Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor bubbelbad monteren:

Bubbelbad monteren

Ik wil een bubbelbad laten monteren. Het bubbelbad is ongeveer
Onze klant uit Castricum (Noord-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bubbelbad monteren uit heel Nederland:

Badkamer en toiletruimte renoveren

Wij willen op de benedenverdieping in onze woning een badkamer van ongeveer 9 m² en een toiletruimte van ongeveer 1,5 m² laten renoveren. In de toiletruimte staat nu een duoblok en we willen daar een inbouwunit met hangend toilet laten plaatsen. Al het tegelwerk willen we ook vernieuwen. In de badkamer is nu een douche van 90 x 90 cm met een naar binnen draaiende deur. Die situatie willen we laten wijzigen, zodat er een ruime inloopdouche van 2 x 1 meter ontstaat. We kochten enkele jaren geleden een bubbelbad, maar dat is nooit geplaatst. Dat bad laten we graag in de vernieuwde badkamer monteren. We laten graag even beoordelen of de betegelde wanden gehandhaafd kunnen blijven. We willen in elk geval nieuwe vloertegels. Verder willen we een nieuw badkamermeubel, nieuwe kranen en een nieuwe radiator. We maken graag een afspraak en ontvangen daarna uw offerte.

Bad en douchecabine leveren en eventueel monteren

Ik ben benieuwd naar de prijzen van douchecabine en bad met en zonder laten inbouwen. Er is nu alleen een douche (geen cabine) in de badkamer. Het bad en de douchecabine mee aanbieden. De prijs van bubbelbad/whirlpool zou ik ook graag willen weten.

Badkamer renoveren

Ongeveer 1,95 x 3,20 Tegelhoogte: 1,80 Plafondhoogte: 2,55 Demonteren ladekast en bewaren Demonteren verwarming en bewaren Demonteren spiegel en bewaren Lamp boven spiegel demonteren en bewaren Plafond lamp demonteren en afvoeren Verwijderen en afvoeren bad Verwijderen en afvoeren douchecabine Demonteren kranen en afvoeren Verwijderen en afvoeren tegels vloer en wanden Vullen voeg plafond Plaatsen en installeren lage douchebak Elektra aanpassen tbv bubbelbad Plaatsen en installeren bubbelbad Betegelen, voegen en afkitten vloer en wanden Onbetegelde muur en plafond sauzen Glazen douchecabine plaatsen Plaatsen thermostaat mengkraan, glijstang in douchecabine Plaatsen thermostaat mengkraan tbv bad (Indien niet reeds in bad zelf) Ladekast terug plaatsen Verwarming terug plaatsen Spiegel terug plaatsen Lampen monteren Graag 2 opties: 1) MET: Bubbelbad (los of ingebouwd), lage douchebak, cabine (zoals Novellini Giada: zonder profielen), thermostaatkranen (kranen bad afhankelijk van model bad), glijstang, tegels (grijs 30 x 30) 2) ZONDER (wordt dus geleverd door opdrachtgever)

Bubbelbad laten monteren

Ik wil mijn bubbelbad laten monteren hoeveel gaat het me kosten? Graag zou ik de kosten willen weten inclusief aanschaf van het bad en exclusief aanschaf van het bad. De douchekraan moet worden verwijderd en op diezelfde plek komt dan het nieuwe bad.

complete badkamer

In een casco opgeleverde nieuwbouw appartement een badkamer monteren te weten: een bubbelbad, wasbak, vloer, douche, wanden, badmeubel en spiegelkast. En in de hal een kleine standaard wc met fontein, vloer en wanden. Het is de bedoeling dat we materialen zelf aanschaffen. Over een paar weken krijgen we de sleutel.

Aanvoerleiding bad verleggen 2 extra ...

Aanvoerleiding bad verleggen 2 extra groepen aanleggen tbv de stoomcabine en bubbelbad hier ook de elektra voor aanleggen voorzetwandje plaatsen aan de linkerzijde van het bad wanden en vloer betegelen en voegen bad plaatsen en aansluiten badmeubel plaatsen en aansluiten badmeubel mengkraan monteren radiator plaatsen en aansluiten stoomcabine plaatsen en aansluiten

Aansluiten bubbelbad, inbouw (zwevend) ...

Aansluiten bubbelbad, inbouw (zwevend) toilet monteren/aansluiten, design radiator aansluiten, muren en vloer tegelen, badkamer meubel aansluiten/monteren Los toilet, tegelen muur en vloer, zwevend toilet

Nieuwbouw woning te Rotterdam (levertijd ...

Nieuwbouw woning te Rotterdam (levertijd 1e kwartaal 2008 ) Platfond moet verlaagd worden (platfond verlichting +/-6 spotjes) Tegelwerk: zowel vloer als de wanden. We willen graag onze bubbelbad zwevend monteren met aan de onderkant verlichting! We hebben voor een design radiator gekozen dus geen vl-verwarming. Ook moet er een zweven badkamer meubel met een dubbelwastafel incl kranen geplaats worden. We hebben geen douchecabine maar hebben gekozen voor een inloopdouche. Ik moet erbij zeggen dat zoals bij alle nieuwbouw woningen bij ons ook eerst een vloer gestort moet worden Ook moet ik zeggen dat in de ruimte alle leidingen aanwezig zijn maar niet op de gewenste plaats zijn!! (dus electra en loodgieter werk moet dan ook gedaan worden)

Nieuwbouwwoning te Rotterdam ...

Nieuwbouwwoning te Rotterdam (oplevertijd 1e kwartaal 2008). Plafond moet verlaagd worden (plafond verlichting +/-6 spotjes). Tegelwerk: zowel vloer als wanden. We willen graag ons bubbelbad zwevend monteren met aan de onderkant verlichting! We hebben voor een design-radiator gekozen dus geen vl-verwarming. Ook moet er een zwevend badkamermeubel met een dubbele wastafel incl kranen geplaatst worden. We hebben geen douchecabine maar hebben gekozen voor een inloopdouche. Ik moet erbij zeggen, dat zoals bij alle nieuwbouw woningen bij ons ook eerst een vloer gestort moet worden, alle leidingen zijn aanwezig maar niet op de gewenste plaats! Dus electra/loodgieterswerk moet ook gedaan worden!

Huidige standaard badkamer verbouwen. ...

Huidige standaard badkamer verbouwen. 3,6 lang en 1.75 breed. Monteren van vloervervarming, bubbelbad, douche, inbouw toilet en meubel. Vloer en wanden betegelen.