Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor volledige verbouwing van de badkamer:

Volledige verbouwing van de badkamer

In m'n aangekochte huis is een ouderwetse badkamer, die ik graag wil laten verbouwen. Badkamer is 2 x 2 meter. In mijn plannen blijven het toilet, de wasmeubel op dezelfde plek, en wil ik het bad verwijderen en een douche met douchebak en wand van 1,20 meter laten installeren. Het is nu een staand toilet wat een hangend toilet moet worden. Verder tegelwerk. Tegels en sanitair verzorg ik zelf, overige materialen niet. In februari krijgt de klant de sleutel.
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor volledige verbouwing van de badkamer uit heel Nederland:

Draagmuur slopen

Het slopen van de draagmuur tussen keuken en woonkamer in een jaren '30 woning. Muur is ongeveer 8 m2. Prijs graag inclusief constructieberekening, balk, betimmering balk etc. inclusief puin ruimen. Eventueel kan er van onze sloopafvalcontainer gebruik gemaakt als dat veel in prijs scheelt. Die staat namelijk al op het erf i.v.m. volledige verbouwing huis.

Volledige verbouwing van een boerderij

Wij willen misschien een boerderij volledig verbouwen. Dit betreft het schuurgedeelte van de boerderij waarin een volledige woning gerealiseerd kan worden. De schuur is 10*13 en 2 verdiepingen hoog. Er ligt een volledig asbestdak op. Graag vernemen wij hoeveel z'n verbouwing ongeveer zou gaan kosten.

Hoekwoning verbouwen

Wij hebben een hoekwoning gekocht uit bouwjaar 1975 en krijgen daarvan volgende week de sleutel. We willen de woning op diverse punten laten verbouwen: - aan de achterzijde willen we de woning over de volledige breedte uitbouwen (de woning kenmerkt zich door de afwezigheid van dragende binnenmuren) - vloerisolatie en vloerverwarming laten plaatsen - vergroten van een raam in een zijmuur - de dakkapel aan de achterzijde vervangen - een dakkapel op de voorzijde plaatsen - gevelisolatie aanbrengen We willen een afspraak maken met een aannemer om de woning met ons te bekijken en onze wensen te bespreken. We ontvangen daarbij graag uw advies en een gedetailleerde offerte voor de diverse onderdelen van de verbouwing.

Woonboerderij met bijgebouw gefaseerd verbouwen

Wij wonen sinds 3 jaar in een woonboerderij met bijgebouw en zijn een grote verbouwing aan het voorbereiden. Hiervoor gaan we binnenkort onze wensen bespreken met een architect. We willen ook graag in gesprek met een aannemer die ervaring heeft met dergelijke grote projecten. De volledige woonboerderij en het bijgebouw zullen gefaseerd verbouwd moeten worden. We denken dat er het beste gestart kan worden met de vernieuwing of renovatie van het rieten dak. We willen graag een afspraak maken voor een eerste gesprek. Uw advies is zeer welkom.

Uitgebreide verbouwing en renovatie

Het liefst komt er een vakman langs voor deze klussen. Ik heb veel klussen. Alle binnendeuren afwerken en beslag er goed op, alle ramen nieuwe uitzetijzers erop, nieuwe badkamer, deurtjes afwerken en sluitingen erop, kastdeuren inzetten, een nieuwe keuken eventueel, binnenwerk schilderen, echt een waslijst. Graag zou ik offertes laten maken, aparte voor al die losse klussen, aparte voor badkamer, aparte voor keuken en aparte voor schilderwerk. De hele badkamer moet eruit, plafond moet gespoten worden, alles moet betegeld worden, wastafel en douche moet geplaatst worden. De badkamer is ongeveer 3 x 3 meter. Er moet een volledige keuken verplaatst worden. Alle leidingen moeten omgezet worden naar een andere kamer. Ook moet er betegeld wordt. Waar de tegel staat moet een leivloer eruit, vloerverwarming erin en dan weer de vloer erin plaatsen. Ik weet niet om hoeveel m2 schilderwerk het gaat.

