Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor nieuwe stoomcabine installeren:

Nieuwe stoomcabine installeren

Ik wil graag een nieuwe stoomcabine laten installeren. Alle aansluitingen zijn aanwezig en gaat alleen om het plaatsen.
Onze klant uit Diemen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe stoomcabine installeren uit heel Nederland:

Stoom- douchecabine installeren en oude afvoeren

Ik heb op dit moment een ruime douche- stoomcabine in mijn badkamer, maar ik wil die vervangen door een nieuwe met infrarood. Ik heb er een gevonden bij de douche concurrent maar die installeert niet. Vandaar dat ik iemand zoek die dat voor mij kan doen. De oude cabine (Teuco) moet dan verwijderd worden. De nieuwe cabine heb ik nog niet gekocht. Maar volgens hun website leveren ze binnen een werkdag. Dus dat wil ik graag goed afstemmen met degene die de nieuwe cabine gaat installeren. De oude en de nieuwe cabine hebben nagenoeg de zelfde afmetingen. Een offerte voor installeren nieuwe en afvoeren oude cabine. Omdat de oude cabine kapot is kunnen we niet meer douchen. Dus willen we het liefst op zo'n kort mogelijke termijn de nieuwe laten installeren. Snelheid gaat boven prijs.

Stoomcabine installeren

Ik zou graag iemand willen die mijn nieuwe stoomcabine vakkundig kan installeren. Electra en water aanwezig.

Bad/stoomcabine laten installeren

Ik wil een bad/stoomcabine laten installeren.

Vonato stoomcabine met massagebad installeren

Installeren stoomcabine met massage bad. Alle onderdelen nieuw in doos. Er staat nu nog een oud bad en cabine die eerst verwijderd moeten worden. Ik voer het zelf af.

Stoomcabine vervangen

De oude stoomcabine afvoeren, nieuwe installeren. De vloer (ongeveer 16 m2) bestaat uit gepolijst marmer op lewisplaten. Mogelijk laten zoeten om gladheid tegen te gaan.

Installatie van een stoomcabine

Ik zou graag een volledige stoomcabine willen laten installeren, inclusief het koppel materiaal op de bestaande leidingen. Graag nog voor de kerstdagen. Ik zou graag weten wat het gaat kosten. De cabine is aanwezig.

Stoomcabine plaatsen

Ik wil graag mijn huidige stoomcabine laten vervangen door een nieuwe. Ik ben op zoek naar iemand die deze nieuwe stoomcabine kan installeren.

Verbouwing woning

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren. Zie de bijlage een indicatief beeld voor alle taken. Ik wil graag z.s.m. een offert met all-in prijs, maar ook graag elk taak met een apart prijs, zodat kan ik zelf kiezen tenslotte welk taken laat jullie uitvoeren. Taak 1: vervangen een nieuwe stoomcabinet (stoomcabine plaatsen inclusief elektrowerk) Taak 2: vervangen een nieuwe toilet Taak 3: vervangen een nieuwe toilet (bij de ingang) Taak 4: installeren een nieuwe toilet(badkamer 1e verdieping) Taak 5: toevoegen tegels in 2 badkamers Taak 6: in de garage: Garage, aansluiting wasmachine en wastafel vervangen voor een nieuwe Taak 7: Behang afhalen in de gehele woning, en nieuwe Verven (waterproef & glad of spuitwerk) Taak 8: Laminaat leggen op de 1e verdieping Taak 9: bekleding trap met nieuwe dekking Taak 10: vervangen in een nieuwe en hoger Taak 11: toevoegen een deur (inclusief afdakje voor de fietsen)

Douche-/stoomcabine demonteren en installeren

Wij hebben nu een badkamer beneden in onze woning en laten in november/december een nieuwe badkamer boven maken. We willen dan de stoomcabine beneden laten demonteren en boven in de nieuwe badkamer laten installeren. Wij ontvangen graag een prijsindicatie van de kosten.

Vanota stoomcabine installeren

Graag zou ik de stoomcabine willen laten monteren en plaatsen. De cabine komt op een bak te staan en is 170 bij 90 cm groot.

Partners

Partners van Casius