Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Diemen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Diemen heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Diemen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Diemen of directe omgeving.

1105 klanten uit Diemen bevelen een bij Casius in Diemen aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Diemen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: badkamer en toiletruimte renoveren inclusief stucwerk, badkamer, toiletruimte en bijkeuken renoveren, badkamer renoveren, badkamer, toilet bouwen en woonkamer vloer tegelen, badkamer maken van slaapkamer, toiletruimte en badkamer tot één geheel maken, badkamer en 2 toiletruimtes verbouwen, verbouwing badkamer, badkamer en wc nieuwbouwhuis, badkamer renoveren, badkamer renoveren, badkamer renovatie, badkamer installeren in nieuwbouwwoning, eenvoudige badkamerrenovatie, badkamer verbouwen: oude weg, nieuwe douche, mogelijk toilet en tegelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Diemen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Diemen:

Nieuwe stoomcabine installeren

Ik wil graag een nieuwe stoomcabine laten installeren. Alle aansluitingen zijn aanwezig en gaat alleen om het plaatsen.

Toilet plaatsen

Het gaat om een oudere man die vanwege evenwichtsproblemen icm zijn lichaamslengte een verhoogd closet nodig van 50 cm (+10). Vraag is: wat zouden de kosten zijn voor het verwijderen van zijn oude closet en plaatsen van het nieuwe? Alvast dank!

Keukenkraan vervangen

De keukenkraan (2-gaten, brugkraan) moet worden vervangen. Oude kraan eerst verwijderen. Om erbij te kunnen moet de afvoer in het keukenkastje verwijderd worden èn moet de achterwant van het keukenkastje verwijderd worden. De ruimte tussen de wasbak en de muur is ca. 15 cm. Graag eerst langskomen om de situatie op te nemen. Nieuwe kraan reeds aangeschaft: Horus Victoria 19141.

Badkamer verbouwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen. De afmeting van de badkamer is 2,70 m bij 2,4 m de hoogte is 2,45 m. De meubels in de badkamer worden zelf aangeschaft. Het betreft alleen het opbouwen en plaatsen. In de badkamer dient te worden geplaatst; -een douchewand (inloopdouche) -toilet (+ nis boven toilet van 30 bij 60 cm) -badmeubel -badkuip -muurtje t.b.v inbouwkranen douche en wandmeubel -plaatsen tegels muur en vloer (60 x 60) -plafond stucen Graag verzoek voor een offerte op basis van deze gegevens. In geval een bezoek nodig is, ontvangen we graag eerst een indicatie van de prijs vooraf.

Ligbad plaatsen

Ik wil een ligbad laten plaatsen in mijn badkamer. Er staat nu een douche cabine die moet verwijderd worden. De cabine is ongeveer 90 bij 90 cm. Ik weet de afmetingen van het ligbad niet maar het gaat om een eenpersoons ligbad.

Badkamer inbouwbad weghalen en renoveren

Ik wil mijn bad verwijderen en er een soort inloopdouche van maken. Waar nodig betegelen, een afvoer maken voor de douche, een glazen of kunststof wand als afscheiding plaatsen. En lekkende kraan bij de wastafel vervangen. Het puin moet ook door de vakman worden afgevoerd en alles moet worden afgewerkt.

Toilet renoveren

Ik wil graag een zwevend toilet en een wasbak laten plaatsen. Momenteel zit er geen wasbak in mijn toilet. Ik wil de vloer van de wc betegeld hebben. Het oppervlak is ongeveer 2 m2. Toilet en wasbak heb ik zelf.

Douchecabine plaatsen

Mijn huidige douchecabine, kwartrond, mist een douchedeur, die helaas niet te vervangen blijkt. Daarom moet mijn huidige douchecabine verwijdert en een nieuwe douchecabine geplaatst worden. De cabine kan worden geplaatst op de douchebak. De oude cabine dient te worden afgevoerd.

Duoblok toilet laten vervangen

Ik zoek een badkamerspecialist die mijn oude toilet kan verwijderen (duoblok) en nieuw toilet plaatsen (duoblok). Het werk moet plaatsvinden op de begane grond.

Toiletgroep bouwen voor een restaurant

Ik zou graag een offerte willen hebben voor een te bouwen toiletgroep. De beschikbare ruimte zal zijn ongeveer 3.50 bij 2.40 meter zijn. Het betreft dames en heren toiletten. De toiletten moeten voldoen aan de regelgeving voor alcohol schenkende gelegenheden. Wij willen comfortabele toiletten, de ruimtes moeten niet te krap worden. En op basis van dat criterium moet er gekeken worden wat de mogelijkheden zijn. Het betreft nieuwbouw, de ruimte is nog helemaal casco.

