 cm breed en 242 cm hoog. Sloopwerk: bad, wastafel, 1 radiator, tegelwerk muur en indien nodig tegelwerk vloer. Opbouw: Div. Leidingen omleggen en wegwerken indien noodzakelijk, tegelwerk wand en vloer, vloerverwarming aanleggen, plafond voorzien van spotjes, plaatsen van design radiator, inloopdouche, wandtoilet en badkamermeubel. Slopen van een binnenmuur en 60 cm naar achteren plaatsen. Toilet afmeting is 118 cm lang, 95 cm breed en 242 cm hoog. Sloopwerk: toilet en wastafel en indien nodig tegelwerk muur. Opbouw: plafond voorzien van spots, plaatsen wandtoilet en hoek fontuin. Tegelwerk wand en vloer. Zolder: Vervangen bestaande Combi ketel voor een nieuwe HR combi ketel. Hiervoor hoeven geen extra leidingen aangebracht worden.

plaatsen van een bad, en waarschijnlijk ...

plaatsen van een bad, en waarschijnlijk verplaatsen van wasbak ivm ruimte voor plaatsen bad. In bad moet ook gedoucht kunnen worden. Dus tevens plaatsen spatscherm. Enig tegelwerk zal ook moeten plaats vinden ws.

Badkamer nu: Bad, Wastafel,Hangende WC, ...

Badkamer nu: Bad, Wastafel,Hangende WC, Design Radiator. Badkamer nieuw: Douchecabine, Wastafel, Hangende WC, Design Radiator. Werkzaamheden: Tegelwerk, verplaatsen van de bestaande WC en Wastafel, plaatsen van douchecabine, Tegelwerk, verlaagd plafond maken, verlichting.