Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Duivendrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Duivendrecht heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Duivendrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Duivendrecht of directe omgeving.

219 klanten uit Duivendrecht bevelen een bij Casius in Duivendrecht aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Duivendrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: verbouwing badkamer met extra toilet, muurdoorbraak en meer, complete nieuwe badkamer en toiletruimte realiseren in bestaande woning, badkamer en 2 aparte toiletruimtes realiseren, badkamer verplaatsen naar grotere ruimte, verbouwen van een badkamer, verbouwing badkamer, studeerkamer ombouwen tot badkamer, renovatie badkamer, badkamer + WC, badkamer creeren tussen twee kamers op de verdieping, plaatsen badkamer nieuwbouw, kastruimte compleet renoveren naar toiletruimte, het renoveren van een toilet en badkamer, badkamer verbouwing, badkamer renovatie: sloopwerk en plaatsen gehele nieuwe badkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Duivendrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Duivendrecht:

Hangende toiletpot installeren

Graag offerte plaatsen hangende toiletpot

Badkamer renoveren

Namens mijn vriend wil ik een offerte aanvragen voor de renovatie van zijn oude badkamer. We zijn op zoek naar een vakman die de gehele klus kan verzorgen, inclusief aanpassingen aan het leidingwerk, de cv en het tegelwerk. Ook moet er een stukje muur worden gemaakt. We willen de klus graag even ter plaatse met u bespreken en ons laten adviseren. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Nieuwe toiletpot Sphinx 300 installeren

Ik wil een nieuwe toiletpot (sphinx 300) laten installeren. Graag de oude meenemen.

Badkamer verbouwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen. De afmeting is circa 3,13 bij 3,13 meter. Er wil ik en douche, bad en wastafel. De wanden en vloer betegelen met 30 bij 60 cm tegels.

Verbouwing van de badkamer

Ik wil de badkamer laten verbouwen. De afmeting van de badkamer is 220 bij 200 centimeter. Ik wil een inloopdouche en een badmeubel. De tegels voor de vloer zijn vierkant en van de wanden 30 bij 60.

Badkamer deels renoveren

Badkamer met vast ligbad . Bad verwijderen en tegelwerk wand aanvullen (ca 3 m2)Vloer opnieuw betegelen (ca 3,5 m2) Douchecel 90x90 plaatsen Douchekraan verplaatsen,,afvoer ook voor wasmachine aansluiten. 2e Telefoonnummer

Kleine badkamer laten renoveren

Wij willen in onze badkamer een inloop douche laten maken. We hebben nu een bad waarin we moeten staan om te douchen aan gezien we wat ouder zijn is dat toch lastig. Wij willen het bad laten vervangen door een inloopdouche ruimte. Ook zal het tegenwerk opnieuw gedaan moeten worden. Kunt u ons hierin adviseren?

Leidingen vervangen en tweede badkamer maken

In onze nieuw aangekochte woning zouden wij graag alle leidingen in de muur willen laten frezen. Tevens zouden wij in deze woning een compleet nieuwe 2e badkamer willen realiseren, mits dit mogelijk is. Het zou dan gaan om een ruimte van 2 bij 2 meter waar een douche, een wasmeubel en een toilet in geplaatst moet worden.

Klussen in de badkamer

Het betreft een offerte aanvraag voor een aantal klussen in mijn huis: (1) een bestaande boiler ongeveer 1 meter verplaatsen inclusief bijbehorend leidingwerk; (2) aansluitingen maken voor een wasmachine in een badkamer. er is al een afvoer aanwezig; (3) eventueel een douchecabine met twee glazen wanden plaatsen.

Bad installeren

We hebben een douchecabine of badkuip die moet worden geïnstalleerd. We twijfelen nog wat we gaan aanschaffen. De vloer moet open gemaakt worden vanwege een lekkage bij de afvoer. Dat moet eerst verholpen. Dus de tegels ook (deels) verwijderen. Er is een betonnen ondervloer. Tevens verplaatsen van een wastafel (behalve als we voor het bad kiezen) en betegelen van de wanden met basis, witte tegels. De wanden zijn ongeveer 30 m2? Misschien de nieuwe erover heen zetten? De badkamer is ongeveer 3 x 3 meter. Ik zoek iemand die Engels/Australisch spreekt want ik spreek geen Nederlands.

Installatie- en leidingwerk

Mijn WC staat samen met de wasmachine, de CV-ketel en het expansievat in een ruimte van 2m2. Ik wil meer ruimte creëren door het expansievat te laten verplaatsen naar een plek onder de vloer naast de watermeter, zoals bij de buurman gedaan is. Daarnaast wil ik een aantal CV-leidingen laten omleggen, zodat er meer ruimte is de wasmachine te verschuiven. Ook zal er een nieuwe WC moeten worden geplaatst en de tegels van muren worden gehaald en moet er opnieuw getegeld worden. Ik wil een slimme indeling om optimaal gebruik te maken van de ruimte. Ik zoek iemand die kan meedenken. Kortom, een frisse nieuwe WC-/wasmachineruimte van 2 m2. Graag een offerte per onderdeel.

