Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Haarlem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Haarlem heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Haarlem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Haarlem of directe omgeving.

3197 klanten uit Haarlem bevelen een bij Casius in Haarlem aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Haarlem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: badkamer en toiletten installeren in nieuwbouw, badkamer en twee toiletten renoveren, complete toilet en badkamer nieuw bouwen, badkamer en aparte WC verbouwen, badkamer vervangen, nieuwe badkamer aanleggen, bathroom- and toiletrenovation, badkamer boven en toilet beneden renoveren, badkamer vernieuwen, badkamer en toilet aanleggen, installeren van complete badkamer en toilet, badkamer bouwen in de slaapkamer, complete badkamerverbouwing, badkamer uitbouwen, complete badkamerrenovatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Haarlem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Haarlem:

Badkamer kitten

Oude kit in de douche verwijderen en nieuwe aanbrengen. Aantal strekkende meters is ongeveer 10 tot 12. Bij een aantrekkelijke offerte heb ik nog een huis in de buurt waarvan de douche gekit moet worden.

Volledige verbouwing van de badkamer

In m'n aangekochte huis is een ouderwetse badkamer, die ik graag wil laten verbouwen. Badkamer is 2 x 2 meter. In mijn plannen blijven het toilet, de wasmeubel op dezelfde plek, en wil ik het bad verwijderen en een douche met douchebak en wand van 1,20 meter laten installeren. Het is nu een staand toilet wat een hangend toilet moet worden. Verder tegelwerk. Tegels en sanitair verzorg ik zelf, overige materialen niet. In februari krijgt de klant de sleutel.

Plaatsen van een douchecabine

Wij hebben in onze badkamer een betegelde douchehoek en willen daar graag een douchecabine gaan plaatsen. We zullen deze zelf aanschaffen. We ontvangen graag uw offerte voor de montage van een douchecabine met of zonder douchebak. Graag ook even het verschil aangeven.

Badkamertje slopen en renoveren

Een kleine badkamer (ongeveer 6 m²) renoveren: zowel vloer als muren tegelen, wc, wastafel en douche(wand) installeren. De oude badkamer dient er eerst uitgesloopt te worden en leidingen wegwerken. Nog geen materialen aangeschaft. Inclusief afvoeren van materialen.

Thermostatische kraan en douchegarnituur vervangen

Mijn thermostatische douchekraan is defect en ik wil deze laten vervangen. Ik haal zelf even een nieuwe kraan bij Gamma en ook een stortdouche met stang. Ik wil beiden hier graag op korte termijn laten monteren. Ik hoor graag wie er tijd heeft voor deze klus en wat de kosten zijn.

Hangend toilet en inbouwreservoir vervangen

Ons inbouwtoilet in de badkamer op de 1e etage lekt, waardoor er lekkage is in de keuken daaronder, vlak bij een weggewerkte transformatorkast. We zoeken een vakman voor de volgende werkzaamheden: 1) netjes wegbreken van het huidige tegelwerk op het inbouwreservoir zodat alleen de voorkant opnieuw betegeld hoeft te worden; 2) weghalen van de oude (hangende) toiletpot; 3) plaatsen van een nieuw inbouwreservoir en eventueel houten frame voor plaatsing; 4) plaatsen en aansluiten van de nieuwe toiletpot; 5) betegelen van het nieuw geplaatste inbouwreservoir; 6) afvoeren van alle materialen. Qua tegelwerk gaat het om een oppervlakte van ca. 1,5 m². Er moet wat precies snijwerk gedaan worden op de tegels i.v.m. het plaatsen van de spoelknop. Wij zorgen voor het materiaal en zijn flexibel v.w.b. startdatum, maar zouden het erg fijn vinden als dit nog voor de Kerst dit jaar gerealiseerd kan worden. Foto's zijn bijgevoegd.

Toilet- en badkamerverbouwing

Geheel vernieuwen van de toiletruimte (1 x 1.10 meter). Het betreft het plaatsen van het toilet en tegelwerk van de muren en vloeren. Dan is er nog een doucheruimte. Deze moet vernieuwd worden (2.60 x 1.10 meter). Dit is de doorgang naar vroegere slaapkamer en moet dicht gemaakt worden. Ook hier plaatsen van een muur en leggen van een tegelvloer. Het betreft een jaren '50 flat.

Douchecabine installeren

Ik wil graag een professional inhuren die een douchecabine installeert, rekening houdend met de juiste maten. Graag ontvang ik een factuur van de werkzaamheden. Hierbij kan je denken aan het inmeten,weghalen van oude douche cabine, installeren van de nieuwe douche cabine van de Gamma

Zijwand en douchedeur monteren

Ik heb de Praxis een douche zijwand met deur gekocht. Deze wil ik graag hij bevestigd, gemonteerd wordt. Het is een Get Wet by Sealskin Compact draaideur met zijwand 90 x 90 cm. Vanaf 24 november kunnen de werkzaamheden uitgevoerd worden.

Douchecabine met bak vervangen

Ik heb een lekkage bij de douchebak doordat mijn douchecabine niet goed is geïnstalleerd. Ik wil een nieuwe douchebak met douchecabine laten installeren. De oude bak moet verwijderd worden. De tegels zouden kunnen blijven zitten.

Toiletruimte renoveren en vergroten

Ik wil mijn toiletruimte laten renoveren en daarbij ook laten vergroten door een muur te laten verplaatsen. Daarna moet er ook een nieuw plafond worden geplaatst. Ik heb nu een staand toilet en wil er een nieuw inbouwtoilet laten plaatsen. Verder moet het fonteintje worden vernieuwd en de ruimte helemaal opnieuw worden betegeld. Ik wil graag zelf de nieuwe tegels en het sanitair kopen. Ik wil een afspraak maken om de ruimte te laten beoordelen en in te meten. Daarna ontvang ik graag uw plan van aanpak en een offerte.