Sanitair in de badkamer installeren

Wastafelmeubel + spiegel en lamp, douchekop + stang en mengkraan en staand toilet plaatsen in de badkamer (tegels mogen niet stuk, worden niet vervangen op de vloer). Ik heb nu ook een staand toilet. We hebben de materialen nog niet in huis, maar willen dit wel graag zelf aanschaffen.

Badkamer en toilet renoveren

Renoveren van de badkamer (1.75 x 1.45 meter) en toilet (1.20 x 0.80 meter). De bestaande tegels moeten worden verwijderd en nieuwe tegels gezet. Er moet een nieuwe douche cabine en een nieuw toilet komen op dezelfde plaats. Tevens dienen er ook andere badkamer meubels te komen. Ik zou graag een offerte willen inclusief alle materialen en plaatsing en een offerte indien ik de materialen zelf aanschaf en enkel de uren worden berekend.

Douchecabine repareren of nieuwe plaatsen

De instap deur is door een val afgebroken, de vraag is of alleen de deur vervangen kan worden of de gehele cabine?

Douchecabine installeren

Ik wil in mijn badkamer één van uw producten, namelijk de ‘Riga’ (draaideur) laten installeren. Dit is dus geen gehele douchekabine, maar 2 losse wanden. Graag wil ik weten wat dit gaat kosten en wanneer de klus kan worden uitgevoerd.

Inbouw sanibroyeur en douche vervangen

Oude sanibroyeur (in ombouw waar ook bidet aan hangt) vervangen. Bidet verwijderen, nieuwe ombouw (met luik) maken. Douchebak vervangen door inloopdouche.

Douchewand monteren

Ik wil graag een douche/scheidingswand laten monteren van ongeveer 90 x 200 cm. Graag betegeld. Materialen voor de vakman. Wat zijn de kosten hiervan inclusief BTW?

Monteren van sanitair in nieuwbouw

Ik wil graag een aantal zaken laten monteren in de badkamer van mijn (nieuwbouw) woning. Het betreft: - Plaatsing badkamermeubel (wastafel, kraan, spiegel, kast) - Vervangen doucheset (inclusief het verwijderen van het oude) - Vervangen toiletfontein (inclusief het verwijderen van het oude) - Plaatsing douchedeur (nis, draaideur)

Nieuwe badkamer realiseren

Wij willen de oude slaapkamer veranderen in een badkamer. Ruimte is ongeveer 3 x 3 meter. Er moet het volgende gebeuren. De gehele ruimte betegelen tot aan het plafond. Plafond stuken, elektraleidingen verleggen, leidingwerk moet ook geregeld worden, er zijn namelijk geen waterleidingen en er is geen afvoer. Dit moet vanaf beneden gedaan worden. Vloerverwarming, bad installeren, een inloopdouche realiseren en als laatst een tweepersoons wasmeubel installeren.

Repareren van het toilet

Na het doorspoelen, blijven er kleine straaltjes water doorlopen vanuit het reservoir in de toiletpot. Dit moet gerepareerd worden.

Badkamermeubel plaatsen en oude afvoeren

Ik wil een badkamer meubel laten plaatsen en de oude afvoeren

Monteren van een douchewand

Ik krijg op 19 december de sleutel van mijn nieuwbouwwoning. Er zit daar in de badkamer een Plieger douchebak van 90 x 90 cm. Ik wil een Sealskin Impakt douchewand kopen en die op deze douchebak laten plaatsen. Ik hoor graag wat hiervoor de montagekosten zijn.

Douchecabine plaatsen

Ik wil een douchecabine laten plaatsen in mijn badkamer. Een douchecabine van alleen een paneel en deur. Plaatsen tegen betegelde wanden en op de kale, gladde vloer. De oude cabine is al verwijderd.

Black Square douchecabine laten plaatsen

Ik wil graag een douchecabine laten plaatsen. Het is een Black Square douche cabine van 90 bij 90 cm.

Douchecabine plaatsen

Ik wil een douchecabine laten plaatsen. Het is een douchecabine van 90 bij 90.

Badkamer renoveren

Ik wil mijn badkamer van 255 x 180 cm graag laten renoveren. Ik wil er een nieuw plafond in dat schimmelvrij blijft. Verder wil ik de wand van de douche opnieuw laten betegelen en een nieuwe douchecabine laten plaatsen. Ook wil ik een nieuwe wastafel en een nieuw toilet. Ik wil hiervoor graag uw prijsindicatie ontvangen.