Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor zijwand en douchedeur monteren:

Zijwand en douchedeur monteren

Ik heb de Praxis een douche zijwand met deur gekocht. Deze wil ik graag hij bevestigd, gemonteerd wordt. Het is een Get Wet by Sealskin Compact draaideur met zijwand 90 x 90 cm. Vanaf 24 november kunnen de werkzaamheden uitgevoerd worden.
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zijwand en douchedeur monteren uit heel Nederland:

Douchedeur en zijwand plaatsten

Voor het plaatsen van een douche zijwand en douchedeur. Type: Swingdeur/Zijwand I AM 90x200 cm RVS. Op de betegelde vloer plaatsen. Er hoeft geen oude cabine verwijderd te worden. De nieuwe cabine is al in huis. Bij de deur een strip aan de onderkant (om het water weg te laten lopen) plaatsen en een magneetstrip voor het sluiten van de deur moet zowel op de deur als tegen de zijwand geplaatst worden.

Douchedeur plaatsen

Wij hebben bij Praxis een douchedeur besteld en willen die laten ophalen en laten plaatsen. De zijwand staat er al, maar tijdens het plaatsen van een deur is die kapotgegaan. Daarom laten we het nu graag door een vakman verzorgen. De vloertegels zijn een beetje ongelijk. Misschien moeten er een paar tegels vervangen worden. Dat laten wij graag even bekijken. We horen dan ook graag wat de kosten zijn.

Douchewanden en -kraan monteren

Er moet een douchedeur en een zijwand geplaatst worden. Beide zijn 93 cm breed en 2 meter hoog en staan op de tegelvloer. Daarnaast moet het douchesysteem en de thermostaat kraan vervangen worden.

Montageklus: douchedeur met zijwand plaatsen

Plaatsen van douchedeur en zijwand.

Douchesysteem, douchedeur en wand plaatsen

Ik wil een draaideur (artnr0432885) en zijwand (00432886) in badkamer laten plaatsen en ik wil 1 douchesysteem Aqual Inonovalesa inclusief kraan laten plaatsen.

Douchedeur en wand plaatsen

Ik wil een glazen swingdeur met glazen zijwand (serie I Am) van Gamma laten plaatsen in de badkamer.

Douchedeur en zijwand monteren

1 glazen douchedeur + glazen zijwand tegen de wand aan monteren en afkitten. Artikelnummer 504507. De artikelen zijn besteld.

Douchedeuren plaatsen

Wij hebben een nieuwbouwwoning. In de badkamer willen wij douchedeuren laten plaatsen. Betreft 1 zijwand van 100 cm en 1 deur van 100 cm. Gekochte zijwand met douchedeur: -keuken-wonen/badkamer/douche/douchecabines/get-wet-by-sealskin-impact-swingdeur-met-zijwand-1000x1000mm-chroom/zilver-hoogglans-8mm-helder-veiligheidsglas. /5376118. Er hoeft geen oud materiaal verwijderd te worden. Betreft een nieuwbouwwoning. De deuren worden direct op de vloer geplaatst.

Douchecabine plaatsen

Het gaat om het plaatsen van een douchedeur + zijwand van 90 x 90 centimeter op een bestaande douchebak. Er hoeft geen oude cabine verwijderd te worden.

Glazen douchedeur laten plaatsen

Tussen een glazen zijwand en de muur (betegeld met vloertegels) moet de deur geplaatst worden. 80 cm.

Partners

Partners van Casius