Vervangen van wastafelmengkranen

Wij willen 2 wastafelkranen in ons badkamermeubel laten vervangen. Het oude model is de 'Hotbath Buddy 003' en het nieuwe model de 'Aquavive' wastafelkraan Kobuk chroom lage uitloop. Wij ontvangen hier graag een offerte voor.

Ligbad vervangen

Hierbij wil ik een offerte aanvragen om mijn stalen ligbad te vervangen. Deze is beschadigd. Het bad heeft een korte lengte maat van 1,50 meter. Ik hoor graag wat de kosten zullen zijn voor het leveren en het plaatsen.

Badkamer en toilet realiseren in nieuwbouw

Voor mijn nieuwbouwhuis in Haarlem wil ik een badkamer en toilet laten plaatsen. Kunt u daar een offerte voor geven? De woning wordt begin 2018 opgeleverd. De werkzaamheden zijn: - douchegoot warmte terugwin installeren - tegelvloer leggen: - 7 m2 badkamer - 1 m2 toilet - douche leiding infrezen voor inbouwdouche - wanden tegelen - 27 m2 badkamer - 9 m2 toilet - sanitair plaatsen en installeren in badkamer - ligbad incl badkraanset - regendouche-combinatie incl douchekranenset - douche afvoer - inbouwtoilet (badkamer) - wastafel incl waskom en waskraan - spiegelkast - radiator - sanitair plaatsen en installeren in toiletruimte begane grond - inbouwtoilet - fontein incl fonteinkraan Ik ontvang graag uw offerte. Bouwtekeningen zijn ook beschikbaar.

Badkamer installeren

Casco badkamer installeren in nieuwbouwwoning. voorbereiding,tegelen, monteren, afkitten etc. Alle aansluitingen reeds op juiste plek.

Schimmel verwijderen en badkamer grondig schoonmaken

Graag wil ik mijn badkamer grondig laten reinigen, kalk en schimmelvrij. Schimmel op tegels en op kunststof plafond. Maat ca 2. 50 x2. 50

Badkamer en WC vernieuwen

Vernieuwen van bad, losstaande douche, wc en apart toilet. Badkamer is 3x1. 75. Zowel badkamer als toilet opnieuw betegelen. Indeling badkamer en toilet blijft hetzelfde

Bad plaatsen

Ik wil in mijn badkamer een bad (allibert ligbad diva) plaatsen. Deze moet worden ingetegeld. De ruimte is 1.10 meter breed. De breedte wil ik dichtgetegeld hebben, met aan het einde van het bad in de holle ruimte plankjes voor handdoeken. De douche moet worden omgezet naar de achterwand en er moet een lagere kraan worden aangesloten voor het bad. Het waterpunt en de afvoer kunnen blijven zitten.

Schimmel in badkamer verwijderen

Er dient schimmel in de badkamer verwijderd te worden.

Technische tekening maken voor badkamer

Technische tekening van badkamer maken Voor de badkamer moet een technische tekening gemaakt worden waar de kranen precies komen, de WCD's, verlichting ETC. Het ontwerp hebben we al duidelijk, echter zoeken we iemand die een tekening kan maken ter ondersteuning voor de aannemer.

Badkamer vernieuwen

Wij krijgen op 5 december de sleutel van ons appartement. We willen daar in eigen beheer de huidige badkamer slopen. Die ruimte is 200 x 216 cm en 250 cm hoog. Daarna laten we de badkamer graag door een vakman opbouwen. We willen er een inloopdouche laten maken en een wastafel laten plaatsen. Er moeten leidingen en elektra worden verlegd c.q. aangepast We willen er ook aansluitingen laten maken voor de wasmachine en -droger. Er is daar centrale ventilatie aanwezig. We willen nog overleggen over de afwerking van de wanden en vloer, we hebben daarvoor nog geen materiaalkeuze gemaakt. Ik ga graag in gesprek met een vakman die mij hierover kan adviseren en een offerte kan verzorgen.

Volledige badkamerrenovatie

Volledig renoveren, tegelen en monteren badkamer met aparte wc ruimte. Grootte badkamer 2,5 x 2,8 meter. Materialen zijn aanwezig even als technische tekening en beschrijving. De huidige badkamer strippen. Bad verwijderen en een wand zetten zodat de ruimte van bad een kledingkast kan worden voor de aangrenzende slaapkamer. In de badkamer een inloopdouche maken en badmeubel ophangen. Alles tegelen. Ook de toiletruimte tegelen en een nieuw toilet plaatsen. Uitvoering in november. De badkamer is besteld bij Brugman.

Staand toilet plaatsen

Op dit moment is er geen toilet en ik zou graag een staand toilet in de badkamer op de 1e verdieping willen. Er moet ook een afvoer komen.

Badkamer en toilet vernieuwen

De kleine badkamer en toiletruimte dient vervangen te worden. Het oude sanitair en de tegels zijn al verwijderd. De badkamer is 8 m2 groot en hier dient een zwevend toilet geplaatst te worden, was staand,en een badkamermeubel, designradiator en een douchewand geïnstalleerd. De muren moeten worden gestuukt. De granieten vloer zal aanwezig blijven in de ruimte. Het toilet is 1.5 m2 groot en hier dient er een zwevend toilet, was staand, geplaatst te worden en een fonteintje. De vloer en de wanden tot 1.20 meter ongeveer betegeld.

Badkamer laten kitten

33 meter kit werk in een nieuwe badkamer. Geen voorwerk nodig.