Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor inbouwen van een 3 deurs douche deur:

Inbouwen van een 3 deurs douche deur

Ik wil mijn huidige douchecabine laten verwijderen en afvoeren. Daarvoor in de plaats wil ik een 3 deurs douche scherm laten plaatsen. Ik zorg zelf voor de materialen. Voordat ik dit ga doen wil ik dat een vakman de situatie bekijkt en mij adviseert over de mogelijkheden.
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor inbouwen van een 3 deurs douche deur uit heel Nederland:

Verbouwing van een winkelruimte

Gaat om een verbouwing van een winkel, wat een telefoonwinkel gaat worden (totaal 57 m²) Ik wil 6 inbouwvitrines laten plaatsen, daarnaast twee belcabines en een 3 deurs koelkast inbouwen. Tevens 14 lades aan de binnenzijde van de balie. Maken 5 computerkastjes en 1 sigarettenkast. 2 pilaren afwerken met MDF en schilderen. Wanden stuken en schilderen of MDF platen.

Inbouw schuifdeur kastenwand monteren

Het op- en inbouwen van een 3 deurs Storemax schuifkastenwand. Lengte 2,76 meter, hoogte 2,34 meter, diepte 0,72 meter. Alle Storemax materialen liggen gereed bij Praxis Isselt Amersfoort die de materialen in huis op de plaats aanlevert. Buitenkasten (= omkasting binnenkast) om Praxis nog verbinden met te maken penslotgatverbinding.

Ik wil graag een inbouwkast als ...

Ik wil graag een inbouwkast als scheiding tussen 2 kamers, tot aan plafond. Waarbij kast wordt gefixeerd aan het plafond. Opening kast naar slaapkamerkant. Achterkant moet dicht. Moet kledingkast worden met hang en liggedeelte, 3 deurs (schuifdeuren). Concept gezien bij de Praxis. Wil perse klusman die ervaring heeft met het inbouwen van dit soort kasten van de Praxis. Graag wil ik dat de klusjesman eerst even komt kijken en de maten precies opneemt alvorens ik materiaal ga bestellen bij de Praxis.