Huis volledig laten verbouwen

Wij willen een grote verbouwing doen. De woonkamer en keuken ombouwen tot 1 woonruimte met open keuken. Deze ruimte ook gelijktrekken aan het huis van de buren. Verder willen we graag 1 keukendeur zoals op de plek waar deze nu zit en een grote harmonicadeur over de resterende volledige breedte. In de hoek van de keuken en de gang zit de CV ketel. Deze mag wat ons betreft worden verplaatst naar een andere plek in het huis. Op de 1e verdieping willen we de achterkant van het huis gelijktrekken met de begane grond. Zo ontstaat er ruimte voor een grotere badkamer met aparte douche en bad, een eigen wc-ruimte en een washok voor de droger en wasmachine. Tevens is er genoeg ruimte om tussen slaapkamer I en II een inloopkast of trapgang te creëren. Indien er een trapgang wordt gecreëerd kan er wellicht onder de trap een bergkast worden gemaakt. Op de nieuwe 2e verdieping willen we een ruimte hebben die in de toekomst simpel in 2 (slaap) ruimtes is te verbouwen. Aan de voorkant willen we 2 hoge smalle (Franse) ramen. Aan de achterkant een deur (openslaand / schuif / harmonica). Omdat het oppervlakte van de 1e verdieping erg groot is, is het wellicht een idee om een dakterras aan de achterkant te maken. Deze is qua grootte bijvoorbeeld gelijk aan uitbouw berekend vanaf de achterkant van de oude woonkamer. Verder willen we graag dat er ruimte is voor een tweepersoonsbed, een klein bureau/tafel met stoel, tv, wastafel, bad/douch (beide(?)) en een kledingruimte/inloopkast. Wellicht kan de CV-ketel ook wel op deze verdieping worden geplaatst. Graag willen we ook zonnepanelen plaatsen op het dak en als het mogelijk is aan de achterkant van het dak aangezien de achtertuin op het zuid(westen) ligt. In de bijlagen treft u wat eigen schetsen aan. Feel free om alternatieven bieden. Is het tevens mogelijk dat jullie een algemene schatting van de kosten kunnen geven. Begrijpelijk zal het ook afhangen van de afwerking en gekozen materialen, maar alle hulp is welkom.

Volledige verbouwing van badkamer en toilet

Ik wil mijn badkamer en toilet volledig verbouwen. De badkamer is 1.60 meter bij 2.85 meter en daar wil ik een inloopdouche, wandmeubel en eventueel een bad, en tegelen. Toilet is 1 meter bij 1.75 meter. Daar moet een hangtoilet en fonteintje komen en moet u betegelen.

Volledige renovatie van de tuin

Na een grote verbouwing van de woning, is de tuin volledig uitgewoond. Het terras vanuit de woning, met trap is wel reeds vernieuwd. De tuin is ongeveer 6 bij 7 meter. Hierin willen we antraciete tegels van ongeveer 60 bij 60, een rand wit grind en 6 kleine boompjes. Tevens willen we een kleine trampoline laten ingraven en een schutting aan de achterkant van de tuin. Bij voorkeur uitvoering zsm. Alvast bedankt voor uw offerte.

Serre aanbouwen en dak veranderen

We willen een serre aanbouwen aan de achterzijde van de woning. De serre heeft zal 5 meter breed en 4 meter diep zijn (buitenzijde gelijk aan garage), met een schuin dak oplopend tot de dakgoot (ter hoogte van de verdiepingsvloer van de 2e verdieping). Daarnaast moet de achtergevel uitgebroken worden (en een latei geplaatst) bij de woonkamer en naastgelegen keuken, om daarmee toegang te verschaffen tot de serre. De fundering voor de aanbouw moet nog gemaakt worden. We zitten nog in de ontwerpfase; er is nog geen tekening of berekening gemaakt. In aanvulling hierop willen we graag het platte dak op de garage vervangen door een pannendak, wat in lijn loopt met de serre, en naadloos aansluit op het schuine dak van het huis. Deze laatste aanpassing kunnen we waarschijnlijk ook zelf uitvoeren, maar hebben een kostenindicatie voor de volledige verbouwing nodig voor de hypotheekaanvraag.

Begane grond van een tussenwoning verbouwen

Wij wonen in een tussenwoning uit bouwjaar 1992 en hebben de wens om de volledige begane grond te laten verbouwen. Dat betekent concreet: een nieuwe keuken, vloerverwarming over de hele verdieping, herinrichting van de trap, eventuele verbouwing van de tussenhal naar de eetkamer en een nieuw toilet. Ook alle muren moeten opnieuw gestuukt worden. We zouden het fijn vinden als u met het opstellen van een offerte eventueel ook met ons mee kunt denken over de herinrichting van de begane grond. Daarbij gaat het om een efficiënte inrichting en gebruik van de ruimte (bijvoorbeeld wijziging elektriciteitskast, ligging afvoerbuizen wegwerken en maximale lichtinval). Graag komen wij in contact met aannemers die ervaring hebben met dergelijke projecten zodat wij onze wensen kunnen bespreken. Daarna ontvangen wij graag uw plan van aanpak en een gedetailleerde offerte.

Partners

Partners van Casius