Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Haarlem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Haarlem heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Haarlem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Haarlem of directe omgeving.

3084 klanten uit Haarlem bevelen een bij Casius in Haarlem aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Haarlem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: meerdere badkamers renoveren, badkamer en toilet realiseren in nieuwbouw, badkamers in een hotel voorzien van glazen douchewanden, badkamer en toiletruimtes afwerken in een nieuwbouwwoning, badkamer renoveren, badkamer en WC-ruimte verbouwen, badkamer vergroten en verbouwen, renovatie van badkamer en toilet, badkamer- en toiletrenovatie, badkamer en toiletruimte vernieuwen, badkamer en toilet vernieuwen, nieuwe badkamer plaatsen, badkamer opknappen/vernieuwen, badkamer verbouwen inclusief plafond, badkamer renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Haarlem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Haarlem:

Vervangen van wastafelmengkranen

Wij willen 2 wastafelmengkranen in ons badkamermeubel laten vervangen. Het oude model is de Hotbath Buddy 003 en het nieuwe model de Aquavive wastafelmengkraan Kobuk chroom lage uitloop. Wij ontvangen hier graag een offerte voor.

Ligbad vervangen

Hierbij wil ik een offerte aanvragen om mijn stalen ligbad te vervangen. Deze is beschadigd. Het bad heeft een korte lengte maat van 1,50 meter. Ik hoor graag wat de kosten zullen zijn voor het leveren en het plaatsen.

Badkamer en toilet realiseren in nieuwbouw

Voor mijn nieuwbouwhuis in Haarlem wil ik een badkamer en toilet laten plaatsen. Kunt u daar een offerte voor geven? De woning wordt begin 2018 opgeleverd. De werkzaamheden zijn: - douchegoot warmte terugwin installeren - tegelvloer leggen: - 7 m2 badkamer - 1 m2 toilet - douche leiding infrezen voor inbouwdouche - wanden tegelen - 27 m2 badkamer - 9 m2 toilet - sanitair plaatsen en installeren in badkamer - ligbad incl badkraanset - regendouche-combinatie incl douchekranenset - douche afvoer - inbouwtoilet (badkamer) - wastafel incl waskom en waskraan - spiegelkast - radiator - sanitair plaatsen en installeren in toiletruimte begane grond - inbouwtoilet - fontein incl fonteinkraan Ik ontvang graag uw offerte. Bouwtekeningen zijn ook beschikbaar.

Badkamer installeren

Casco badkamer installeren in nieuwbouwwoning. voorbereiding,tegelen, monteren, afkitten etc. Alle aansluitingen reeds op juiste plek.

Schimmel verwijderen en badkamer grondig schoonmaken

Graag wil ik mijn badkamer grondig laten reinigen, kalk en schimmelvrij. Schimmel op tegels en op kunststof plafond. Maat ca 2. 50 x2. 50

Badkamer en WC vernieuwen

Vernieuwen van bad, losstaande douche, wc en apart toilet. Badkamer is 3x1. 75. Zowel badkamer als toilet opnieuw betegelen. Indeling badkamer en toilet blijft hetzelfde

Bad plaatsen

Ik wil in mijn badkamer een bad (allibert ligbad diva) plaatsen. Deze moet worden ingetegeld. De ruimte is 1.10 meter breed. De breedte wil ik dichtgetegeld hebben, met aan het einde van het bad in de holle ruimte plankjes voor handdoeken. De douche moet worden omgezet naar de achterwand en er moet een lagere kraan worden aangesloten voor het bad. Het waterpunt en de afvoer kunnen blijven zitten.

Schimmel in badkamer verwijderen

Er dient schimmel in de badkamer verwijderd te worden.

Technische tekening maken voor badkamer

Technische tekening van badkamer maken Voor de badkamer moet een technische tekening gemaakt worden waar de kranen precies komen, de WCD's, verlichting ETC. Het ontwerp hebben we al duidelijk, echter zoeken we iemand die een tekening kan maken ter ondersteuning voor de aannemer.

Badkamer vernieuwen

Wij krijgen op 5 december de sleutel van ons appartement. We willen daar in eigen beheer de huidige badkamer slopen. Die ruimte is 200 x 216 cm en 250 cm hoog. Daarna laten we de badkamer graag door een vakman opbouwen. We willen er een inloopdouche laten maken en een wastafel laten plaatsen. Er moeten leidingen en elektra worden verlegd c.q. aangepast We willen er ook aansluitingen laten maken voor de wasmachine en -droger. Er is daar centrale ventilatie aanwezig. We willen nog overleggen over de afwerking van de wanden en vloer, we hebben daarvoor nog geen materiaalkeuze gemaakt. Ik ga graag in gesprek met een vakman die mij hierover kan adviseren en een offerte kan verzorgen.

Volledige badkamerrenovatie

Volledig renoveren, tegelen en monteren badkamer met aparte wc ruimte. Grootte badkamer 2,5 x 2,8 meter. Materialen zijn aanwezig even als technische tekening en beschrijving. De huidige badkamer strippen. Bad verwijderen en een wand zetten zodat de ruimte van bad een kledingkast kan worden voor de aangrenzende slaapkamer. In de badkamer een inloopdouche maken en badmeubel ophangen. Alles tegelen. Ook de toiletruimte tegelen en een nieuw toilet plaatsen. Uitvoering in november. De badkamer is besteld bij Brugman.

