Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit De Kwakel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in De Kwakel heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in De Kwakel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in De Kwakel of directe omgeving.


Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit De Kwakel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: renovatie van 2 badkamers (beg.grond + 1e verd.), badkamer verbouwen, nieuwe badkamer plaatsen, badkamer plaatsen, badkamer verplaatsen, het totaal renoveren van de badkamer, badkamer en toilet renovatie, badkamer renoveren, verbouwing badkamer, renoveren bestaande badkamer, renovatie badkamer: installatie-, elektra- en loodgieterswerk en tegelen, badkamer renovatie, badkamer verplaatsen naar een andere ruimte, badkamer verbouwen, nieuwe badkamer (inc veplaatsen) en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in De Kwakel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in De Kwakel:

Repareren van een douchedeur

Ik heb een glazen douchedeur, die niet meer makkelijk open en dicht gaat , ik kan het verduidelijken met foto's , wil graag deur weer makkelijk open en dicht kunnen schuiven , misschien nieuwe rubbers?

Toiletruimte renoveren

Ik wil mijn toiletruimte renoveren. Dus nieuw tegels, toilet en fonteintje. Leidingen hoeven niet te worden verlegd. Als extra wil ik het gedeelte boven de tegels laten stuccen.

Bad verwijderen en douchecabine plaatsen

Het plaatsen van vloertegels, circa 2.60 x 1.95 meter. Het plaatsen douchecabine met hoge douchebak. Rand onder de douchebak maken. Kraan vervangen. Er zit nog een ligbad in die moet eruit. We zijn er nog niet over uit welke materialen het worden maar kunt u ons wel een schatting van de installatie geven?

Badkamer vervangen

Badkamer vervangen: het slopen doen wij zelf, materialen inkopen ook, maat badkamer 280 bij 280, inpandig dus goede afzuiging nodig. Grote Vloertegels, wandtegels tot 1.30, wastafelmeubel 120 en bijpassende kast ophangen, lange inloopdouche met muur van vast glas en vloer van plaatmateriaal met langwerpige afvoer, geen bad, geen toilet, wastafelaansluiting al aanwezig op de goede plek,

Douchewand en douchedeur plaatsen

Het betreft het laten plaatsen van een douchewand + douchedeur. Er hoeft geen douchebak te worden geplaatst. Er hoeft geen oud materiaal verwijderd te worden. Het betreft een nieuwbouwhuis. Zowel de vloer als de wanden zijn betegeld.

Badkamer renoveren

Ik zou graag de bestaande badkamer willen renoveren: de bestaande wand-en vloertegels verwijderen en de nieuwe wand- en vloertegels erop, ik heb de tegels reeds aangeschaft. De badkamer is ongeveer 12 m2 groot. verder zou ik advies ontvangen voor het douchegedeelte. Wellicht een douchewand of iets met glazen bouwstenen.

Ik wil mijn badkamer en WC verbouwen: ...

Ik wil mijn badkamer en WC verbouwen: ligbad, wastafel, radiator en wc demonteerd worden en in plaats daarvan worden nieuwe tegels, hang wc, douchekabine, badmeubel geplaatst en radiator/designe monteren. Er moet ook verlaagd plafond met verlichting in komen. Badkamer 210 x 210 cm, WC 127 x 91 cm. Ik zorg voor sanitair/tegels. Jullie doen het werk en het bouwmateriaal.

Nadat de wanden verplaatst zijn, moet er ...

Nadat de wanden verplaatst zijn, moet er een betonnen vloer gestort worden met zwaluwstaartplaat. De vloer en een gedeelte van de wanden moet betegeld worden. Resterende wanden moeten gestuct worden. Verlichting moet ingebouwd worden. Leidingen moeten geplaatst worden. Bad, wastafels, douche, toilet moeten geplaatst worden. Er zijn nog geen materialen gekocht, maar dat kunen we zelf regelen, zodat alle materialen er zijn. De wanden worden eind november, begin december verplaatst. We hopen dat de badkamer half december gezet kan worden. Het budget is een zeer grove schatting, aangezien ik geen idee heb wat ik moet evrwachten als kosten. Belangrijk is dat het een vakman is, die tijd heeft in december.

De kleine badkamer met douche en ...

De kleine badkamer met douche en wastafel moet opnieuw worden ingedeeld zodat een toilet erbij kan. Afvoeren en watertoevoeren moeten worden verplaatst en een toiletafvoer moet worden toegevoegd. Het plafond moet worden gestuct en de muren en vloer worden betegeld.