Sanitair vernieuwen in de badkamer

Oud bad en zijwand verwijderen, plaatsen van nieuw bad (170 x 70 cm) met poten, bad waterpas stellen, bad aansluiten op afvoer, nieuwe betegelde constructie aan voorkant bad met luik maken (totale lengte wand 190 cm), kitten van de naden rondom het bad en vervangen van de bad-/douchekraan. Oude wastafel, kraan en afvoer verwijderen, nieuwe wastafel met kraan plaatsen, kitten van de naden rondom wastafel, afvoer aansluiten, kraan aansluiten op leidingen. Sanitair en dergelijke heb ik al, alleen het bad nog niet. Nadat ik weet wat de mogelijkheden zijn ga ik het bad aanschaffen.

Loodgieterwerk badkamer

Wij willen onze badkamer van ongeveer 2,5 x 3,5 meter opknappen. Het bad eruit en in plaats daarvoor een douchecabine plaatsen. Wij zoeken daarom een loodgieter voor het freeswerk van de leidingen in de muur en vervanging oude en plaatsing nieuw verwarmingselement.

Renovatie badkamer

Badkamer renoveren van 2 meter breed en 2.30 meter diep. Doorbreken wand en maken van nis voor dubbele wastafel. Verwijderen bestaand en plaatsing nieuw ligbad, toilet, wastafel en radiator. Opnieuw betegelen wanden en vloer. Materialen in overleg, kunnen ook geleverd worden.

Verbouwing badkamer

Verbouwen badkamer van 2,5 bij 3,5 meter ongeveer. Gedeeltelijk uitbreken en verplaatsen muur in de badkamer, (ver)plaatsing nieuw ligbad en bestaande wastafel en plaatsing douche. Vloer en muren zullen ook gedeeltelijk betegeld moeten worden. Leidingen die er liggen kunnen blijven liggen, maar zullen enigzins verlegd/aangepast moeten worden. Sanitair en tegels kunnen door het bedrijf geleverd worden. Uitvoering in overleg.

badkamer 2,10 x 1,70 volledig ...

badkamer 2,10 x 1,70 volledig vernieuwen nieuw bad, nieuwe douche+ wand CV wastafel tegels vloer en wand leidingwerk

Wat kost het om een nieuwe toilet te ...

Wat kost het om een nieuwe toilet te laten plaatsen, ook moet de oude verwijderd worden. De vloer is betegeld en de vloer moet er na het plaatsen natuurlijk ook weer met wat dan ook normaal uit zien.

Hallo, Het project staat beschreven ...

Hallo, Het project staat beschreven op http://www.rscl.net/project.htm Muur tussen badkamer en toilet eruit Deur toilet verdwijnt Douchecabine verplaats (zie plaatje) Wastafel verplaats (zie plaatje) Toilet, wordt opnieuw geplaatst met inbouwreservoir Opnieuw betegelen Je kan me voor vragen contact opnemen. Met vriendelijk groet, Roberto

Hebben zojuist een appartement gekocht ...

Hebben zojuist een appartement gekocht dat 30 jaar lang verhuurd is. De badkamer heeft nog bruine ouderwetse tegels en daarom willen we hem in zijn geheel vernieuwen. Hierbij zullen ook wat leidingen moeten worden verlegd. De meeste benodigheden hebben we al besteld en zal over 6 weken binnen zijn.

Mijn badkamer moet verbouwd worden, ...

Mijn badkamer moet verbouwd worden, geheel vernieuwen. Daarnaast moet de wasmachine verplaatst worden van badkamer naar andere kamer. Dus vloer open, nieuwe leidingen en aansluitingen enz.

Badkamer van 1.90 bij 1.95 waarin nu een ...

Badkamer van 1.90 bij 1.95 waarin nu een bad- en wastafelmeubel staat en tegels die gesloopt moeten worden. Er moet opnieuw getegeld worden, er moet een douchecabine en wastafelmeubel geinstalleerd worden. Deze komen op de plaats waar eerst het bad stond.

We willen onze badkamer moderniseren. Op ...

We willen onze badkamer moderniseren. Op dit moment hebben we een douchecabine, wasmachine, toilet, raditor en wastafel... allen verouderd. Dit moet worden: Bad (ook om in te douchen), zwevend toilet, handdoekradiator en moderne wastafel. Aansluitingen kunnen op dezelfde plek blijven. We zijn op zoek naar een offerte met in ieder geval als basis: plaatsen van nieuw bad, toilet (zwevend) en wastafel. Daarnaast een offerte met componentprijzen/opties voor a)nieuw plafond incl. (spot)verlichting, b)leidingen bad weggewerkt in muur en c)nieuwe betegeling wanden. We hebben een gedetailleerd plan van de badkamer gemaakt, en hebben ook een goed idee van de aan te kopen spullen. Uiteraard horen graag verder advies, indien nodig. Al met al, een "eenvoudige, straight-forward" verbouwing

Kleine badkamer waarin het gipsplafond 1 ...

Kleine badkamer waarin het gipsplafond 1 meter hoger moet, de leidingen in de muur, vervolgens betegelen en sanitair moet worden geplaatst (incl. inbouw toilet).

kleine badkamer waarin het gipsplafond 1 ...

kleine badkamer waarin het gipsplafond 1 meter hoger moet, de leidingen in de muur, vervolgens betegelen en sanitair moet worden geplaatst (incl. inbouw toilet).

alles is gesloopt, inclusief tegelwerk ...

alles is gesloopt, inclusief tegelwerk en muur. Verplaatsen bad, opnieuw monteren/verplaatsen wastafels; afvoer verleggen. Nieuw tegelwerk plaatsen. Eventueel nieuwe vloertegels leggen, plafond witten. Afhankelijk van kosten dubbele schuifdeur monteren