Staand toilet plaatsen

Op dit moment is er geen toilet en ik zou graag een staand toilet in de badkamer op de 1e verdieping willen. Er moet ook een afvoer komen.

Badkamer en toilet vernieuwen

De kleine badkamer en toiletruimte dient vervangen te worden. Het oude sanitair en de tegels zijn al verwijderd. De badkamer is 8 m2 groot en hier dient een zwevend toilet geplaatst te worden, was staand,en een badkamermeubel, designradiator en een douchewand geïnstalleerd. De muren moeten worden gestuukt. De granieten vloer zal aanwezig blijven in de ruimte. Het toilet is 1.5 m2 groot en hier dient er een zwevend toilet, was staand, geplaatst te worden en een fonteintje. De vloer en de wanden tot 1.20 meter ongeveer betegeld.

Badkamer laten kitten

33 meter kit werk in een nieuwe badkamer. Geen voorwerk nodig.

Badkamer volledig vernieuwen

Badkamer in bestaande woning volledig vernieuwen (ook slopen en vuilafvoer), relatief kleine ruimte (275 cm x 185 cm). Inrichtingsplan maken vanuit creatieve invalshoek (optimaal ruimtegevoel creëren in kleine ruimte). Alles moet eruit gesloopt worden en dan moet er een nieuw plan gemaakt worden die ik met de vakman wil bespreken. Wij weten namelijk niet precies wat wij willen alhoewel wij wel een aantal wensen hebben. Ik wil namelijk weten wat de mogelijkheden zijn.

Douchecombinatie installeren

Hello. I bought a shower combo from Praxis and i need someone to install it. Douchekraanset vervangen: kraan en een glijstang met dopudchekop. Aan de wand bevestigen. De oude verwijderen en de nieuwe plaatsen. De nieuwe is al in huis.

Badkamermeubel en douchecabine plaatsen

Plaatsen en aansluiten op koud/waterleiding en afvoer van badkamermeubel (160 breed). Aanwezig 1 afvoer en 1 keer warm/koud, maar meubel heeft 2 kranen en 2 keer afvoer nodig. Daarnaast plaatsen douchecabine (120*90) op vloer (geplaatste dorpel). In nieuwbouwwoning. Graag in week van 16 oktober 2017.

Douchecabine en wastafel vervangen

In mijn badkamer heb ik een douchecabine 1/4 rond, deze staat op een verhoging. Deze mag worden verwijdert. Op dit moment heb ik zwart keramische tegels op de badkamervloer liggen. Ik weet niet of deze tegel er ook onder ligt. Eventueel dezelfde tegel of een andere tegels terugplaatsen. Deze wil ik laten vervangen door een nieuwe inloopdouche. Dit zelfde geldt voor de wastafel; 2 kleine aanwezig, moet 1 grote worden (compleet). Een wastafel van een meter breed wil ik graag hebben. Hij zou op het aansluitwerk van de oude wastafels moeten vallen op die manier. Ik heb nog niets aangeschaft.

Wastafel Amy van GAMMA monteren

Het gaat om het omwisselen van de wasbak (model Amy). De wasbak die er nu hangt is kapot vandaar dat hij vervangen moet worden. Ik heb al het nieuw model, klaar staan. Als het kan graag in het weekend.

Badkamerkraan vervangen

Ik zou graag een badkamerkraan willen laten vervangen, nieuwe kraan reeds gekocht. Betreft een standaard kraan met hendel voor op de wastafel. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Installatie van badkamermeubels

Ik zou graag een offerte willen aanvragen over de kosten van het laten installeren van de badkamermeubel. Badkamermeubelset: 100 cm hoogglans wit hoekmodel met wastafel bestaat uit: - onderkast - wastafel - spiegel - planchet - spiegelkast - koof met halogeen verlichting. Afmeting (hxbxd): 200 x 100 x 48 cm Artikelnummer: 466954. Er hangt nu alleen een wastafel. De kosten in de offerte mogen ook inclusief de prijs van de badkamermeubels zelf (€799,-) maar exclusief is ook mogelijk. Ik hoop snel weer van u te horen.

Glazen douchewand en -deur monteren

Nadat mijn badkamer is verbouwd, moeten er nu alleen nog een glazen douchewand met deur worden gemonteerd op een douchebak van 90 x 90 cm. Ik ga die zelf aanschaffen en wil graag van de vakman horen wat de montage zal kosten.

Aanpassingen in de douche maken

Ik heb 2 badkamers met een douche-aansluiting. Van 1 badkamer wil ik de douche of het toilet omzetten naar een aansluiting voor mijn wasmachine. Graag laat ik de werkzaamheden uitvoeren in de week van 24 juli.

Douchecabine plaatsen

Ik wil een douchecabine in mijn badkamer laten plaatsen. Bevestigen op de betegelde vloer en tegen de betegelde wanden. Ik zou het zelf willen doen, maar ik weet niet waar de leidingen iggen. Er hoeft geen oude cabine verwijderd te worden. Wat gaat dit kosten?

Badkamer opnieuw laten voegen

Het gaat eigenlijk om t gedeelte waar gedoucht wordt. 1,5 bij 1,5 meter ongeveer. Voegwerk is slecht aan t t worden.